Månedens Gourmetmenu

 sommer 2017

Røget Laksetatar på salater med rugbrødschips
samt senneps mayonnaise.

 

Kalve medaljon på flødesauteret spinat
Med nye kartofler med kryddersmør
Dampet asparges, nye gulerødder med top.
Spidskålsalat med soltørrede tomater.

 

Jordbær Romanoff med hjemmelavet nougat pannacotta
frugtpynt og tuilles.

 

Pris pr. kuvert 3 retter Kr. 299,00 / 2 retter kr. 255,00

 

Vi anbefaler
Villa Lucia Pinot Griggio Italien.
Frisk med en anelse smag af lime.
Tør med god fylde og meget frugt.
239.- pr. flaske / 69.- pr. glas.

Valpolicella Ripasso 2014, Italien.
Topklasse Ripasso, en lille ”amarone”
Kraftfuld kaskade af røde bær,mokka
og chokolade.
399.- pr. flaske / 89.- pr. glas.