Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Mølby

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 59,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 64,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 14,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

Lørdag

1

Kalvesteg med marineret grøntsag og kold tun sauce

Søndag

2

Baconstegt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce Robert

Mandag

3

Provence krydret farsbrød med feta/tomat salat, kartofler og skysauce

Tirsdag

4

Kalkungryde med paprika, løse ris og smørsteg majskolbe

Onsdag

5

Okseroulade med spinat, grøntsag, kartofler og skysauce

Torsdag

6

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og sauce

Lørdag

8

Stroganoff med gulerødder og kartofler

Søndag

9

Glaseret skinke med salat, persillekartofler og bordelaise

Mandag

10

Dansk bøf med agurkesalat, bløde løg, kartofler og skysauce

Tirsdag

11

Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

12

Kalvefrikassé med rødbeder og kartofler

Torsdag

13

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

14

Krydderstegt svinekam med bønner, kartofler og sauce

Lørdag

15

Mandelstegte kødboller med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

16

Kalvesteg med blomkål, kartofler og sauce

Mandag

17

Medister med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

18

Fløde gullasch med tyttebær, bønner og kartofler

Onsdag

19

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

20

Fyldt peberfrugt med tomatsalat, kartofler og skysauce

Fredag

21

Kalkunfrikadelle med majssalat, pasta og paprikasauce

Lørdag

22

Hamburgerryg med grøntsag, kartofler og asparges sauce

Søndag

23

Svinekam med bacon, bønner, kartofler og sauce

Mandag

24

Herregårdsbøf med ærter kartofler og bearnaise

Tirsdag

25

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

26

Frikadeller med spidskål, kartofler og rødbeder

Torsdag

27

Braiseret oksecuvette med grøntsag, kartofler og sauce

Fredag

28

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder

Lørdag

29

Bankekød med gulerødder og kartofler

Søndag

30

Farseret mørbrad med tomat/bønne salat, kartofler og champignon a la creme

Mandag

31

Tomat/hvidløgs marineret kalkunbryst med dampet broccoli og kartofler