Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Mølby

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 65,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

Dagens ret madservice februar 2019

Tirsdag

26

Brunkål med røget flæsk, sennep, rødbeder og kartofler

Onsdag

27

Baconstegt kalkunbryst med grøntsager, kartofler og sauce

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Dagens ret madservice marts 2019

Fredag

1

Kylling frikadeller med majssalat, pastapenne og esdragonsauce

Lørdag

2

Farseret mørbrad med salatmix, kartofler og champignonsauce

Søndag

3

Oksesteg med gl. dags hvidkål, bønner, kartofler og skysauce

Mandag

4

Bacon hakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

5

Kalvegullasch med kartofler og tomat / squash salat

Onsdag

6

Krydderstegt svinekam med grønsager, kartofler og sauce

Torsdag

7

Frikadeller med rødkål, kartofler og sauce

Fredag

8

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Lørdag

9

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

10

Nøddestegt kyllingefilet med salat, kartoffelbåde og paprikasauce

Mandag

11

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Tirsdag

12

Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce

Onsdag

13

Ovnbagt laks med grønsagssaute, kartofler, porre og hummersauce

Torsdag

14

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Fredag

15

Forårsspyd med kylling, frikadelle, pølse dertil salat, løse ris og paprikasauce

Lørdag

16

Glaseret skinke med tomatgratin, ærter, kartofler og sauce

Søndag

17

Baconstegt svinemørbrad m/damp. Blomkål, gulerødder og champ. a la creme

Mandag

18

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og sauce

Tirsdag

19

Baconstegt kyllingefilet med broccoli, kartofler og skysauce

Onsdag

20

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

21

Stroganoff med kartoffelmos og salatmix

Fredag

22

Flæskesteg med rødkål, kartofler og sauce

Lørdag

23

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise

Søndag

24

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og vildtsauce

Mandag

25

Sprængt nakkefilet med stuvet spidskål, grønsager og kartofler

Tirsdag

26

Kalkungryde med paprika, majssalat og pastapenne

Onsdag

27

Farsbrød med blomkålsblanding, kartofler og sauce

Torsdag

28

Honning/ingefær gl. skinke med kartoffelbåde og sauce broccoli

Fredag

29

Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce

Lørdag

30

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Søndag

31

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og wienerdreng