Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag kr. 89,-       Pensionist kr. 59,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Onsdag

30

Husarsteg med tomattærte, kartofler og skysauce

Torsdag

31

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

 

 

Fredag

1

Kalkunfrikadeller med majssalat, løse ris og paprikasauce

Lørdag

2

Krondyr kølle med waldorf, bacon ærter, kartofler og vildtsauce

Søndag

3

Wienerschnitzel med ærter, braiserede kartofler og wienerdreng

Mandag

4

Bankekød med kartoffelmos, gulerødder og surt

Tirsdag

5

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og rødbeder

Onsdag

6

Farseret porre med squash, peberfrugt saute, kartofler og skysauce

Torsdag

7

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

8

Kalkungryde med paprika, blomkål og løse ris

Lørdag

9

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Søndag

10

Glaseret skinke med grønsager, kartofler og bordelaise

Mandag

11

Provence krydret farsbrød med broccoligratin kartofler og skysauce

Tirsdag

12

Brændende kærlighed med bacon, løg og salatmix

Onsdag

13

Stegt makrelfilet med stuvede kartofler og gulerodssalat

Torsdag

14

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

15

Krydderstegt svinekam med broccoli, kartofler og sauce

Lørdag

16

Kyllingefilet med frugt saute, løse ris og karrysauce

Søndag

17

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

18

Braiseret svinekæbe med ovnbagte grønsager, kartofler og skysauce

Tirsdag

19

Benløse fugle med grønsag og kartoffelmos

Onsdag

20

Italiensk gullasch med ratatouille, spagetti og salatmix

Torsdag

21

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

22

Svinekotelet med grønsags saute, kartofler og skysauce

Lørdag

23

Butterdejsindbagt svinemørbrad med salat, kartofler og champignon. a la creme

Søndag

24

Flæskesteg med rødkål, kartofler, brunede og sauce

Mandag

25

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød, rødbeder og smør

Tirsdag

26

Brunkål med kogt røget flæsk, sennep, kartofler og rødbeder

Onsdag

27

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Baconhakkebøf med tomat salat, kartofler og sauce

Lørdag

30

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler, smørsauce og wienerdreng