Julens Carvery 2017, sammensæt selv:

Min. 10 couverter.

Der skal påregnes min. 5-8 retter til en frokost.

Afholdes selskabet på Hotel Rødding, tillægges kr. 30,- pr. kuvert for lokale, tjenere, duge osv.

Lune juleretter:

Luksustartelet med høns i asparges 30,-
Pandestegt rødspættefilet med remolade og citron 30,-
Julemedister med rødkål 30,-
Gammeldags æbleflæsk med løg og bacon 30,-
Hotellets frikadeller med sønderjydsk hvidkål 30,-
Kålpølse med sennep, grønlangkål og rødbeder 30,-
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål 30,-
Hamburgryg med grønlangkål og sennep 30,-
Lun leverpostej med ristede champignon og bacon 30,-
Mørbradbøf med bløde løg og a la creme 32,-
1/6 andesteg med rødkål 46,-

Kolde juleretter:

Dampet norsk laks m/rejer og cocktaildressing 30.-
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat og løg             30,-
½ æg med rejer og mayonaise 28,-
Sylte med sennep og rødbeder 28,-
Rullepølse og flæskesteg som pålæg med tilbehør 28,-
Roastbeef med remolade, ristet løg og peberrod 28,-
Surrib med sennep og rødbeder 28,-
Røget ørred med æggestand 32,-
Røget laks med asparges 32,-
Graved laks med sennepsdressing 32,-
Rejer med mayonaise og citron 49,-

Desserter:

3 forskellige oste (Ribehus, brie og marquis) Dertil kiks og druer 48,-
Elmegaardens egne oste (Walnød, madam blå og røget)  
med glaserede waldnødder og druer 62,-
Klassisk æblekage med makroner og flødeskum 30,-
Gløg porcheret pære med rugbrødsflødeis 42,-
Toscatærte med hjemmelavet vaniljeiscreme. Dertil syltede pærer 45,-
Gammeldags ostelagkage med kirsebær 42,-
Ris a la mande med kirsebærsauce 30,-
Hjemmebagt svensk julekage med frugter og knas 32,-
Rugbrød og smør 18,-
Hjemmebagt grov knækbrød til oste 20,-