Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Dagens ret Krostuen Januar 2019

Tirsdag

29

Baconstegt kalkun med kartofler og skysauce

Onsdag

30

Mandelstegt kødbolle med ris og karry og gulerodssalat

Torsdag

31

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Dagens ret Krostuen Februar 2019

Fredag

1

Kalveflødegullasch med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Lørdag

2

Bacon hakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Søndag

3

Farseret svinemørbrad med champignon a la creme, salat og kartoffelbåde

Mandag

4

Tomat/hvidløgs marineret svinekam med tomatsalat, kartofler og paprikasauce

Tirsdag

5

Bankekød med kartoffelmos, gulerødder og surt

Onsdag

6

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

7

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

8

Krydret kalkun cuvette med grønsager, løse ris og sauce

Lørdag

9

Peber hakkebøf med ærter, grillet tomat, kartofler og sauce

Søndag

10

Honningmarineret skinkesteg med ovnbagte rodfrugter, kartofler og bordelaise

Mandag

11

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Tirsdag

12

Spareribs med coleslaw, kartoffelbåde og sauce

Onsdag

13

Kalvelever stroganoff med kartoffelmos, surt og grøntsag

Torsdag

14

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

15

Husarsteg med bacon, broccoli, kartofler og skysauce

Lørdag

16

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise

Søndag

17

Kalvesteg stegt som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

18

Græsk Farsbrød med feta-tomat salat, kartoffelbåde og skysauce

Tirsdag

19

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler, gulerødder og rødbeder

Onsdag

20

Æble fyldt svinekam med kartofler, grøntsag og sauce

Torsdag

21

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

22

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og bønnesalat

Lørdag

23

Svinekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Søndag

24

Oksekødssuppe med suppekød, peberrodssauce, kartofler og bønner

Mandag

25

Barbecue marineret kyllingebryst med salat, ½ kartoffel og sauce

Tirsdag

26

Brunkål med røget flæsk, sennep, rødbeder og kartofler

Onsdag

27

Baconstegt kalkunbryst med grøntsager, kartofler og sauce

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Skriv en tekst her