Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering pr. 1. januar 2025 

Lille / pensionist portion     kr. 68,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 90,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Juni 2025

Søndag

1

Sprængt kalkun med grønsager, kartofler og bearnaise

Mandag

2

Italiensk gullasch med salat og pasta

Tirsdag

3

Græsk farsbrød med tomatsalat, kartofler og sauce

Onsdag

4

Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør

Torsdag

5

Paneret rødspættefilet med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

6

Grisekam med blomkål, kartofler og sauce

Lørdag

7

Flæskesteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

8

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og gulerødder

Mandag

9

Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce

Tirsdag

10

Kotelet ”indienne” med salat, ris og karrysauce

Onsdag

11

Sommerspyd med kylling, frikadelle, pølse, kartofler, salat og skysauce

Torsdag

12

Kalveragout med champignon, bønner og kartofler

Fredag

13

Braiseret okse cuvette med gulerodssouffle, kartofler og rødvinssauce

Lørdag

14

Baconstegt mørbrad med salat, kartofler og champignonsauce

Søndag

15

Bankekød med kartofler og grøntsager

Mandag

16

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Tirsdag

17

Krydderstegt grisekam med bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

18

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

19

Karrygryde med løse ris og gulerodssalat

Fredag

20

Husarsteg med grøntsager, kartofler og sauce

Lørdag

21

Baconstegt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce Robert

Søndag

22

Oksesteg med sommergrønt, kartofler og sauce

Mandag

23

Provence krydret farsbrød med oste/tomat salat, kartofler og skysauce

Tirsdag

24

Kalkungryde med paprika, pasta og grøntsager

Onsdag

25

Okseroulade med spinat, grøntsager, kartofler og skysauce

Torsdag

26

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Fredag

27

Stroganoff med gulerødder og kartofler

Lørdag

28

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og sauce

Søndag

29

Glaseret skinke med salat, persillekartofler og bordelaise

Mandag

30

Forloren hare med bønner, kartofler og vildtsauce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juli 2025

Tirsdag

1

Grisekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Onsdag

2

Kyllingelår med agurkesalat kartofler og sauce

Torsdag

3

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

4

Sprængt oksebryst med stuvet spidskål og rødbeder

Lørdag

5

Grisekam stegt som vildt med Waldorf, kartofler og sauce

Søndag

6

Oksesteg med glaseret løg, bønner, kartofler og sauce

Mandag

7

Farsbrød med majs/tomat salat, kartofler og sauce