Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering pr. 1. januar 2025 

Lille / pensionist portion     kr. 68,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 90,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Juli 2025

Tirsdag

1

Grisekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Onsdag

2

Kyllingelår med agurkesalat kartofler og sauce

Torsdag

3

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

4

Sprængt oksebryst med stuvet spidskål og rødbeder

Lørdag

5

Grisekam stegt som vildt med Waldorf, kartofler og sauce

Søndag

6

Oksesteg med glaseret løg, bønner, kartofler og sauce

Mandag

7

Farsbrød med majs/tomat salat, kartofler og sauce

Tirsdag

8

Peberhakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

9

Grillkøller med salat, kartofler og barbecue

Torsdag

10

Boller i karry med ris og babybladesalat

Fredag

11

Ungarsk gullasch med kartofler og grønsag

Lørdag

12

Krydret kyllingefilet med broccoli, kartofler og skysauce

Søndag

13

Baconstegt grisemørbrad med salat, kartofler og champignon. a la creme

Mandag

14

Medister med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

15

Fløde gullasch med solbær, bønner og kartofler

Onsdag

16

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

17

Fyldt peberfrugt med tomatsalat, kartofler og skysauce

Fredag

18

Kalkunfrikadelle med majskolbe, pasta og paprikasauce

Lørdag

19

Hamburgerryg med grønsag, kartofler og aspargessauce

Søndag

20

Fyldt grisekam med bacon, bønner, kartofler og sauce

Mandag

21

Herregårdsbøf med ærter kartofler og bearnaise

Tirsdag

22

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

23

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Torsdag

24

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

25

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder

Lørdag

26

Bankekød med gulerødder og kartofler

Søndag

27

Farseret mørbrad med bønnesalat, kartofler og champignon a la creme

Mandag

28

Tomat/hvidløgs marineret kalkunbryst med dampet broccoli og kartofler

Tirsdag

29

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

30

Krydret nakkefilet med salatmiks, kartofler og sauce

Torsdag

31

Braiseret oksecuvette med grønsag, kartofler og sauce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

August 2025

Fredag

1

Glaseret skinke med stuvet spinat, gulerødder og kartofler

Lørdag

2

Mørbradgryde med salat og løse ris

Søndag

3

Nøddestegt kyllingebryst med broccolisalat, kartofler og skysauce

Mandag

4

Dansk bøf med rødbeder, bløde løg, kartofler og skysauce

Tirsdag

5

Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

6

Kalvefrikassé med rødbeder og kartofler

Torsdag

7

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce