5. november 2016

Revyen ved Kongeåen 2016

For fjerde gang gik Revy folkene fra Rødding og omegn på scenen på Hotel Rødding. Revyen ved Kongeåen 2016 blev en stor succes og fik gode anmeldelser i Ny Tirsdag og Jyske Vestkysten. Ca. 500 overværede de tre aftner hvor fredag var udsolgt. Alle aftner blev indledt med Hotel Røddings gourmet buffet, hvorefter Revyen og det tremands store orkester tog over. Folkene bag revyen er allerede gået i gang med planlægningen af Revyen ved Kongeåen 2018.  (Foto: Revyen ved Kongeåen)

 

05. august 2016

Open by Night

Som det har gjort en del gange før, regnede og blæste det i timerne op til, men som de mange foregående år, var vejret næsten perfekt til Open By Night i Rødding da det endelig gik løs.

Pladsen foran Hotel Rødding var fyldt med gæster der nød aftnen med højt humør i godt selskab, god og lækker mad fra Hotellets buffet og lidt godt at drikke. (Foto: Peter Olsen)

 

01. juni 2016

Ny aften rute madservice

Hotel Rødding udvider madservice med en ny aften rute. Vi kører i området Rødding, Københoved, Skodborg, Vejen, Askov, Holsted, Brørup og Folding. 

Den anden aften rute dækker områderne Sdr. Hygum, Ribe, Bramming, Gørding og Vejrup.

Husk vi dækker fra kyst til kyst med vores fire middagsruter. Fra Ribe til Haderslev. Ring og hør om vi kører i dit eller din pårørendes område. (Foto: Ny Tirsdag)

 

23. januar 2016

Tørfisk

For femte år i træk kunne Tørfisk spille op til en fyldt Teatersal på Hotel Rødding. Hotel Rødding var i år startstedet og dermed startskuddet på Tørfisk 25 års jubilæums turne. Dette gjorde, at publikum fik et endnu mere veloplagt Tørfisk at se og ikke mindst høre, og det blev derfor igen en forrygende aften i selskab med de fire gæve vestjyder. Med stor humor blev Tørfisk store repertoire foldet ud til stor glæde for det talstærke publikum.  (foto: Tørfisk)

31. oktober 2015

På Slaget 12

Der var gang i danskeskoene da På Slaget 12 bød op til dans. Der var fyldt til sidste plads til buffet inden På Slaget 12 gik på scenen. Med kendte numre som Ta kæresten i hånden, Ude på det blå Ocean og Hjem til Århus blev dansegulvet hurtigt fyldt til bristepunktet. Efter På Slaget 12 overtog det Ribe baserede band "Det Lille Rockband" og fuldendte en dejlig aften med masser af glade og positive mennesker.  (foto: På Slaget 12)

 

20. oktober 2015

Nye biler og ny rute

Der bliver ekstra godt gang i gryderne, når Hotel Rødding overtager madudbringningen fra Ribegryden fra den 15. dec. Hotellets chauffører kører i forvejen i områderne Rødding, Sdr. Hygum, Gram, Brændstrup, Mølby, Sommersted, Jels, Skodborg, Askov og Vejen samt en eftermiddagstur til Ribe by. Men med de nye kunder, bliver området udvidet til at dække hele Ribe samt Gredstedbro og Bramming. Hotel Rødding forventer at runde de 200 brugere dagligt. Så de seks erfarne/stabile chauffører kommer til at køre en del kilometer hver dag i hotellets nye biler.  (foto: Dorthe Andresen Ny Tirsdag)

 

07. august 2015

Open by Night - Tilbage til 80'erne

Open by Night 2015 havde sædvanen tro godt vejr og masser af mennesker i byen. Hotel Rødding måtte melde alt udsolgt til deres 80'er buffet.

En buffet som Kok Jan Tygesen havde sammensat efter bedste hukommelse. Lørdagskylling, citronfromage sorte gryde, tunmousse, plankebøf og gratinerede pandekager, glaceret skinke med flødekartofler var blandt andet en del af buffeten. (foto: Kirsten Olesen)

 

27. juli 2015

Hotel Rødding på toppen af Mount Elbrus

Hotel Rødding kom til tops på Europas højeste bjerg Mount Elbrus (5642 m. ligger i Kaukasus i Rusland). Det skete i form af ny udlærte kokkeelev Jeppe Tønder (til højre på billedet). Jeppe har tidligere i besteget Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Det var noget af en overraskelse da vi modtog ovenstående billede. Personalet på Hotel Rødding ønsker Jeppe al god vind fremover, både jobmæssigt og med fremtidige bjergbestigninger. (foto: Jeppe Tønder)

 

28. marts 2015

Søs Fenger og Trio

De mange fremmødte til mad og musik arrangementet med Søs Fenger og Trio fik en uforglemmelig aften. Søs Fenger sang og spillede fra hendes store repertoire til publikums store begejstring. Efter koncerten var det muligt at få autograf og blive forviget på foto med Søs Fenger. På Billedet ses medarbejder Kristian i et møde med et af sine store idoler. (foto: Lise Tygesen)

24. januar 2015

Tørfisk

For fjerde år i træk kunne Tørfisk spille op til en fyldt Teatersal på Hotel Rødding. Veloplagt som aldrig før, blev det en forrygende aften i selskab med de fire gæve vestjyder. Med stor humor blev Tørfisk store repertoire foldet ud til stor glæde for det talstærke publikum   (foto: Tørfisk)

15. november 2014

Sebastian

En dejlig aften i selskab med Danmarks troubadour nummer et - Sebastian gav et indblik i sin store sangskat. 

Setliste: Kom giv os liv. Ingeborg, Sommerfuglen, Bøgetræet, Nana, Vascomat Liza, Luftkasteller, Sangen om Vltava, Våbensangen, Hvoffe det da, Når lyset bryder frem - Her er en sang, Englen og den hvide Araber, Konen med æggene, Vind og vejrhaner, En ny og dejlig dag, Nyt lys i mørket, Måske ku vi, Den lille malkeko, Danser på vulkaner, Sangen om barndommen, Du er ikke Alene..  (foto: Sebastian)

01. november 2014

Rødding Revyen 2014

Rødding Revyen 2014 blev en stor succes at dømme ud fra anmeldelser og publikums begejstring. Holdet bag leverede det ene festlige indslag efter det andet. Sommer am Dänische küste, Cafe syndig, Fut i brandstationen, Prag- t-fuld, Bumsen og ambassadøren, Mentor, Hønsegården, Sommerglæder, Agility, Vores Vejrlig, Bent Erik, Rødding Sangen, Ting vi ik tog op og Vandzumba var årets emner.

Revyen 2014 blev set af lidt over 500 på de tre spilledage torsdag, fredag og lørdag.   (foto: Ny Tirsdag)

20. september 2014

Rugsted Kreutzfeldt

Tilbagemeldingerne er løbet ind på hotellet med en tak for en helt igennem forrygende koncert. Rugsted & Kreutzfeldt leverede en vellykket og gennemført koncert med numre fra deres store repetoire. Både dem de selv har sunget og dem de har skrevet til andre.

Set liste: Goddag igen, Da du var min helt alene, Du vil ha mer, Se dig ikke tilbage, Sad i parken, Kærligheden kalder, Uden dig, Du tænder lys, Jeg i live, Tilfældigvis forbi, Ønsker du var her, endnu et efterår, Oppe om natten medley, Spring op ta med, Dele dine drømme, Jeg ved det godt, går gennem tiden, Rundt op og ned.   (foto: Kirsten Olesen)

30. august 2014

Kandis

Kandis spillede op til dans for 450 danseglade publikummer til lørdagsbal på Hotel Rødding. Det blev en forrygende fest, hvor mange blev på dansegulvet til den allersidste dans. 
 
(Foto: Kirsten Olesen)

01. august 2014

Open By Night

Traditionen tro var det strålende vejr til Open By Night, som i år var Western Night. På Hotel Rødding havde en del af personalet fundet cowboyhatten frem til servering som også traditionen tro foregik foran Hotel Rødding. Der var igen rift om pladserne til den udendørs buffet. 
(Foto: Ny Tirsdag)

14. maj 2014

Lørdagsbal

Hotel Rødding har dags dato overtaget Rødding Klubbens traditionsrige lørdagsbal. Lørdagsbal vil køre videre, om end i noget ændret form, som vil hænge nøje sammen med Hotel Røddings i forvejen eksklusive koncept. Bl.a.vil antallet af bal blive reduceret til en gang månedligt. Der arbejdes på musik, lounge områder med reservation, samt mulighed for weekendophold og bal til det modne publikum. Lørdags bal henvender sig til de voksne som ønsker at nyde en dejlig aften i byen med eller uden en ægtefælle. (Foto: Rødding Klubben)

13. maj 2014

Salamanderen

Salamander springvandet foran Hotel Rødding er blevet restauret. Salamanderen har været sendt til en kunstner i Aalborg for at blive pudset og poleret. Selve fundamentet er blevet sandbæst. Springvandet der blev indviet i 1995 er en vigtig del af Hotel Røddings Identitet. Her kan man se mange - både børn og voksne - sidde og nyde lyden af og mærke vandet. Her er mange brudepar blevet fotograferet. Oprindeligt hørte der fem flotte glasæg til kunstværket, men disse blev ret hurtigt stjålet og er ikke set siden. Så hvis nogen kender noget til dem, må de da gerne henvende sig til Hotellet.  (Foto: Dorthe Andresen, Ny Tirsdag)

08. marts 2014

Neighbours

Neighbours leverede for andet år i træk en forrygende koncert. Samme aften der var dansk Melodi GP, spillede Neighbours for næsten fuld hus og gav koncerten igennem på ironisk vis flere numre fra deres egen Melodi GP karriere. 22 numre blev det til i løbet af koncerten hvor publikum blev revet med og til slut stod dansende og klappende. Vi håber Neighbours med Helge Engelbrecht i spidsen, snart igen besøger Hotel Rødding.
 
(Foto: Neighbours)

25. januar 2014

Tørfisk

Endnu en forrygende koncert leveret af de fire unge mænd i Tørfisk. Og endnu engang totalt udsolgt. Med den sædvanlige vestjyske humor krydret med finurlige tekster og dejlig musik, blev dette års Tørfisk koncert igen en uforglemmelig oplevelse. Tørfisk er ved at kunne kalde sig Hotel Røddings "husorkester", idet det er tredje år i træk de giver koncert i en fyldt Teatersal. Vi ser allerede nu frem til at modtage Tørfisk i 2015.
 
 
(Foto: Tørfisk)

16. november 2013

Dodo And The Dodos

 

Igen en forrygende koncert og dejlig mad på Hotel Rødding i en næsten udsolgt Teatersal. Denne gang med Dodo And The Dodos der i akustike versioner, gav tilhørerne 15 af deres kendte numre fra gruppens 25 årige historie. Publikum lod sig rive med og dansen gik lystig til en koncert der efter de flestes mening sluttede alt for hurtigt.

Set liste: Sømand af verden, Hvis det blir, Alene, Så det nok sådan man gør, Ingen er som dig, Drømmer, Lev livet, Skibene, Pigen med det røde hår, Bambi, Penge, Gi mig hvad du har, Vågner i natten, Go´nat og Vi gør det vi ka li.

 (Foto: Dodo And The Dodos)

28. oktober 2013

Friske råvarer - Ingen lette løsninger

 

Ingen lette løsninger, men stor faglig stolthed på Hotel Rødding.

Mens det øvrige samfund suser forbi i vild fart, står tiden næsten stille på Hotel Rødding. Dagens arbejde er begyndt og Hotellets kokke og tre dygtige elever er i gang med forberedelse af dagens råvarer. Ældste kokke-elev, Daniel, modtager dagens friske fisk fra Hvidesande. De skal filetteres og klargøres til forskellige fiskeretter.  læs mere

 (Foto: Ny Tirsdag)

05. oktober 2013

Ivan Pedersen og Trio

 Ivan Pedersen med sine dygtige musikere Søren Skov på piano og Troels Skovgaard på guitar, leverede en forrygende koncert på Hotel Rødding. Efter indtagelse af "Stenalder kost" buffet, som Ivan Pedersen ikke var udelt begejstret for at blive sammenlignet med, underholdt Ivan Pedersen med sange og anekdoter fra den lange karriere. Publikum kvitterede med stående bifald, som afstedkom flere ekstranumre, afsluttende med nummeret Vincent, sunget så fantastisk at de små hår rejste sig af fryd. Efter Showet fik publikum mulighed for en snak med og autograf af Ivan Pedersen.
 
 (Foto: Kirsten Olesen) 

02. august 2013

Open by night

 Open by night 2013 blev en meget varm omgang. Årets varmeste dag kulminerede med at Lise og cykelhandleren Poul Christensen tog et bad i salamander "springvandet" foran Hotel Rødding. Anledningen til badet var vist nok et gammelt væddemål. Forinden da var forløbet en aften med masser af mennesker i gaderne og fyldte borde med spisende gæster til stort buffet foran og indefor på Hotel Rødding.
 
 (Foto: Ny Tirsdag) 

01. juli 2013

Nye ruter for madservice til pensionister

 Ny-opgravede sommerkartofler, friske grøntsager og mørt kød, er konceptet på Hotel Røddings daglige madservice. "Nærende og sunde retter, lavet af Hotel Røddings kokke og leveret varm og dejlig til døren. Det er livskvalitet og det skylder vi vores ældre.
"Nuværende starter bilerne op og kører maden ud i Rødding, Ribe, Skodborg og Gram." Vores besøg, er for mange dagens gode afbræk, og vore chauffører glæder sig meget over at komme rundt. Hen ad vejen lærer vi jo folk at kende, når vi kommer hver dag". Pga. stor efterspørgsel, er det  nu besluttet at Hotellets madservice udvides til Jels og Vejen.  (Foto: Ny Tirsdag) 

06. april 2013

Neighbours i forrygende koncert

”Neighbours” leverede i sandhed en nærværende og forrygende aften for en fyldt Teatersal på Hotel Rødding.

Stemningen var flot fra starten, hvor gæsterne først nød maden og hinandens selskab i forventningen om aftenens musikoplevelse.

De fem musikere og Helge Engelbrecht i front viste deres dygtighed på hver deres instrumenter og gav publikum et show så folk stod op, dansede og sang med. Koncerten varede langt ud over de planlagte to timer, så folk fik virkelig valuta for pengene. (Foto: Neighbours) 

05. februar 2013

Konfirmand aften på Hotel Rødding

Forretningerne i Rødding var gået sammen om et stort anlagt modeshow for kommende konfirmander i Teatersalen på Hotel Rødding. Det blev en hyggelig aften med glade piger der vise årets konfirmationskjoler. Der blev set på gaver, bordopdækning, hørt om opsparingsmuligheder, vist makeup og hårsætning. De fremmødte kunne også smage på en dejlig mousserende alkoholfri vin og hjemmebagt kage fra Hotel Rødding. 50 gæster mødte op og gjorde indhug i de sponsorede gaver fra udstillerne, ligesom de deltog i konkurrencerne.

(Foto: Kirsten Olesen)

26. januar 2013

Tørfisk i udsolgt Teatersal

211 måtte i år gå forgæves efter billetterne til de populære herrer i en total udsolgt Teatersal. Aftenen foregik i Vesterhavets tegn, hvor gæsterne blev forkælet med årets ”Vesterhavs-buffet”, hvor bakskuld, skrubber, lam og var ingredienser.

Allerede fra start fik ”Tørfisk”, som sædvanligt publikum i højeste gear. De underholdt, spillede og sang så det var en fryd, med typisk vestjysk charme som ikke er til at stå for. Med deres skæve, finurlige og vedkommende tekster afslørede de deres fine sans, for tilværelsens sjove sider. Vuderet på publikums højlydte jubel, kan konkluderes at alle havde en rigtig festlig aften og gik derfra en oplevelse rigere. (Foto: Kirsten Olesen)

03. november 2012

Rødding Revyen 2012 - Sprænger Rammerne

Rammerne i årets Rødding Revy indeholdt øjebliksbilleder fra dagens Danmark – 22 af slagsen, - og de strakte sig fra en kaotisk morgen i lægehusets venteværelse over en økologisk og miljørigtig spelt-mor, til en skarp kritik af politisk korrekthed, udtrykt i en flok lærere der fortvivlet forsøger at finde frem til en julesang eller julesalme, der ikke indeholder udtryk, der kan være stødende religiøst, kulturelt eller politisk. Revyholdet havde igen i år investeret en beundringsværdig mængde energi og fritid i forberedelserne til årets revy – og det er absolut forståeligt at holdet nu skal have en pause – men det har lovet at komme igen i 2014, og det må vi så bare glæde os til.  (Foto: Sven Ravn, Ny Tirsdag)

06. oktober 2012

Bent Fabricius-Bjerre og De Græd

Bent Fabricius-Bjerre leverede, sammen med sin faste trio "De Græd", et forrygende show på Hotel Rødding. Showet der var et tilbageblik på Bent Fabricius-Bjerres lange karriere, gav både prøver på hans mange kendte melodier men også mindre kendte. Fra setlisten kan nævnes temaerne fra Olsen Banden, Matador og Bjergkøbing Grandprix samt Duerne Flyver, Pusterummet, Alley Cat, Nattens Sidste Cigaret, Forelsket i København og Jeg sætter min hat som jeg vil. En dejlig minderig aften for de mange fremmødte.

 (Foto: Kirsten Olesen)

08. september 2012

Rødding IF 100 års jubilæum

Rødding IFs store 100 års jubilæums fest blev afholdt på Hotel Rødding. Teater Salen var fyldt med  nuværende som forhenværende medlemmer af Rødding IF. En del kom langvejs fra for at deltage i festen, som var en vellykket afslutning på to travle weekender ved Rødding IFs 100 års fødselsdag. Festligheder som også bød på fodboldkamp med Danmarks oldboyslandshold, hvilket iøvrigt bragte tidligere Landsholdstræner Richard Møller Nielsen til et besøg på Hotel Rødding.

(Foto: Carsten Karlsen, Ny Tirsdag)

03. august 2012

Open by night

Efter regn blev det solskin. Og i solskin var der open by night i Rødding Centrum. Hotellets udearealer var fyldt med spisende gæster. Overfor spillede Seven Up op til en herlig gang musik. Aftnens tema var konkurrence. Hotel Rødding havde en konkurrence, hvor man skulle gætte hvor mange kuverter der havde været gennem hotellet i 2011. Vinder af tre retters gourmetmiddag for 4 personer blev Nanny Boisen. Dagen efter regnede det igen.

(Foto: Kirsten Olesen)

 

12. juni 2012

Enghaven til kaffe og kage

De kom rullende, kørende og gående fra alle sider. 85 beboere og hjælpere fra plejecenter Enghaven satte sig omkring kaffebordene på Hotel Rødding, hvor Lise og Jan Tygesen inviterede til kaffe og godt samvær. Lige som sidste år.

Jakob Emil spillede guitar, Lise Tygesen sang og fortalte om stort og småt fra året der var gået siden sidst, fru Jørgensen spillede klaver til fællessangen og Michael Arnum fortalte sjove historier.

Tina Jensen havde en smuk buket med til Hotellet som tak for invitationen.

(Foto: Joan Karlsen, Jydske Vestkysten)

06. juni 2012

Turismeprisen 2011 fra Udvikling Vejen

Onsdag den 6. juni uddelte UdviklingVejens Turismeudvalg den årlige Turismepris, der i år gik til Hotel Rødding. Prisen gives hvert år til en turistaktør, som påskønnes for at have tiltrukket turister til Vejen Kommune gennem en ekstraordinær og nyskabende indsats.
I forbindelse med prisoverrækkelsen var der tale fra bestyrelsesformand for UdviklingVejen, Verner Holm, og prisen blev overrakt af direktør for UdviklingVejen Carina Christensen.
  
(foto: Udvikling Vejen)

27. maj 2012

Pinsebuffet og koncert med Anne Dorte Michelsen Trio

Mange glade mennesker var mødt op denne dejlige pinseaften i maj for at nyde Hotel Røddings lækre pinsebuffet. Buffeten som høstede stor bifald, bestod bl.a. af frisk hvidvinsdampet norsk laks med mandelpesto og forårets nye danske grøntsager, lammecoulotte, rosastegt kalvefilet og små nye kartofler. Derefter stod Anne Dorte Michelsen Trio for en fantastisk stemningsfuld koncert, hvor både nye som gamle sange fra hendes store repertoire blev fremført til stor glæde for publimkum. Både de muntre og de mere "sørgmodige" som fremkaldte minder fra svundne dage. Efter koncerten gav Anne Dorte Michelsen autografer over en lille snak.

(Foto: Eget)

14. maj 2012

Udendørs servering

Hotel Rødding har fået renoveret udenomsarealerne. Hvor der før var gennemgang for gående trafik, er der er nu et pænt lukket område foran Hotellet. Her kan man i det gode vejr nyde en dejlig middag med et forfriskende glas vand, øl eller vin til.

(Foto: Eget)

28. januar 2012

Tørfisk på Hotel Rødding

Første koncert i samarbejde med de tre scener var for Hotel Røddings vedkommende med Tørfisk. Hotel Rødding måtte nogle dage før koncerten melde alt udsolgt. Tørfisk leverede en underholdende og livsbekræftende koncert, til stor begejstring for publikum. Før koncerten fik gæsterne serveret en lækker Vesterhavsbuffet, med bl.a. rødbede salat m/skrubbe, ovnbagt laks, tortillas m/gratinerede rejer, bakskuld, rissalat m/muslinger og hjemmebagte tangflütes.

Hotel Rødding har allerede engageret Tørfisk til koncert lørdag den 26. januar 2013.

(Foto: Tørfisk)

3. november 2011

Rødding Revyen 2011

Rødding Revyen 2011 fik en forrygende modtagelse af publikum. De tre dage revyen blev opført blev overværet af lidt over 500 gæster. Det blev til en flot og underholdende revy med instruktion af Pia Pragst og Bent Knudsen. Skuespillere var Kathrine Lyhne, Jan Aul, Jane Tobberup, Mikael Arnum, Pia Pragst og Bent Knudsen. Musikere var Henning Nielsen, Jakob Arnum, Søren Skals og Anker Ravn Knudsen.

(Foto: Ny Tirsdag)

25. oktober 2011

Uno Wierød på Hotel Rødding

Tirsdag 25. oktober Underholdt Uno Wierød med sang og musik. Det blev til nogle dejlige timer i selskab med syng med sange, to retter mad og kaffe på Hotel Rødding.

Det er meningen Uno Wierød med jævne mellemrum vil gæste Hotel Rødding i 2012.

(Foto: Ny Tirsdag)

8. oktober 2011

Jagtgourmet på Hotel Rødding

Lørdag den 8. oktober var der dækket op til årets jagtgourmet på Hotel Rødding. De fremmødte fik serveret god mad og dejlig vin i den nyrenoverede Teater Sal. Menuen bestod bl.a. af jordskokkecremesuppe. Fasanroulade, æbleflan og butterdejssnegle. Helstegt krondyrsfilet med serano, rodfrugter og nøddesufflé. Hjemmebagt knækbrød med udbagt ostebeignet o solbær. Kanelstegt pære med rugbrødsis, kanelgele og årstidens frugter.

Uno Wierød stod for musikken og underholdningen.  (Foto: Ny Tirsdag)

1. oktober 2011

Facade renovering

Hotel Rødding er for tiden i fuld gang med at restaurere det udvendig murværk. Gennem tilskud gennem kommunen og dennes byfornyelsespulje er det lykkedes at få en del af udgifterne til renovering og istandsættelse af udenomsarealerne ved hotellet. Dette inkluderer også en størrer istandsættelse af arealerne bag hotellet. Der benyttes i største udstrækning lokale håndværkere, til gavn for lokalsamfundet.

(Foto Ny tirsdag)

6. september 2011

Tove Hyldgaard og Tonny Landy

Tove Hyldgaard og Tonny Landy optrådte på Hotel Rødding i anledningen af Ældre Sagens 25 års jubilæum. Det blev en hyggelig aften med levende lys på bordene i Teater Salen. Duoen gav en stemningsfuld koncert og Tonny Landy inddrog publikum med anekdoter og et godt strøg af humor.

(Foto Ny Tirsdag)

1. september 2011

Daglig mad til pensionister

Fra den 1. september 2011 leverer Hotel Rødding daglig mad til pensionister og andre der kunne have interesse i velsmagende daglig mad. Vi lægge vægt på at bruge friske råvarer, nyopgravede og nyskrællede kartofler og gulerødder, nyhakket kød og i det hele taget frisklavet mad, i portioner der er tilpasset pensionister.

(Foto: Morten Flarup, Jydske Vestkysten)

16. august 2011

Rødding Revyen lige om hjørnet

Rødding Revyen brugte Open Night til at gøre reklame for de forestående forestillinger på Hotel Rødding.

De ansatte i Vej og Park (i form af Rødding Revyen) har sommeren igennem brugt tid på at trimme, klippe, feje, hakke og grave, så Rødding by kan være sig selv bekendt. Der tales om stort og småt, mens termokanderne tømmes! Hvad er curlingbørn og hvem koster rundt med hvem? Er borgerservice service for borgeren?  Har akutbilen et akut behov for energi? Kan parterapi redde mere end forholdet? Disse spørgsmål og mange andre kan du få svar på når Rødding Revyen i samarbejde med Forum Rødding og Hotel Rødding spiller 3 forestillinger på hotellets scene 3- 5 november.  (Foto Ny Tirsdag)

6. august 2011

Colfachs urnenedsættelse

Helga Colfach Smith, datter af daværende manufakturhandler Colfach, blev begravet ved Rødding Frimenighedskirke.

Helga rejste efter krigen til England hvor hun bosatte sig med sin engelske mand James Smith. Helga og James holdt i sin tid Deres bryllup på Hotel Rødding. Derfor var det naturligt at den efterfølgende mindehøjtidlighed blev afholdt på netop Hotel Rødding, ligesom den engelske del af familien gæstede Hotel Rødding.

På billedet ses Helga Colfach Smiths datter Jette Colfach Edwards.

(Foto Søren Dippel Jydske Vestkysten)

5. august 2011

Open Night

Hotel Rødding havde dækket op til lækkert tag selv bord på pladsen foran Hotellet. Det blev til mange gæster i løbet af den "pludselige" dejlige sommeraften. Efter regnen havde silet ned, og lagt gaderne øde det meste af dagen, myldrede pladsen foran Hotellet af liv. Det blev til en dejlig aften med både vådt og tørt.

(Foto Ny Tirsdag)

20. juni 2011

De 3 Scener

Rødding Højskole med Mads Rykind-Eriksen i spidsen, Rødding Centret med leder Ole Østergaard og ejer af Hotel Rødding har indgået et samarbejde kaldet "De 3 Scener".

Målet er at sætte Rødding på landkortet som kulturby. Der arbejdes på at få kunstnere til de tre scener.

I første omgang kommer Peter A.G. til Rødding Centret, Jørgen Leth til Højskolen og Tørfisk spiller op på Hotel Rødding.

(Foto Ny Tirsdag)

4. juni 2011

Byfest

Lørdag morgen under byfesten var der i strålende solskin dækket op til gratis kaffe og rundstykker på pladsen foran Hotel Rødding. Kaffen var sponsoreret af Hotel Rødding og rundstykker sponsoreret af Scheels Bageri.

Lise Tygesen og de øvrige tjenere serverede som Karolinepiger.

(Foto Ny Tirsdag)

30. maj 2011

Ildsjæle

Lise og Jan Tygesen fik overrakt en buket blomster af direktør Kurt Jensen, som nogle af byens ildsjæle der har gjort en forskel, i forbindelse med at Frøs Herreds Sparekasse vandt titlen som Europas bedste arbejdsplads 2011.

Begrundelsen for overrækkelsen af erkendligheden var:

Hotel Rødding med Lise og Jan i spidsen, har netop overstået en gennemgribende renovering af hotellet og er allerede nu med til at skabe fornyet liv i Røddings bymidte. Hotel Rødding har en unik placering i Rødding og er i en stor udvikling. Lise og Jan er to sande ildsjæle, der tør at gå forrest.

(Foto Frøs Herreds)

27. maj 2011

Enghaven på besøg

75 beboere, frivillige hjælpere og personale fra Enghaven var på besøg på Hotel Rødding til en rigtig hyggelig eftermiddag.

Lise og Jan Tygesen havde inviteret til kaffebord med boller og " brødtorte", øl og vand. Lise Tygesen fortalte lidt om renoveringen og de videre planer for Hotel Rødding.
Der var underholdning med Rødding Mandskor og fælles sang fra højskolesangbogen med tidl. organist Anna Jørgensen ved klaveret. Der var også den tidl. skolelærer Else Schjødt Kock der fortalte om sin skolegang.

Alle interesserede havde mulighed for at se nærmere på de ny istandsatte lokaler.  (Foto Ny Tirsdag)

 

1 april 2011

Reception

Der var masse af gæster og næsten ligeså mange gaver iform af blomster, vin og meget andet godt, da Hotel Rødding slog dørerne op til reception. Efter tre måneders byggerod fremstod Hotellet flot nyrenoveret på den længe i mødesete dag.

Mange gæster fra byen, håndværkere, venner og bekendte fra Fjelstrup tiden benyttede lejligheden til at se de nyrenoverede lokaler. Der var taler til lejligheden og Rødding Mandskor optrådte med sang.

(Foto Ny Tirsdag)