Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Dagens ret Krostuen oktober 2018

Mandag

1

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

2

Forloren hare med waldorf, grønsag, kartofler og sauce

Onsdag

3

Efterårsspyd med salat, løse ris og paprikasauce

Torsdag

4

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

5

Stroganoff med gulerødder og kartoffelmos

Lørdag

6

Baconstegt kalkun med grønsag, kartofler og skysauce

Søndag

7

Farseret mørbrad med løg saute, salat, kartoflelbåde og champignonsauce

Mandag

8

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

9

Kyllingebryst i asparges sauce, kartofler og broccoli

Onsdag

10

Laksesteak med salat og kartofler og porrecreme

Torsdag

11

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

12

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Lørdag

13

Grill kølle med salat, kartofler og barbecue sauce

Søndag

14

Oksesteg med gl. dags hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

15

Baconstegt kyllingebryst med salat, pasta og paprikasauce

Tirsdag

16

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

17

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Torsdag

18

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

19

Svinekam som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Lørdag

20

Braiseret oksesteg med ovnbagte rodfrugter, kartofler og sauce

Søndag

21

Glaseret skinke med broccoli salat, ½ ovnbagt kartoffel og champignonsauce

Mandag

22

Kalkungryde med løse ris og majs salat

Tirsdag

23

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

24

Farsbrød med tomat salat, kartofler og skysauce

Torsdag

25

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

26

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og grønsag

Lørdag

27

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Søndag

28

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og skysauce

Mandag

29

Medisterpølse med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

30

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Onsdag

31

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce