Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Hammelev

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 65,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

November 2019

Fredag

1

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

2

Baconstegt mørbradbøf med ærter francaise, kartofler og sauce Robert

Søndag

3

Nøddestegt kyllingebryst med salat, kartofler og paprikasauce

Mandag

4

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Tirsdag

5

Spareribs med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

6

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

7

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, gulerod og kartofler

Fredag

8

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Lørdag

9

Stroganoff med kartoffelmos og grønsag

Søndag

10

Andelår med rødkål, brunede og hvide kartofler og sauce

Mandag

11

Skinkeculotte med grønsag, kartofler og sauce

Tirsdag

12

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Onsdag

13

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

14

Frikadeller med grønsager, kartofler og persillesauce

Fredag

15

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Lørdag

16

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

17

Oksesteg med gl. hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

18

Hvidløgsmarineret kalkunbryst med kartoffelbåde og paprikasauce

Tirsdag

19

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

20

Gule ærter med flæsk, pølse, kartofler, rødbeder og sennep

Torsdag

21

Stegte sild med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

22

Krydderstegt nakkefilet med broccoliblanding, kartofler og sauce

Lørdag

23

Græske frikadeller med squash saute, kartofler og sauce

Søndag

24

Jægerschnitzel med bacon, ærter, brasede kartofler og paprikasauce

Mandag

25

Svinekam som vildt med waldorf, kartofler og sauce

Tirsdag

26

Kalkungryde med pastapenne og salat

Onsdag

27

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Boller i karry med ris og gulerodssalat

Fredag

29

Kyllingebryst med estragon, grønsagsgratin, kartoffelbåde og sauce

Lørdag

30

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce