Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Oktober 2019

Tirsdag

1

Forloren hare med waldorf, grønsag, kartofler og sauce

Onsdag

2

Efterårsspyd med salat, løse ris og paprikasauce

Torsdag

3

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

4

Stroganoff med gulerødder og kartoffelmos

Lørdag

5

Baconstegt kalkun med grønsag, kartofler og skysauce

Søndag

6

Farseret mørbrad med løg saute, salat, kartoflelbåde og champignonsauce

Mandag

7

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

8

Kyllingebryst i asparges sauce, kartofler og broccoli

Onsdag

9

Lasagne med salat og flute

Torsdag

10

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

11

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Lørdag

12

Grill kølle med salat, kartofler og barbecue sauce

Søndag

13

Oksesteg med gl. dags hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

14

Baconstegt kyllingebryst med salat, pasta og paprikasauce

Tirsdag

15

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

16

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Torsdag

17

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

18

Svinekam som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Lørdag

19

Lammekølle med tzatziki, grønsag, kartofler og sauce

Søndag

20

Glaseret skinke med broccoli salat, ½ ovnbagt kartoffel og champignonsauce

Mandag

21

Kalkungryde med løse ris og majs salat

Tirsdag

22

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

23

Farsbrød med tomat salat, kartofler og skysauce

Torsdag

24

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

25

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og grønsag

Lørdag

26

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Søndag

27

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og skysauce

Mandag

28

Medisterpølse med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

29

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Onsdag

30

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce

Torsdag

31

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce