Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Maj 2019

Tirsdag

28

Hakkebøf Lindstrøm med blomkål, kartofler og skysauce

Onsdag

29

Kyllingefilet med salat, pasta og estragon sauce

Torsdag

30

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

31

Stroganoff med kartoffelmos, gulerødder og surt

Juni 2019

Lørdag

1

Farseret mørbrad med løgtærte, kartofler og champignonsauce

Søndag

2

Wienerschnitzel med ærter, wienerdreng, brasede kartofler og smørsauce

Mandag

3

Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder

Tirsdag

4

Kalvespidsbryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Onsdag

5

Svinekam som vildt med waldorf, grøntsag, kartofler og sauce

Torsdag

6

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Ribbensteg med grøntsager, kartofler og sauce

Lørdag

8

Benløse fugle med nye kartofler, bønner og sauce

Søndag

9

Nøddestegt kyllingefilet med broccoli salat, kartofler og paprikasauce

Mandag

10

Baconstegt mørbrad med salat, kartofler og champignon al a creme

Tirsdag

11

Græsk farsbrød med feta, tomatsalat, kartofler og sauce

Onsdag

12

Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør

Torsdag

13

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

14

Laksesteak med salatmiks, kartofler og porre piment sauce

Lørdag

15

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og gulerødder

Søndag

16

Kalvesteg med blomkål, kartofler og sauce

Mandag

17

Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce

Tirsdag

18

Kotelet ”indienne” med frugtsaute, ris og karrysauce

Onsdag

19

Sommerspyd med kylling, frikadelle, pølse, kartoffelbåde og ratatouille

Torsdag

20

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

21

Braiseret okse cuvette med gulerodssouffle, kartofler og rødvinssauce

Lørdag

22

Bankekød med kartofler og grøntsag

Søndag

23

Sprængt kalkun med grøntsager, kartofler og bearnaise

Mandag

24

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Tirsdag

25

Krydderstegt svinekam med bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

26

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

27

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

28

Husarsteg med grøntsager, kartofler og sauce

Lørdag

29

Baconstegt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce Robert

Søndag

30

Flæskesteg med grøntsager, kartofler og sauce