Traditionel Brunch ud af huset

 Starttidspunkt senest kl. 11.00

 

Oksekøds-spegepølse med ristede løg og remoulade, rullepølse

med løgringe og hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat.

 

Ostefade med Riberhus (skæreost), brie, hvid og blåskimmel.

Dertil druer, peberfrugt og pynt.

 

Lune pandekager med mørk sirup.       

 

Røræg med stegt bacon og purløg.

 

Ristede brunch-cocktailpølser.

 

Lun leverpostej med ristet baconslices og champignon.

 

Fiskefad med røget lakseskiver med asparges og tomat.

 

Tomat, agurk og gulerod som snack.        

 

½ æg med mayonaise.

 

Pålægschokolade.

 

To slags syltetøj.

 

Hotellets hjemmebagte kringle.

 

Dertil hjemmebagt grove/alm. boller, rugbrød og brødbuffet.

 

229,- pr. couvert