Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering pr. 1. januar 2025 

Lille / pensionist portion     kr. 68,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 90,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

August 2025

Mandag

25

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

26

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og rødbeder

Onsdag

27

Farseret porre med romanesco grønt, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Kamfilet med grønsager, kartofler og sauce

Fredag

29

Kalkungryde med paprika, blomkål og løse ris

Lørdag

30

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Søndag

31

Glaseret skinke med grønsager, kartofler og bordelaise

September 2025

Mandag

1

Provence krydret farsbrød med grønsagsgratin kartofler og skysauce

Tirsdag

2

Brændende kærlighed med bacon, løg og salatmix

Onsdag

3

Frikadeller med grønsager, kartofler og sauce

Torsdag

4

Sprængt oksekød med bouillonkartofler og rødbeder

Fredag

5

Krydderstegt grisekam med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

6

Kyllingefilet med salat, løse ris og karrysauce

Søndag

7

Flæskesteg med rødkål, kartofler og sauce

Mandag

8

Revelsben med grønsager, kartofler og barbecuesauce

Tirsdag

9

Benløse fugle med gulerødder og kartoffelmos

Onsdag

10

Dansk bøf med rødbeder, bløde løg, kartofler og skysauce

Torsdag

11

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Fredag

12

Grisekotelet med blomkål, kartofler og skysauce

Lørdag

13

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Søndag

14

Kalvesteg som vildt med bønner, kartofler og sauce

Mandag

15

Indbagt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce

Tirsdag

16

Brunkål med kogt røget flæsk, sennep, kartofler og rødbeder

Onsdag

17

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder og kartofler

Torsdag

18

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Fredag

19

Skinkeschnitzel med ærter, kartofler og paprikasauce

Lørdag

20

Farseret mørbrad med salat, kartoffelbåde og champignonsauce

Søndag

21

Baconhakkebøf med tomat salat, kartofler og sauce

Mandag

22

Bankekød med gulerødder og kartofler

Tirsdag

23

Forloren hare med grønsag, kartofler og sauce

Onsdag

24

Efterårsspyd med salat, løse ris og paprikasauce

Torsdag

25

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

26

Stroganoff med gulerødder og kartoffelmos

Lørdag

27

Butterdejsindbagt grisemørbrad med salat, kartofler og skysauce

Søndag

28

Baconstegt kalkun med grønsag, kartofler og skysauce

Mandag

29

Grisekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

30

Kyllingebryst i asparges sauce, kartofler og broccoli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2025

Onsdag

1

Provence krydret grisekam med ærter, kartofler og sauce

Torsdag

2

Boller i karry med løse ris og gulerodssalat

Fredag

3

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Lørdag

4

Grillkølle med salat, kartofler og barbecue sauce

Søndag

5

Oksesteg med gl. dags hvidkål, kartofler og sauce

Mandag

6

Baconstegt kyllingebryst med salat, pasta og paprikasauce

Tirsdag

7

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder