Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

November 2024

Mandag

25

Kogt kalvebryst med peberrodssauce, bønner og kartofler

Tirsdag

26

Flødegullasch med persillekartofler og grøntsag

Onsdag

27

Brunkål med røget flæsk, kartofler, sennep og rødbeder

Torsdag

28

Varm Kartoffelsalat med knækpølse og salatmix

Fredag

29

Mørbradgryde med kartofler og ovnbagte rodfrugter

Lørdag

30

Kalvesteg som vildt med waldorf, kartofler, bønner og sauce

December 2024

Søndag

1

Kamfilet med grønsager, kartofler og sauce

Mandag

2

Krydret kalkun frikadeller med salat, kartofler og paprikasauce

Tirsdag

3

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Onsdag

4

Grisekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

5

Rødspættefilet med kartofler, salat og persillesauce

Fredag

6

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Lørdag

7

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og surt

Søndag

8

Butterdejsindbagt grisemørbrad med grønsager, kartofler og champignonsauce

Mandag

9

Provence krydret farsbrød med tomatsalat, kartofler og sauce

Tirsdag

10

Baconkyllingefilet med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

11

Forloren hare med bønner, kartofler og sauce

Torsdag

12

Kalvefrikasse med rødbeder og kartofler

Fredag

13

Krydderstegt nakkefilet med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

14

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

15

Grillkølle med coleslaw, kartofler og barbecuesauce

Mandag

16

Kyllingelår med salat, kartofler og sauce

Tirsdag

17

Glaseret skinke med tomattærte, kartofler og champignonsauce

Onsdag

18

Bankekød med kartoffelmos og grøntsag

Torsdag

19

Sprængt nakkefilet med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Fredag

20

Farseret porre med grøntsager, kartofler og sauce

Lørdag

21

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise

Søndag

22

Fyldt grisemørbrad med spinat, blomkål, kartofler og skysauce

Mandag

23

Hamburgerkotelet med rødbeder, kartofler og aspargessauce

Tirsdag

24

Andelår med rødkål, brunede og hvide kartofler og sauce + ris a la mande

Onsdag

25

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og rødbeder

Torsdag

26

Oksesteg med grøntsager, kartofler og sauce

Fredag

27

Husarsteg med grønsager, kartofler og skysauce

Lørdag

28

Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød

Søndag

29

Farseret mørbrad med ærter, kartofler og champignonsauce

Mandag

30

Grisekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Tirsdag

31

Hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder og kålpølse

Januar 2025

Onsdag

1

Baconstegt kalkun med blomkål, kartofler og skysauce

Torsdag

2

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, rødbeder og kartofler

Fredag

3

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Lørdag

4

Paneret kyllingefilet med salat, kartofler og skysauce

Søndag

5

Kalvesteg med bønner, kartofler og sauce

Mandag

6

Benløse fugle med kartoffelmos og grøntsag

Tirsdag

7

Italiensk gullasch med pasta og salatmix