Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Dagens ret Krostuen December / Januar 2018

Lørdag

1

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

2

Kastanje glaseret skinke med broccoli, gulerødder, kartofler og sauce

Mandag

3

Kogt kalvebryst med peberrodssauce, bønner og kartofler

Tirsdag

4

Flødegullasch med persillekartofler, tyttebær og grøntsag

Onsdag

5

Brunkål med røget flæsk, kartofler, sennep og rødbeder

Torsdag

6

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Mørbradgryde med ovnbagte rodfrugter og krydret kartofler

Lørdag

8

Fyldt Kamfilet med grøntsager, kartofler og sauce

Søndag

9

Butterdejsindbagt svinemørbrad med ærter, gulerødder, kartofler og champignonsauce

Mandag

10

Krydret kalkun frikadeller med grillet majskolbe, salat, løse ris og paprikasauce

Tirsdag

11

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Onsdag

12

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

13

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

14

Laksesteak med kartoffelbåde, salat og porrepimentsauce

Lørdag

15

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og surt

Søndag

16

Kalvesteg som vildt med waldorf, kartofler, bønner og sauce

Mandag

17

Provence krydret farsbrød med tomatsalat, kartofler og sauce

Tirsdag

18

Baconkyllingefilet med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

19

Grillkølle med coleslaw, kartofler og barbecuesauce

Torsdag

20

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

21

Krydderstegt nakkefilet med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

22

Kalvefrikasse med rødbeder og kartofler

Søndag

23

 

Mandag

24

 

Tirsdag

25

 

Onsdag

26

 

Torsdag

27

Lukket i Krostue og Restaurant

Fredag

28

 

Lørdag

29

 

Søndag

30

 

Mandag

31

 

Tirsdag

1

 

Onsdag

2

Oksesteg med grøntsager, kartofler og sauce

Torsdag

3

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

4

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Lørdag

5

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce

Søndag

6

Farseret mørbrad med løgsaute, salat, kartofler og champignonsauce

Mandag

7

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, rødbeder og kartofler