Røgede lækkerier: Så er det jul!

Ørredmousse med kaviar og citron.

Norsk røget laks m/ røræg og asparges.

Stegt andebryst med appelsinsauce og nødder.

Gl. dags hamburgerryg m/ grønlangkål, rødbeder og sennep.

Røget mørbrad m/ orangebraiseret fennikel og mandler.

Røget brie m/ druer og valnødder

Brødbuffet og smør.

Pris ud af huset: 209,- pr. couvert

Pris på Hotel Rødding: 239,- pr. couvert

(minimum 10 kuverter)

 

Ægte sønderjysk jul

Marineret sild m/hotellets hjemmelavet karrysalat.

Sønderjysk æbleflæsk m/ bacon og løg.

Kødfulde hjemmelavede frikadeller m/ sønderjysk hvidkål.

Pandestegt rødspættefilet (frisk fisk) med remoulade og citron.

Kogt Hamburgerryg, sennep og rødbeder.

Slagterens kålpølse m/ grønlangkål.

Lun leverpostej m/ champignon og bacon.

Gl. dags Ris a la mande m/ kirsebærsauce.

Rugbrød og smør.

Pris ud af huset: 229,- pr. couvert.

Pris på Hotel Rødding: 279,-pr. couvert

(minimum 10 kuverter)

 

Eksklusiv julemenu

Kold hvidvinsdampet rødspættefilet med lakse souffle, skalrejer og dild.

Røget svinemørbrad med spidskåls salat med soltørrede tomater og kapers.

Rosastegt kalvefilet med rødvinssauterede rodfrugter og baconbønner.

Varmrøget peberlaks med søde syltede rødløg og ovnbagte cherrytomater.

Brødbuffet med smør og krydder smør.

Hjemmebagt dessert kage med havre, chokolade, ricotta og mascarpone.

Serveres med appelsin og salat med tranebær og nødder.

Pris ud af huset: 229,- pr. couvert

Pris på Hotellet: 269,- pr. couvert

(minimum 10 kuverter)

 

Platten

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.

½ æg med rejer, mayonnaise, kaviar og citron.

Hvidvinsdampet lakseroulade med asparges og hummerdressing.

Pandestegt frisk rødspættefilet med remoulade og citron.

Hjemmelavede julefrikadeller med sønderjysk hvidkål.

Ost med frugt og kiks.

Brødbuffet og smør.

Minimum 2 kuverter.

Pris ud af huset: Kr. 165,- pr. couvert

Pris på Hotellet: Kr. 199,- pr. couvert

 

Vores skåle, fade osv. tilbageleveres fuldtalligt, rengjorte og senest 2 dage efter arrangementet.

Afholdes arrangementet på Hotellet, dækkes der smukt op, gerne i julens farver.

Lokale, tjenere, duge blomster mv. er inkluderet i prisen.  

Hotellets julebuffeter leveres helt klar, lige til at sætte på dit julebord. Dog skal flute varmes til det er sprødt.