Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag kr. 89,-       Pensionist kr. 59,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Der er lukket i restaurant og krostue fra lørdag den 23. december kl. 14.00. Vi åbner igen tirsdag den 2. januar kl. 10.00.

Dagens ret januar 2018

 

Tirsdag

2

Oksesteg med grøntsager, kartofler og sauce

Onsdag

3

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Torsdag

4

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

5

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce

Lørdag

6

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise

Søndag

7

Farseret mørbrad med løgsaute, salat, kartofler og champignonsauce

Mandag

8

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, rødbeder og kartofler

Tirsdag

9

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

10

Gule ærter med flæsk, kartofler, sennep og rødbeder

Torsdag

11

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

12

Italiensk gullasch med pasta og salatmix

Lørdag

13

Benløse fugle med kartoffelmos og grøntsag

Søndag

14

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

15

Karrygryde af svinebov med kål, løse ris og broccoli

Tirsdag

16

Svinekotelet med ærter, brasede kartofler og paprikasauce

Onsdag

17

Forloren hare med tyttebær, kartofler og grøntsag

Torsdag

18

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

19

Oksebryst med bønner, rødbeder, kartofler og peberrodssauce

Lørdag

20

Krydderstegt nakkefilet med grøntsager, kartofler og sauce

Søndag

21

Oksesteg med gulerødder, glaseret løg, kartofler og sauce

Mandag

22

Paprikastegt kyllingefilet med salat, pasta og tomatsauce

Tirsdag

23

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

24

Laksesteak med salat, kartoffelbåde og sauce

Torsdag

25

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

26

Frikadeller med stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder

Lørdag

27

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

28

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og wienerdreng

Mandag

29

Svinekam som vildt med waldorf, grøntsag, kartofler og sauce

Tirsdag

30

Baconstegt kalkun med kartofler og skysauce

Onsdag

31

Hvid labskovs med purløg, rødbeder og smør