Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Mølby

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 65,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

Dagens ret madservice november 2018

Torsdag

1

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

2

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

3

Baconstegt mørbradbøf med ærter francaise, kartofler og sauce Robert

Søndag

4

Nøddestegt kyllingebryst med salat, kartofler og paprikasauce

Mandag

5

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Tirsdag

6

Spareribs med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

7

Brændende kærlighed med kartoffelmos og salatmix

Torsdag

8

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, gulerod og kartofler

Fredag

9

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Lørdag

10

Andelår med rødkål, brunede og hvide kartofler og sauce

Søndag

11

Flæskesteg med grønsager, kartofler og sauce

Mandag

12

Stroganoff med kartoffelmos og grønsag

Tirsdag

13

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Onsdag

14

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

15

Frikadeller med grønsager, kartofler og persillesauce

Fredag

16

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Lørdag

17

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

18

Oksesteg med gl. hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

19

Hvidløgsmarineret kalkunbryst med kartoffelbåde og paprikasauce

Tirsdag

20

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

21

Gule ærter med flæsk, pølse, kartofler, rødbeder og sennep

Torsdag

22

Stegte sild med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

23

Krydderstegt nakkefilet med broccoliblanding, kartofler og sauce

Lørdag

24

Græske frikadeller med squash saute, kartofler og sauce

Søndag

25

Jægerschnitzel med bacon, ærter, brasede kartofler og paprikasauce

Mandag

26

Svinekam som vildt med waldorf, kartofler og sauce

Tirsdag

27

Kalkungryde med pastapenne og salat

Onsdag

28

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

29

Boller i karry med ris og gulerodssalat

Fredag

30

Kyllingebryst med estragon, grønsagsgratin, kartoffelbåde og sauce