Hotel Røddings Gourmet Menu 

Fra 15. august 2017

 

Forret:

Ovnbagt kulmule

på urte julienne og dild.

Serveres med hjemmebagt flute og smør.

 

Hovedret:

Kalvesteak

Med bagte rødløg,

grønsagsruller med bacon.

Sauce bearnaise samt kartoffelkage med soltørret tomater.

 

Dessert:

Flydende chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis.

Frisk frugt og hindbærpuré.

 

Pris pr. kuvert:
3 retter kr. 299,- / 2 retter kr. 255,-

 

Vi anbefaler

Villa Lucia Pinot Griggio, Italien.

Frisk med en anelse smag af lime.

Tør med god fylde og meget frugt.

239,- pr. flaske / 69,- pr. glas.

 

Valpolicella Ripasso 2014, Italien.

Topklasse Ripasso, en lille ”amarone”.

Kraftfuld kaskade af røde bær,

mokka og chokolade.

349,- pr. flaske / 89,- pr. glas.