FROKOST: kl. 11.30-16.00

 Håndlavet, friskhakket og stolt!

Vi får frisk fisk fra hvidesande!

 

Hotellets Fiske platte

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.

Grov lakse tatar af røget laks med grønt,

lille årstidens rejesalat, lakseroulade og

pandestegt rødspættefilet.

 Dertil lækker fiskepynt, bagerens rugbrød og

hotellets hjemmebagte brød og smør.

  179,-

 

Kro platte med klassisk og nyt.

Sild og hjemmelavet karrysalat, spansk

serranoskinke med pesto og frisk parmesan,

hvidvinsdampet lakseroulade med rejer

og dildcreme, lun mørbradbøf med

bløde løg, 3 slags oste.

Dertil rugbrød og hjemmebagt kartoffelflute. 

179,-

 

Pariserbøf af friskhakket oksekød på hvidt brød

med klassisk tilbehør.

117,-

 

Stjerneskud med røget laks, hvidvinsdampet

rødspættefilet og pandestegstegt fiskefilet, rejer

og hummerdressing

Denne ret kan også bestilles aften.

135,-

 

Gammeldags æggekage

 med bacon, tomat, purløg, rugbrød og smør

105,-

 

Hjemmebagt sprød frokostflute

 med Spansk serranoskinke,

 hjemmelavet pesto og frisk parmesan

85,-

 

Hjemmebagt sprød frokostflute

med røget laks, rejer og hummerdressing

89,-

 

Hjemmebagt sprød kartoffelflute

Med friskstegt kylling, bacon og karrydressing

92,-

 

Hotellets biksemad

 (et rigtigt herremåltid)

med 2 spejlæg, rugbrød og rødbeder.

105,-

 

Smørrebrød, uspecificeret.

 Lækkert hjemmelavet pålæg.

32,-

 

Specificeret: se smørrebrødsseddel

 

2/2 stk. rugbrød med marineret sild,

løg og hjemmelavet karrysalat

69,-

 

Pandestegt rødspættefilet

med remoulade, citron og rugbrød

75,-