Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Hammelev

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 65,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

                                     Januar 2020    
     

Onsdag

1

Oksesteg med grøntsager, kartofler og sauce

Torsdag

2

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

3

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Lørdag

4

Baconstegt kalkun med blomkål, kartofler og skysauce

Søndag

5

Farseret mørbrad med løgsaute, salat, kartofler og champignonsauce

Mandag

6

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, rødbeder og kartofler

Tirsdag

7

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

8

Klar suppe med boller, oksekød, bønner og peberrodssauce

Torsdag

9

Provence krydret farsbrød med grøntsager, kartofler og sauce

Fredag

10

Italiensk gullasch med pasta og salatmix

Lørdag

11

Benløse fugle med kartoffelmos og grøntsag

Søndag

12

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

13

Karrygryde af svinebov med kål, løse ris og broccoli

Tirsdag

14

Svinekotelet med ærter, brasede kartofler og paprikasauce

Onsdag

15

Forloren hare med solbær, kartofler og grøntsag

Torsdag

16

Brændende kærlighed med bacon, løg, rødbeder og salat

Fredag

17

Oksebryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Lørdag

18

Krydderstegt nakkefilet med grøntsager, kartofler og sauce

Søndag

19

Oksesteg med gulerødder, glaseret løg, kartofler og sauce

Mandag

20

Paprikastegt kyllingefilet med salat, pasta og tomatsauce

Tirsdag

21

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

22

Laksesteak med salat, kartoffelbåde og sauce

Torsdag

23

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og broccoli

Fredag

24

Frikadeller med stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder

Lørdag

25

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

26

Farseret svinemørbrad med champignon a la creme, salat og kartoffelbåde

Mandag

27

Svinekam som vildt med waldorf, grøntsag, kartofler og sauce

Tirsdag

28

Baconstegt kalkun med kartofler og skysauce

Onsdag

29

Mandelstegt kødbolle med ris og karry og gulerodssalat

Torsdag

30

Biksemad med rødbeder og bearnaisesauce

Fredag

31

Kalveflødegullasch med waldorf, bønner, kartofler og sauce