Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Hammelev

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 65,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

           

April 2020

 

 

Mandag

30

Provencekrydret svinekam med tomatsalat, kartofler og skysauce

Tirsdag

31

Fyldt peberfrugt med salat kartofler og skysauce

Onsdag

1

Frikadeller med grønsager, kartofler og skysauce

Torsdag

2

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

3

Kalvefløde gullasch med broccoli, solbær og kartofler

Lørdag

4

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

5

Sprængt kalkunbryst med grønsager, kartofler og sennepsbearnaise

Mandag

6

Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag

7

Grillkølle med barbecue, salat og kartofler

Onsdag

8

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

9

Medister med rødkål, kartofler og sauce

Fredag

10

Flæskesteg med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

11

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og agurkesalat

Søndag

12

Lammekølle med rodfrugter, paprikakartofler og lammesky (Påskedag)

Mandag

13

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og sauce (2. påskedag)

Tirsdag

14

Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce

Onsdag

15

Gyros krydret svinekam med baconbønner, kartofler og sauce

Torsdag

16

Rødspættefilet med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

17

Tomat/hvidløgs marineret kyllingefilet med grønsagssaute, kartofler og sauce

Lørdag

18

Glaseret skinke med flødekartofler og broccoli

Søndag

19

Farseret mørbrad med salat, kartoffelbåde og champignonsauce

Mandag

20

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Tirsdag

21

Farsbrød med provence, bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

22

Benløse fugle med gulerødder, kartoffelmos og sauce

Torsdag

23

Boller i selleri med kartofler og rødbeder

Fredag

24

Spareribs med coleslaw, kartoffelbåde og barbecuesauce

Lørdag

25

Bacon hakkebøf med ærter, kartofler og sauce Robert

Søndag

26

Oksesteg med bønner, kartofler og sauce

Mandag

27

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

28

Forloren hare med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

29

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Torsdag

30

Rullesteg med svesker, blomkål, kartofler og sauce

Fredag

1

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og spidskålssalat

Lørdag

2

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargesssauce

Søndag

3

Nøddestegt kyllingefilet med tomatsalat, kartofler og skysauce

Mandag

4

Peber hakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

5

Kalkungryde med paprika, pasta og salat

Onsdag

6

Bankekød med gulerødder og kartoffelmos

Torsdag

7

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce