Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Juli 2024

Mandag

1

Forloren hare med bønner, kartofler og vildtsauce

Tirsdag

2

Grisekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Onsdag

3

Kyllingelår med agurkesalat kartofler og sauce

Torsdag

4

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

5

Sprængt oksebryst med stuvet spidskål og rødbeder

Lørdag

6

Grisekam stegt som vildt med Waldorf, kartofler og sauce

Søndag

7

Oksesteg med glaseret løg, bønner, kartofler og sauce

Mandag

8

Farsbrød med majs/tomat salat, kartofler og sauce

Tirsdag

9

Peberhakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

10

Grillkøller med salat, kartofler og barbecue

Torsdag

11

Boller i selleri med kartofler og rødbeder

Fredag

12

Ungarsk gullasch med kartofler og grønsag

Lørdag

13

Krydret kyllingefilet med broccoli, kartofler og skysauce

Søndag

14

Baconstegt grisemørbrad med salat, kartofler og champignon. a la creme

Mandag

15

Medister med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

16

Fløde gullasch med solbær, bønner og kartofler

Onsdag

17

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

18

Fyldt peberfrugt med tomatsalat, kartofler og skysauce

Fredag

19

Kalkunfrikadelle med majskolbe, pasta og paprikasauce

Lørdag

20

Hamburgerryg med grønsag, kartofler og aspargessauce

Søndag

21

Fyldt grisekam med bacon, bønner, kartofler og sauce

Mandag

22

Herregårdsbøf med ærter kartofler og bearnaise

Tirsdag

23

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

24

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Torsdag

25

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

26

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder

Lørdag

27

Bankekød med gulerødder og kartofler

Søndag

28

Farseret mørbrad med bønnesalat, kartofler og champignon a la creme

Mandag

29

Tomat/hvidløgs marineret kalkunbryst med dampet broccoli og kartofler

Tirsdag

30

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

31

Krydret nakkefilet med salatmiks, kartofler og sauce