Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Oktober 2021    
     

Fredag

1

Stroganoff med gulerødder og kartoffelmos

Lørdag

2

Baconstegt kalkun med grønsag, kartofler og skysauce

Søndag

3

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og wienerdreng

Mandag

4

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

5

Kyllingebryst i asparges sauce, kartofler og broccoli

Onsdag

6

Lasagne med salat og flute

Torsdag

7

Boller i karry med løse ris og gulerodssalat

Fredag

8

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Lørdag

9

Grill kølle med salat, kartofler og barbecue sauce

Søndag

10

Oksesteg med gl. dags hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

11

Baconstegt kyllingebryst med salat, pasta og paprikasauce

Tirsdag

12

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

13

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Torsdag

14

Rødspættefilet med persillesauce, kartofler og gulerodssalat

Fredag

15

Glaseret skinke med broccoli salat, ½ ovnbagt kartoffel og champignonsauce

Lørdag

16

Lammekølle med tzatziki, grønsag, kartofler og sauce

Søndag

17

Svinekam som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

18

Kalkungryde med løse ris og majs salat

Tirsdag

19

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

20

Farsbrød med tomat salat, kartofler og skysauce

Torsdag

21

Oksekødssuppe med boller og suppekød med peberrodssauce

Fredag

22

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og grønsag

Lørdag

23

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Søndag

24

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og skysauce

Mandag

25

Medisterpølse med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

26

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Onsdag

27

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, gulerod og kartofler

Fredag

29

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

30

Baconstegt mørbradbøf med ærter francaise, kartofler og sauce Robert

Søndag

31

Nøddestegt kyllingebryst med salat, kartofler og paprikasauce