Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag kr. 89,-       Pensionist kr. 59,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Dagens ret Krostuen maj / juni 2018

Torsdag

24

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

25

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Lørdag

26

Grillkølle med barbecue, salat og kartoffelbåde

Søndag

27

Oksesteg med glaserede løg, gulerødder, kartofler og sauce

Mandag

28

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

29

Hakkebøf Lindstrøm med blomkål, kartofler og skysauce

Onsdag

30

Kyllingefilet med salat, pasta og estragon sauce

Torsdag

31

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

1

Stroganoff med kartoffelmos, gulerødder og surt

Lørdag

2

Farseret mørbrad med løgtærte, kartofler og champignonsauce

Søndag

3

Wienerschnitzel med ærter, wienerdreng, brasede kartofler og smørsauce

Mandag

4

Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder

Tirsdag

5

Kalvespidsbryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Onsdag

6

Marineret nakkefilet med salat, kartofler og skysauce

Torsdag

7

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

8

Ribbensteg med grøntsager, kartofler og sauce

Lørdag

9

Nøddestegt kyllingefilet med broccoli salat, kartofler og paprikasauce

Søndag

10

Baconstegt mørbrad med salat, kartofler og champignon al a creme

Mandag

11

Benløse fugle med nye kartofler, bønner og sauce

Tirsdag

12

Græsk farsbrød med feta, tomatsalat, kartofler og sauce

Onsdag

13

Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør

Torsdag

14

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

15

Laksesteak med salatmiks, kartofler og porre piment sauce

Lørdag

16

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler, rødbeder og gulerødder

Søndag

17

Kalvesteg med blomkål, kartofler og sauce

Mandag

18

Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce

Tirsdag

19

Kotelet ”indienne” med frugtsaute, ris og karrysauce

Onsdag

20

Sommerspyd med kylling, frikadelle, pølse, kartoffelbåde og ratatouille

Torsdag

21

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

22

Braiseret okse cuvette med gulerodssouffle, kartofler og rødvinssauce

Lørdag

23

Bankekød med kartofler og grøntsag

Søndag

24

Sprængt kalkun med grøntsager, kartofler og bearnaise

Mandag

25

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Tirsdag

26

Krydderstegt svinekam med bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

27

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Husarsteg med grøntsager, kartofler og sauce

Lørdag

30

Baconstegt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce Robert