Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Mølby

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 65,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

April 2019

Mandag

29

Glaseret skinke, grøntsager, kartofler og champignonsauce

Tirsdag

30

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og spidskålssalat

  

Maj 2019

Onsdag

1

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Torsdag

2

Boller i selleri med kartofler, sauce og rødbeder

Fredag

3

Kalkungryde med paprika, pasta og salatmix

Lørdag

4

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Søndag

5

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

6

Gl. hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargesssauce

Tirsdag

7

Tomat/hvidløgs marineret kyllingefilet med grønsagssaute, kartofler og sauce

Onsdag

8

Bankekød med grønsag, kartoffelmos og surt

Torsdag

9

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

10

Kotelet med gulerods/ananas salat, ris, kartofler og karrysauce

Lørdag

11

Peberhakkebøf med ærter, kartofler og flødepebersauce

Søndag

12

Svinekam stegt som vildt med waldorf og bønner, kartofler og sauce

Mandag

13

Kalkun cuvette Provence med majssalat, kartofler og tomatsauce

Tirsdag

14

Husarsteg med bacon, grønsager, kartofler og sauce

Onsdag

15

Farsbrød med grønsager, kartofler og skysauce

Torsdag

16

Frikadeller med rødkål, kartofler og skysauce

Fredag

17

Krydderstegt svinekam med grønsag, kartofler og skysauce

Lørdag

18

Fløde gullasch med kartoffelmos og grønsag

Søndag

19

Kalvesteg med tyttebær, gulerodsstave, kartofler og skysauce

Mandag

20

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Tirsdag

21

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder,

Onsdag

22

Brændende kærlighed med bacon, løg, salat og rødbeder

Torsdag

23

Boller i karry med ananas salat og løse ris

Fredag

24

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Lørdag

25

Grillkølle med barbecue, salat og kartoffelbåde

Søndag

26

Oksesteg med glaserede løg, gulerødder, kartofler og sauce

Mandag

27

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

28

Hakkebøf Lindstrøm med blomkål, kartofler og skysauce

Onsdag

29

Kyllingefilet med salat, pasta og estragon sauce

Torsdag

30

Kotelet med grøntsager, kartofler og skysauce

Fredag

31

Stroganoff med kartoffelmos, gulerødder og surt