Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag kr. 89,-       Pensionist kr. 59,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Fredag   30 Husarsteg med grøntsager, kartofer og sauce
     

Lørdag

1

Kalvesteg med marineret grøntsag og kold tun sauce

Søndag

2

Baconstegt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce Robert

Mandag

3

Provence krydret farsbrød med feta/tomat salat, kartofler og skysauce

Tirsdag

4

Kalkungryde med paprika, løse ris og smørsteg majskolbe

Onsdag

5

Okseroulade med spinat, grøntsag, kartofler og skysauce

Torsdag

6

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og sauce

Lørdag

8

Stroganoff med gulerødder og kartofler

Søndag

9

Glaseret skinke med salat, persillekartofler og bordelaise

Mandag

10

Dansk bøf med agurkesalat, bløde løg, kartofler og skysauce

Tirsdag

11

Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

12

Kalvefrikassé med rødbeder og kartofler

Torsdag

13

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

14

Krydderstegt svinekam med bønner, kartofler og sauce

Lørdag

15

Mandelstegte kødboller med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

16

Kalvesteg med blomkål, kartofler og sauce

Mandag

17

 

Tirsdag

18

 

Onsdag

19

 

Torsdag

20

 

Fredag

21

 

Lørdag

22

 

Søndag

23

Lukket i Restaurant og Krostue.

Mandag

24

 

Tirsdag

25

 

Onsdag

26

 

Torsdag

27

 

Fredag

28

 

Lørdag

29

 

Søndag

30

 

Mandag

31

Tomat/hvidløgs marineret kalkunbryst med dampet broccoli og kartofler