Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Marts 2023    
     

Mandag

27

Provencekrydret svinekam med tomatsalat, kartofler og skysauce

Tirsdag

28

Fyldt peberfrugt med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

29

Frikadeller med grønsager, kartofler og skysauce

Torsdag

30

Medister med blomkål, kartofler og skysauce

Fredag

31

Marineret kyllingefilet med grøntsaute, kartofler og sauce

April 2023    
     

Lørdag

1

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

2

Farseret mørbrad med salat, kartoffelbåde og champignonsauce

Mandag

3

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Tirsdag

4

Grillkølle med barbecue, salat, kartofler og sauce

Onsdag

5

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

6

Kalvefløde gullasch med broccoli, solbær og kartofler

Fredag

7

Krydderstegt svinemørbrad med ærter, kartofler og sauce Robert

Lørdag

8

Glaseret skinke med grønkålssalat, kartofler og rødvinssauce

Søndag

9

Lammekølle med persille, rodfrugter, kartofler og lammesky

Mandag

10

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

11

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

12

Gyros krydret svinekam med baconbønner, kartofler og sauce

Torsdag

13

Rødspættefilet med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

14

Hvidkålsfarsbrød med glaserede gulerødder, kartofler og sauce

Lørdag

15

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og agurkesalat

Søndag

16

Sprængt kalkunbryst med grønsager, kartofler og sennepsbearnaise

Mandag

17

Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag

18

Farsbrød med Provence, bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

19

Benløse fugle med gulerødder, kartoffelmos og sauce

Torsdag

20

Boller i selleri med kartofler og rødbeder

Fredag

21

Spareribs med coleslaw, kartoffelbåde og barbecuesauce

Lørdag

22

Bacon hakkebøf med ærter, kartofler og sauce Robert

Søndag

23

Oksesteg med bønner, kartofler og sauce

Mandag

24

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

25

Forloren hare med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

26

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Torsdag

27

Rullesteg med svesker, blomkål, kartofler og sauce

Fredag

28

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og spidskålssalat

Lørdag

29

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargesssauce

Søndag

30

Nøddestegt kyllingefilet med tomatsalat, kartofler og skysauce