Stegebuffet 2016 kun ud af huset

 

. Vælg tre slags kød:

  • Ovnstegte hele danske kyllinger med persille (leveres hele til udskæring på bræt, ligesom mormor lavede dem).
  • Kyllingefilet paneres med sesamfrø og stegt på panden.
  • Kyllingefilet med fyld af gorgonzola og stegt på panden.
  • Kyllingefilet barderet med bacon og stegt på panden.
  • Sprængt tomat marineret kalkunfilet.
  • Helstegt rødvinsmarineret oksefilet, medium stegt (+15,- pr kuvert).
  • Pandekager med oksekødsfyld, gratineret med mozzarella.
  • Senneps-glaseret skinke.
  • Indbagt svinemørbrad i krydret souffle`, barderet med landskinke.
  • Hotellets kødfulde frikadeller, tre pr. kuvert.
  • Helstegt barbecuemarineret svinekam.
  • Lune mørbradbøf med bløde løg.
  • Ovnbagt laks Bellevue af frisk laks, med hotellets mandelpesto.

 

Vælg to kartoffel retter:

  • Bådkartofler med smør, timian, rødløg og rødvinseddike.
  • Små smørstegte kartofler med persille.
  • Pommes Anna, små tynde skiver kartofler med løg og smør.
  • Pommes Voisin, små tynde kartoffelskiver med parmesanost.
  • Hasselbackkartofler med skalotteløg og hvidløg.
  • ½ ovnbagte kartofler med kryddersmør.
  • Pommes rissolles ristet i smør og paprika.
  • Ovnbagt Kartoffelkage med champignon a la creme.
  • Klassiske flødekartofler, bagt i fløde, med løg og urter.
  • Kold klassisk kartoffelsalat i hvid dressing og purløg.
  • Kartoffeltærte med løg, gratineret med ost.

Vælg to slags tilbehør:

  • Porretærte i grov bund, gratineret med ost.
  • Klassisk tomattærte i grov bund, med oliven, gratineret med feta.
  • Årstidens lækre salatfade med krydderurtedressing.
  • Hjemmebagt kartoffelflute med kryddersmør.
  • Årstidens pastasalat med grøn tagliatelle og soltørrede tomater.
  • Årstidens ovnbagte rodfrugter.
  • Oste tærte i fin bund med tre slags husets oste.
  • Årstidens sauterede grøntsager med basilikumpesto.
  • Hjemmebagte bruschetta med tomat og basilikumpesto.

 

Vælg en Sauce:

  • Sauce bearnaise
  • Pebersauce
  • Sauce bordelaise (rødvinssauce)
  • Frisklavet Tzatziki af agurk og hvidløg.
  • Krydret tomatsauce
  • Champignon a la creme

 

Alle menuer er lavet af den friske råvare (ingen frostvarer, ingen færdigvarer, Ingen kompromiser!) Håndskåret og forkælet i Hotel Røddings vanlige kvalitet. Min 10 kuverter. Leveret klar til servering.

 Pris pr. kuvert: kr. 299,-

Ved mere end 50 kuverter kr. 269,- pr. kuvert.