Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering pr. 1. januar 2025 

Lille / pensionist portion     kr. 68,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 90,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

April 2025

Mandag

28

Peber hakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

29

Kalkungryde med champignon, pasta og salat

Onsdag

30

Bankekød med gulerødder og kartoffelmos

 

 

 

 

 

 

Maj 2025

Torsdag

1

Medister med rødkål, kartofler og sauce

Fredag

2

Kotelet med ærter, kartofler og paprikasauce

Lørdag

3

Grisekam stegt som vildt med bønner, kartofler og sauce

Søndag

4

Farseret Porre med grønsager, kartofler og skysauce

Mandag

5

Kalkun cuvette Provence med majssalat, kartofler og tomatsauce

Tirsdag

6

Husarsteg med bacon, grønsager, kartofler og sauce

Onsdag

7

Farsbrød med blomkål, kartofler og skysauce

Torsdag

8

Hvidkålsrouletter med grønsager, kartofler og sauce

Fredag

9

Frikadeller med kartofler og stuvet bønner

Lørdag

10

Kalvesteg med gulerødder, kartofler og skysauce

Søndag

11

Krydderstegt grisekam med tomattærte, kartofler og skysauce

Mandag

12

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Tirsdag

13

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder,

Onsdag

14

Brændende kærlighed med bacon, løg og rødbeder

Torsdag

15

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

16

Fløde gullasch med kartofler og broccoliblanding

Lørdag

17

Grillkølle med barbecue, salat og kartofler

Søndag

18

Oksesteg med glaserede løg, gulerødder, kartofler og sauce

Mandag

19

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Tirsdag

20

Hakkebøf Lindstrøm med blomkål, kartofler og skysauce

Onsdag

21

Baconkyllingefilet med salat, kartofler og paprikasauce

Torsdag

22

Boller i karry med ananas salat og løse ris

Fredag

23

Stroganoff med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

24

Butterdejs indbagte grisemørbrad med grønsager, kartofler og champignonsauce

Søndag

25

Wienerschnitzel med ærter, wienerdreng og brasede kartofler

Mandag

26

Ribbensteg med grøntsager, kartofler og sauce

Tirsdag

27

Kalvespidsbryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Onsdag

28

Kalvefrikassé med rødbeder og kartofler

Torsdag

29

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

30

Marineret nakkefilet med salat, kartofler og skysauce

Lørdag

31

Benløse fugle med kartofler, bønner og sauce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juni 2025

Søndag

1

Sprængt kalkun med grønsager, kartofler og bearnaise

Mandag

2

Italiensk gullasch med salat og pasta

Tirsdag

3

Græsk farsbrød med tomatsalat, kartofler og sauce

Onsdag

4

Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør

Torsdag

5

Paneret rødspættefilet med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

6

Grisekam med blomkål, kartofler og sauce

Lørdag

7

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og gulerødder