Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Juli 2022    
     

Fredag

1

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og sauce

Lørdag

2

Stroganoff med gulerødder og kartofler

Søndag

3

Glaseret skinke med salat, persillekartofler og bordelaise

Mandag

4

Forloren hare med bønner, kartofler og vildtsauce

Tirsdag

5

Svinekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Onsdag

6

Kyllingelår med agurkesalat kartofler og sauce

Torsdag

7

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

8

Sprængt oksebryst med stuvet spidskål og rødbeder

Lørdag

9

Svinekam stegt som vildt med Waldorf, kartofler og sauce

Søndag

10

Oksesteg med glaseret løg, bønner, kartofler og sauce

Mandag

11

Farsbrød med majs/tomat salat, kartofler og sauce

Tirsdag

12

Peberhakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

13

Grillkøller med salat, kartofler og barbecue

Torsdag

14

Boller i selleri med kartofler og rødbeder

Fredag

15

Ungarsk gullasch med kartofler og grønsag

Lørdag

16

Krydret kyllingefilet med broccoli, kartofler og skysauce

Søndag

17

Baconstegt svinemørbrad med salat, kartofler og champignon. a la creme

Mandag

18

Medister med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

19

Fløde gullasch med solbær, bønner og kartofler

Onsdag

20

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

21

Fyldt peberfrugt med tomatsalat, kartofler og skysauce

Fredag

22

Kalkunfrikadelle med majskolbe, pasta og paprikasauce

Lørdag

23

Hamburgerryg med grønsag, kartofler og asparges sauce

Søndag

24

Fyldt svinekam med bacon, bønner, kartofler og sauce

Mandag

25

Herregårdsbøf med ærter kartofler og bearnaise

Tirsdag

26

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

27

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder

Lørdag

30

Bankekød med gulerødder og kartofler

Søndag

31

Farseret mørbrad med bønnesalat, kartofler og champignon a la creme