Mortensaften 2019
Lørdag den 9. og søndag den 10. november

 

Kvalitet, stil og hygge.

Er du til saftig og sprød andesteg i rigelige mængder?
Dertil et godt glas vin og evt. ris a la mande?

Så flyver fjerene atter om ørerne

på Hotel Røddings kokke og kokkeelever.
 

Der vil blive stegt og braset al det traditionelle tilbehør til denne aften,

som indbyder til lækker mad i hyggelige lokaler Hotel Rødding.

Vi dækker smukt op og glæder os
til denne hyggelige og festlige tradition.

Saftig og sprød Mortensand

med brune og hvide kartofler,

hjemmekogt rødkål, ½ æble med tyttebær

og sønderjysk hvidkål, svesker og sauce.

Kr. 175,- pr kuvert (Kr. 160,- ud af huset)

Hotellets Ris a la mande

 Med kirsebærsauce

Kr. 62,- pr kuvert (Kr. 55,- ud af huset)

Husk at bestille bord.
Tlf. 7484 1404 vi er klar ved telefonen
.

(begge dage kun imod forudbestilling)