Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag kr. 89,-       Pensionist kr. 59,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Tirsdag

31

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Onsdag

1

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce

Torsdag

2

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

3

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

4

Baconstegt mørbradbøf med ærter francaise, kartofler og sauce Robert

Søndag

5

Nøddestegt kyllingebryst med salat, kartofler og paprikasauce

Mandag

6

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Tirsdag

7

Spareribs med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

8

Brændende kærlighed med salatmix

Torsdag

9

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

10

Mortensaften se menu 

Lørdag

11

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Søndag

12

Flæskesteg med grønsager, kartofler og sauce

Mandag

13

Stroganoff med kartoffelmos og grønsag

Tirsdag

14

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Onsdag

15

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

16

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

17

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Lørdag

18

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

19

Oksesteg med gl. hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

20

Hvidløgsmarineret kalkunbryst med tomatsalat, kartoffelbåde og paprikasauce

Tirsdag

21

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

22

Gule ærter med flæsk, pølse, kartofler, rødbeder og sennep

Torsdag

23

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

24

Krydderstegt nakkefilet med ærter, kartofler og sauce

Lørdag

25

Græske frikadeller med fetasalat, kartofler og sauce

Søndag

26

Jægerschnitzel med bacon, ærter, brasede kartofler og paprikasauce

Mandag

27

Svinekam som vildt med waldorf, kartofler og sauce

Tirsdag

28

Kalkungryde med pastapenne og tomatsalat

Onsdag

29

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

30

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce