Hotel Røddings

Brunch

 

 

Oksekøds-spegepølse med ristede løg og remoulade, rullepølse

med løgringe og hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat.

 

Ostefade med Riberhus (skæreost), brie, hvid og blåskimmel.

Dertil druer, peberfrugt og pynt.

 

Lune pandekager med mørk sirup.       

 

Røræg med stegt bacon og purløg.

 

Ristede brunch-cocktailpølser.

 

Hjemmebagt lun leverpostej med ristet baconslices og champignon.

 

Fiskefade med røget laks og hellefisk i skiver med asparges og tomat.

 

Tomat, agurk og gulerod som snack.        

 

Blødkogte æg. (eller hårdkogte)

 

Mørk pålægschokolade.

 

To slags syltetøj.

 

Hotellets hjemmebagte kringle.

 

 

Dertil rundstykker fra bageren, rugbrød og hjemmebagt franskbrød.

(gerne vort gode grovbrød, hvis ønskes)

 

229,- pr. couvert

 

Færdig anrettet og lige til at sætte på bordet