Aftenkort
Kan også bestilles til frokost
Forretter
Røget lakse roser på salat med dildcreme.
84,-
Oksekødssuppe med kød- og melboller
og hjemmebagt sprød flute.
84,-
(som hovedret: 115,-)
Spansk serranoskinke med hjemmelavet basilikumpesto,
frisk parmesan og rucola. Dertil hjemmebagt brød.
84,-
Klassisk rejecocktail med hummerdressing, flute og smør.
89,-
Hovedretter
Wienerschnitzel af svinemørbrad eller kalv med ærter,
pommes sauté og smørsauce.
175,- / (kalv 205,-)
Dansk bøf 300 g med bløde løg, kartofler,
bøfsauce og rødbeder.
159,-
Herregårdsbøf med pommes frites,
ærter og sauce bearnaise.
169,-
Steak bearnaise med bagt kartoffel, ristede champignon,
grill-tomat, mix salat og hjemmelavet krydderdressing.
192,-
Jægerschnitzel (af kalv) med pommes sauté, ærter, ristet bacon,
champignon og tomat. Dertil paprikasauce.
215,-
Sesampaneret Feta-Steak
på årstidens grøntsager og dagens kartoffel
Dertil bailikumpeste og hjemmebagt brød.
(Al brug af olie er vegetabilsk)
179,-
Ovnbagt laksesteak, maskeret med mandel og citronpesto.
Bagt kartoffel, fiskepynt og dagens salat med krydderurtedressing.
199,-
Dessert
Hotellets lækre desserttallerken med hjemmelavede vaniljeis.
Chokoladenødde brownie, sorbet, samt årstidens frugter.
89,-
Pandekager med hjemmelavet flødeis, frugtpynt og choko.
84,-
Nymalet kaffe og klassisk æblekage med makron og flødeskum.
64,-
Nymalet kaffe og hjemmebagt kringle.
64,-