Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Juli 2019

Tirsdag

30

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

31

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

August 2019

Torsdag

1

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

2

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder

Lørdag

3

Bankekød med gulerødder og kartofler

Søndag

4

Farseret mørbrad med tomat/bønne salat, kartofler og champignon a la creme

Mandag

5

Tomat/hvidløgs marineret kalkunbryst med dampet broccoli og kartofler

Tirsdag

6

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

7

Krydret nakkefilet med salatmiks, kartofler og sauce

Torsdag

8

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

9

Glaseret skinke med flødekartofler og tomatsalat

Lørdag

10

Mørbradgryde med salat med ostetern og og løse ris

Søndag

11

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og vildtsauce

Mandag

12

Dansk bøf med agurkesalat, bløde løg, kartofler og skysauce

Tirsdag

13

Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

14

Kalvefrikassé med rødbeder og kartofler

Torsdag

15

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

16

Krydderstegt svinekam med bønner, kartofler og sauce

Lørdag

17

Mandelstegte kødboller med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

18

Kalvesteg med blomkål, kartofler og sauce

Mandag

19

Spareribs med ovnbagte kartofler, coleslaw og barbecuesauce

Tirsdag

20

Baconstegt kylling med salat, kartoffelbåde og sauce Robert

Onsdag

21

Italiensk gullasch med ratatouille, spagetti og salatmix

Torsdag

22

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

23

Grillkølle med salat kartoffelbåde og barbecuesauce

Lørdag

24

Stroganoff med kartoffelmos og grønsag

Søndag

25

Nøddestegt kyllingebryst med broccolisalat, kartofler og skysauce

Mandag

26

Kalvelever stroganoff med kartoffelmos og grøntsag

Tirsdag

27

Kotelet med ærter, kartofler og sauce Robert

Onsdag

28

Husarsteg med tomattærte, kartofler og skysauce

Torsdag

29

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

30

Kalkunfrikadeller med majssalat, løse ris og paprikasauce

Lørdag

31

Krondyr kølle med waldorf, bacon bønner, kartofler og vildtsauce