Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Marts 2024

Fredag

1

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Lørdag

2

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

3

Nøddestegt kyllingefilet med salat, ristede kartofler og paprikasauce

Mandag

4

Sprængt nakkefilet med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Tirsdag

5

Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce

Onsdag

6

Forloren hare med bønner, kartofler og sauce

Torsdag

7

Ovnbagt hvidfisk med grønsagssaute, kartofler, porresauce

Fredag

8

Forårsspyd med kylling, frikadelle, pølse dertil salat, løse ris og paprikasauce

Lørdag

9

Glaseret skinke med tomatgratin, kartofler og sauce

Søndag

10

Baconstegt svinemørbrad med grønsager og champignon a la creme

Mandag

11

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og sauce

Tirsdag

12

Baconstegt kyllingefilet med broccoli, kartofler og skysauce

Onsdag

13

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

14

Stroganoff med kartoffelmos og salatmix

Fredag

15

Forloren ”and” med bacon/bønne saute, kartofler og sauce

Lørdag

16

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise

Søndag

17

Flæskesteg med rødkål, kartofler og sauce

Mandag

18

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Tirsdag

19

Kalkungryde med paprika, majssalat og pastapenne

Onsdag

20

Farsbrød med blomkålsblanding, kartofler og sauce

Torsdag

21

Honning glaseret skinke med broccoli, kartofler og sauce

Fredag

22

Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce

Lørdag

23

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Søndag

24

Kalvesteg med blomkål, kartofler og sauce

Mandag

25

Provencekrydret svinekam med tomatsalat, kartofler og skysauce

Tirsdag

26

Fyldt peberfrugt med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

27

Frikadeller med grønsager, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Medister med blomkål, kartofler og skysauce

Fredag

29

Krydderstegt svinemørbrad med ærter, kartofler og sauce Robert

Lørdag

30

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

31

Lammekølle med persille, rodfrugter, kartofler og lammesky