Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

November 2022    
     

Mandag

28

Kogt kalvebryst med peberrodssauce, bønner og kartofler

Tirsdag

29

Flødegullasch med persillekartofler og grøntsag

Onsdag

30

Brunkål med røget flæsk, kartofler, sennep og rødbeder

December 2022    
     

Torsdag

1

Varm Kartoffelsalat med knækpølse og salatmix

Fredag

2

Mørbradgryde med kartofler og ovnbagte rodfrugter

Lørdag

3

Fyldt Kamfilet med grønsager, kartofler og sauce

Søndag

4

Kalvesteg som vildt med waldorf, kartofler, bønner og sauce

Mandag

5

Krydret kalkun frikadeller med salat, kartofler og paprikasauce

Tirsdag

6

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Onsdag

7

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

8

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Fredag

9

Laksesteak med kartoffelbåde, salat og porrepimentsauce

Lørdag

10

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og surt

Søndag

11

Butterdejsindbagt svinemørbrad med grønsager, kartofler og champignonsauce

Mandag

12

Provence krydret farsbrød med tomatsalat, kartofler og sauce

Tirsdag

13

Baconkyllingefilet med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

14

Kalvefrikasse med rødbeder og kartofler

Torsdag

15

Forloren hare med bønner, kartofler og sauce

Fredag

16

Krydderstegt nakkefilet med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

17

Grillkølle med coleslaw, kartofler og barbecuesauce

Søndag

18

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Mandag

19

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Tirsdag

20

Glaseret skinke med tomattærte, kartofler og champignonsauce

Onsdag

21

Bankekød med kartoffelmos og grøntsag

Torsdag

22

Sprængt nakkefilet med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Fredag

23

Farseret porre med grøntsager, kartofler og sauce

Lørdag

24

Andelår med rødkål, brunede og hvide kartofler og sauce + ris a la mande

Søndag

25

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise

Mandag

26

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og rødbeder

Tirsdag

27

Oksesteg med grøntsager, kartofler og sauce

Onsdag

28

Husarsteg med grønsager, kartofler og skysauce

Torsdag

29

Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød

Fredag

30

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Lørdag

31

Hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder og kålpølse