Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

April 2019

Mandag

1

Provencekrydret svinekam med tomatsalat, kartofler og skysauce

Tirsdag

2

Fyldt peberfrugt med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

3

Frikadeller med grønsager, kartofler og skysauce

Torsdag

4

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

5

Kalvefløde gullasch med broccoli, solbær og kartofler

Lørdag

6

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

7

Sprængt kalkunbryst med grønsager, kartofler og sennepsbearnaise

Mandag

8

Brændende kærlighed med kartoffelmos, salat og rødbeder

Tirsdag

9

Grillkølle med barbecue, salat, kartoffelbåde og sauce

Onsdag

10

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

11

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

12

Gyros krydret svinekam med tzatziki og baconbønner

Lørdag

13

Benløse fugle med kartoffelmos, grøntsag og surt

Søndag

14

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og vildtsauce

Mandag

15

Forloren hare med solbær, ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

16

Nøddestegt kyllingefilet med tomatsalat, kartofler og sauce

Onsdag

17

Svinekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Torsdag

18

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

19

Spareribs med coleslaw, kartoffelbåde og barbecuesauce

Lørdag

20

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og agurkesalat

Søndag

21

Lammekølle med rodfrugter, kartofler og lammesky (Påskedag)

Mandag

22

Flæskesteg med grønsager, kartofler og sauce (2. påskedag)

Tirsdag

23

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

24

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Torsdag

25

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

26

Farsbrød med provence, bønnesalat, kartofler og sauce

Lørdag

27

Bacon hakkebøf med ærter, kartofler og sauce Robert

Søndag

28

Farseret mørbrad med salat, kartoffelbåde og bordelaise

Mandag

29

Glaseret skinke, grøntsager, kartofler og champignonsauce

Tirsdag

30

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og spidskålssalat