De bestemmer selv om De vil indtage Deres måltid i Krostuen eller i Restauranten. Menuen er i begge lokaler den samme.
Her er wienerschnitzlen og den klassiske danske bøf med løg. Her er hjemmebag, smørrebrød og lokal øl. Her er egnsretter og stegt flæsk med persillesovs. Her er tre retters gourmet med liflige vine eller specialøl.
Fælles for maden overalt på hotellet er, at den er lavet HELT fra bunden. Hele forberedelsen af råvarerne er gundlaget for succesen. Maden smager af råvarerne og eneste smagsforstærkere er salt og peber.
Kokkene er mad nørder og de fascineres af en lille rød tomat, helt fin i sin struktur... eller en fin fisk som kigger på dem med strålende øjne.
Det giver vores kokke livsglæde og tilfredse smil på læberne.
Krostuen er mere end 150 år gammel og har været skænkestue i lige så mange år. Krostuen fremstår med smukke gamle ornamenterede paneler og originale lofter. Disse er smukt fremhævede med nye tapeter som perfekte medspillere til krostuens helt unikke atmosfære. Krostuen er indbegrebet af hygge. Her kombineres fortid og nutid. De mange udstillede effekter plejer at give anledning til mange diskussioner om dengang.. Her er plads til alle og i sommerperioden er der mulighed for udendørs servering.
Restauranten med den lyse eksklusive indretning og de gedigne kvalitetsmøbler, er den perfekte ramme om en dejlig aften i smukke omgivelser. Restauranten er ny og moderne. Her har vores gæster selv deres underholdning med. Her bliver indgået aftaler og diskussioner bliver afrundet. Her vil man ikke forstyrres af indtryk og uro. Her tales dæmpet og fortroligt. Restauranten er enkel i sin fremtoning, men har dog kant i forme af de røde stole og billeder. Mangler man lige noget at starte samtalen på, er billederne glimrende til formålet.