Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 62,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Januar 2021

 

 

Fredag

1

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Lørdag

2

Baconstegt kalkun med blomkål, kartofler og skysauce

Søndag

3

Farseret mørbrad med løgsaute, salat, kartofler og champignonsauce

Mandag

4

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, rødbeder og kartofler

Tirsdag

5

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

6

Klar suppe med boller, oksekød, bønner og peberrodssauce

Torsdag

7

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

8

Italiensk gullasch med pasta og salatmix

Lørdag

9

Benløse fugle med kartoffelmos og grøntsag

Søndag

10

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

11

Karrygryde af svinebov med kål, løse ris og broccoli

Tirsdag

12

Svinekotelet med ærter, brasede kartofler og paprikasauce

Onsdag

13

Forloren hare med solbær, kartofler og grøntsag

Torsdag

14

Brændende kærlighed med bacon, løg, rødbeder og salat

Fredag

15

Oksebryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Lørdag

16

Krydderstegt nakkefilet med grøntsager, kartofler og sauce

Søndag

17

Oksesteg med gulerødder, glaseret løg, kartofler og sauce

Mandag

18

Paprikastegt kyllingefilet med salat, pasta og tomatsauce

Tirsdag

19

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

20

Laksesteak med salat, kartoffelbåde og sauce

Torsdag

21

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og broccoli

Fredag

22

Frikadeller med stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder

Lørdag

23

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

24

Farseret svinemørbrad med champignon a la creme, salat og kartoffelbåde

Mandag

25

Svinekam som vildt med grøntsag, kartofler og sauce

Tirsdag

26

Baconstegt kalkun med grøntsag, kartofler og skysauce

Onsdag

27

Mandelstegt kødbolle med ris og karry og gulerodssalat

Torsdag

28

Biksemad med rødbeder og bearnaisesauce

Fredag

29

Kalveflødegullasch med waldorf, bønner og kartofler

Lørdag

30

Bacon hakkebøf med gulerødder, kartofler og skysauce

Søndag

31

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og wienerdreng