Mad og Musik

Mad og musik er intim koncerter, hvor der inden koncerten er en lækker gourmet buffet. Der er som regel ikke adgang til koncerten uden spisning. Publikum sidder ved borde før og under koncerten og der er derfor ikke mulighed for dans. Efter koncerten er det mange gange muligt at sige hej til kunstneren og eventuelt få en autograf.

Peter Belli med Band Lørdag den 30. september 2017 

Hotel Rødding er stolte over at kunne præsenterer Peter Belli med Band på Peters afskedstourne. Peter Belli har før spillet på Hotel Rødding i tidernes morgen. Denne gang er han ledsaget af meget dygtige og kompetente musikere. 

Peter Belli med Band har givet udsolgte koncerter på stribe i foråret.

PRESSETEKST:

SIDSTE ALBUM & SIDSTE TOUR MED BANDET
Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet.
Men først efter endnu en stor tour rundt i Danmark – og efter at have indspillet dét ene album, der bare skal laves:
”Det er efterhånden 10 og 12 år siden, jeg lavede de to intime albums ”Sange fra
Blomstersengen” og ”Når timerne bliver små”. Fra starten var ideen at lave tre albums, der skulle høre sammen, det er bare først nu, vi er klar til treeren. Det bliver igen med udvalgte danske sange – og i bruttotruppen har vi numre af bl.a. Magtens Korridorer, De Eneste To, Sys Bjerre, Marie Key og Ramus Walter. Vi går i studiet i slutningen af september – og efter planen udgiver vi albummet i midten af november.”
Oven på det kommende album, lægger Peter Belli an til en sidste stor tour med det faste band De Rejsende: ”Hele næste år har vi sat af til at køre Danmark tyndt – og derefter tænker jeg så at køre band-bussen i garage. Jeg har mere eller mindre stået stand by de sidste 50 år, altid klar til spille overalt, hvor de kaldte på mig. Men efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammenhængen er rigtig. Det er hårdt altid at skulle stå klar med et toptunet band – og derfor vil jeg nu sige farvel til den del af karrieren, med en sidste stor tour rundt til spillesteder og festivaler.” Peter Belli lægger vægt på, at han ikke stopper helt med musikken:
”Det tror jeg aldrig kommer til at ske. For mig er det ligeså naturligt at synge som at trække vejret – og begge dele holder jeg nødigt op med… Men altid at være klar til at rykke ud – eller skulle sætte mig op til at indspille fulde albums, det siger jeg farvel til nu. Og gør det forhåbentlig med et rigtig godt album og nogle fantastiske koncerter med mit dejlige band. Hvad der så sker derefter, det kan kun tiden vise…”

Mad og Dans

Mad og Dans er arrangementer, hvor der inden koncerten er mulighed for en gourmet buffet. Der er åben for publikum uden spisning. Billetter købes ved døren, buffet forudbestilles dog. Under koncerten er der mulighed for dans. Der er borde og stole til dem der ønsker at sidde. Se også lørdagsbal

 

 

Følgende har optrådt under Mad og Dans på Hotel Rødding

 

30. august 2014

Kandis

22. august 2015

Kandis

31. oktober 2015

På Slaget 12

 

Følgende har optrådt under Mad og Musik på Hotel Rødding

 

28. marts 2015

Søs Fenger

23. januar 2016

Tørfisk

28. januar 2017

Tørfisk

8. marts 2014

Neighbours

20. september 2014

Rugsted & Kreutzfeldt

15. november 2014

Sebastian

24. januar 2015

Tørfisk

6. april 2013

Neighbours

5. oktober 2013

Ivan Pedersen

16. november 2013

Dodo And The Dodos

25. januar 2014

Tørfisk

28. januar  2012

Tørfisk

27. maj  2012

Anne Dorthe Michelsen

6. oktober 2012

Bent Fabricius-Bjerre

26. januar 2013

Tørfisk