Hotel Røddings Gourmet Menu 

Sommer 2018 - Sammensæt selv

2 retter Kr. 255,-  3 retter 299.-

 

Forretter

Løgsuppe med paprika og ostegratineret brød.

Kr. 79,-

 

Røget tun med basilikum creme, asparges

Hjemmebagt flutes og smør.

Kr. 86,-

 

Kylling roulade med rød pesto, ovnbagte cherrytomater
Hjemmebagt flutes og smør.

Kr. 82,-

 

Hovedretter

Baconstegt kyllingebryst med salat, båndpasta,
grøntsags souffle, samt paprikasauce.

 Kr. 174,-

 

Pebersteak med baconbønner, pomme frites,
Pebersauce samt salat med krydderurtedressing.

      Kr.189.-

 

Mørbradmedaljon vendt i sennep og mel.
Med dampede grønne asparges salat,
Smørristede nye kartofler med krydderurter.
Sauce Moutard med estragon.

Kr. 179.-

 

Desserter

Bananasplit med chokoladesauce og hjemmelavet vaniljeis.
Kr. 75,-

 

Crepes Suzette. Pandekager i appelsin / citronsaft. Flamberet
i Cognac og Gran Marnier. Tilsmagt med revet appelsin / citronskal

Og mandelsplitter. Serveres med vaniljeis.

Kr. 82,-

 

Chokolade fondant med flydende indre.

Appelsinsorbet og frisk frugt.

Kr. 82,-