Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering pr. 1. januar 2025 

Lille / pensionist portion     kr. 68,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 90,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

April 2025

Tirsdag

1

Kalvefløde gullasch med broccoli, solbær og kartofler

Onsdag

2

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

3

Biksemad med spejlæg og rødbeder

Fredag

4

Marineret kyllingefilet med grøntsauté, kartofler og sauce

Lørdag

5

Glaseret skinke med grønkålssalat, kartofler og rødvinssauce

Søndag

6

Farseret mørbrad med salat, kartoffelbåde og champignonsauce

Mandag

7

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Tirsdag

8

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

9

Gyros krydret grisekam med baconbønner, kartofler og sauce

Torsdag

10

Rødspættefilet med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

11

Hvidkålsfarsbrød med glaserede gulerødder, kartofler og sauce

Lørdag

12

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og agurkesalat

Søndag

13

Sprængt kalkunbryst med grønsager, kartofler og sennepsbearnaise

Mandag

14

Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag

15

Farsbrød med Provence, bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

16

Benløse fugle med gulerødder, kartoffelmos og sauce

Torsdag

17

Boller i selleri med kartofler og rødbeder

Fredag

18

Baconstegt mørbrad med ærter, kartofler og sauce Robert

Lørdag

19

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

20

Lammekølle med Persille, rodfrugter, kartofler og lammesky

Mandag

21

Kalvesteg med Waldorff, bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

22

Forloren hare med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

23

Rullesteg med svesker, blomkål, kartofler og sauce

Torsdag

24

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Fredag

25

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og spidskålssalat

Lørdag

26

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Søndag

27

Nøddestegt kyllingefilet med tomatsalat, kartofler og skysauce

Mandag

28

Peber hakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

29

Kalkungryde med champignon, pasta og salat

Onsdag

30

Bankekød med gulerødder og kartoffelmos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maj 2025

Torsdag

1

Medister med rødkål, kartofler og sauce

Fredag

2

Kotelet med ærter, kartofler og paprikasauce

Lørdag

3

Grisekam stegt som vildt med bønner, kartofler og sauce

Søndag

4

Farseret Porre med grønsager, kartofler og skysauce

Mandag

5

Kalkun cuvette Provence med majssalat, kartofler og tomatsauce

Tirsdag

6

Husarsteg med bacon, grønsager, kartofler og sauce

Onsdag

7

Farsbrød med blomkål, kartofler og skysauce