Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering pr. 1. januar 2025 

Lille / pensionist portion     kr. 68,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 90,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Oktober 2025

Mandag

27

Hvidkålsroulette med grønsag, kartofler og skysauce

Tirsdag

28

Revelsben med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

29

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

30

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

31

Grisekotelet med salat, løse ris og karrysauce

 

November 2025

Lørdag

1

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Søndag

2

Skinkesteg med grønsag, kartofler og sauce

Mandag

3

Forloren hare med bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

4

Farseret porre med grønsager, kartofler og sauce

Onsdag

5

Frikadeller med grønsager, kartofler og persillesauce

Torsdag

6

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Fredag

7

Stroganoff med kartoffelmos og salat

Lørdag

8

Oksesteg med bønner, kartofler og sauce

Søndag

9

Marineret grisemørbrad med kartofler og sauce

Mandag

10

Andelår med rødkål, brunede og hvide kartofler og sauce

Tirsdag

11

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

12

Æblefyldt grisefilet med rosenkål, kartofler og sauce

Torsdag

13

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Fredag

14

Krydderstegt nakkefilet med broccoliblanding, kartofler og sauce

Lørdag

15

Grisekam som vildt med bønner, kartofler og sauce

Søndag

16

Skinkeschnitzel med ærter, kartofler og paprikasauce

Mandag

17

Frikadeller med grønsagssaute, kartofler og sauce

Tirsdag

18

Kalkungryde med pastapenne og salat

Onsdag

19

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

20

Boller i karry med ris og gulerodssalat

Fredag

21

Kyllingebryst med estragon, grøntsag, kartoffelbåde og sauce

Lørdag

22

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

23

Skinke med broccoli, gulerødder, kartofler og sauce

Mandag

24

Kogt kalvebryst med peberrodssauce, bønner og kartofler

Tirsdag

25

Flødegullasch med persillekartofler og grøntsag

Onsdag

26

Brunkål med røget flæsk, kartofler, sennep og rødbeder

Torsdag

27

Varm Kartoffelsalat med knækpølse og salatmix

Fredag

28

Mørbradgryde med kartofler og ovnbagte rodfrugter

Lørdag

29

Kalvesteg som vildt med waldorf, kartofler, bønner og sauce

Søndag

30

Kamfilet med grønsager, kartofler og sauce

 

December 2025

Mandag

1

Krydret kalkun frikadeller med salat, kartofler og paprikasauce

Tirsdag

2

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Onsdag

3

Grisekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

4

Rødspættefilet med kartofler, salat og persillesauce

Fredag

5

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Lørdag

6

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og surt

Søndag

7

Butterdejsindbagt grisemørbrad med grønsager, kartofler og champignonsauce