Sæson Menu  

(Kun i Restaurant og Krostue. Ikke take away)

 

Forretter

Carpaccio, ristede pinjekerner,

parmesan, ruccola, cremepesto og hjemmebagt brød

Kr. 84,00

 

Porcheret æg på hollandaise

m/grønne asparges, røget laks og hjemmebagt brød

Kr. 84,00

 

Hovedretter

Stegt helleflynder på skorzonerødder,

asparges, hollandaise og små nye kartofler

Kr. 175,00

 

Kalvemørbrad på blomkålspuré,

springløg, rødvinsglace, ristede svampe og nye kartofler

Kr. 199,00

 

Fyldt kyllingebryst, landskinke,

majssalsa m/lime, kartoffelrôsti, broccoliasparges og paprikasauce

Kr. 175,00

 

Desserter

Citronmousse på mandelbund

m/hindbærglace og bær

Kr. 75,00

 

Marengsbagt hasselnøddeis på dadelbund

m/chokolade og marineret appelsinfilet

Kr. 89,00

 

3 retter kr. 299,00

2 retter kr. 255,00