Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Dagens ret Krostuen august 2018

Onsdag

1

Krydret nakkefilet med salatmiks, kartofler og sauce

Torsdag

2

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

3

Glaseret skinke med flødekartofler og tomatsalat

Lørdag

4

Mørbradgryde med mozzarellasalat og løse ris

Søndag

5

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og vildtsauce

Mandag

6

Spareribs med ovnbagte kartofler, grønsagsblanding og barbecuesauce

Tirsdag

7

Baconstegt kylling med salat, kartoffelbåde og sauce Robert

Onsdag

8

Dansk Bøf med bløde løg, kartofler, sauce og surt

Torsdag

9

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

10

Grillkølle med salat kartoffelbåde og barbecuesauce

Lørdag

11

Stroganoff med kartoffelmos og grønsag

Søndag

12

Nøddestegt kyllingebryst med broccolisalat, kartofler og skysauce

Mandag

13

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og vildtsauce

Tirsdag

14

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Onsdag

15

Svinekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Torsdag

16

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

17

Sprængt oksebryst med stuvet spidskål og rødbeder

Lørdag

18

Svinekam stegt som vildt med waldorf, grøntsag, kartofler og sauce

Søndag

19

Oksesteg med glaseret løg, bønner, kartofler og sauce

Mandag

20

Farsbrød med majs/tomat salat, kartofler og sauce

Tirsdag

21

Kalvelever stroganoff med kartoffelmos og grøntsag

Onsdag

22

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Torsdag

23

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

24

Ungarsk gullasch med kartoffelmos, surt og grønsag

Lørdag

25

Marineret oksesteg med ovnbagte rodfrugter, kartofler og sauce

Søndag

26

Baconstegt svinemørbrad med salat, kartoffelbåde og champignon. a la creme

Mandag

27

Bacon hakkebøf med gulerødder, kartofler og sauce

Tirsdag

28

Kotelet med ærter, kartofler og sauce Robert

Onsdag

29

Husarsteg med tomattærte, kartofler og skysauce

Torsdag

30

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

31

Kalkunfrikadeller med majssalat, løse ris og paprikasauce