Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Mølby

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 65,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

August 2019

Onsdag

28

Husarsteg med tomattærte, kartofler og skysauce

Torsdag

29

Rødspættefilet med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

30

Kalkunfrikadeller med majssalat, løse ris og paprikasauce

Lørdag

31

Krondyr kølle med waldorf, bacon bønner, kartofler og vildtsauce

  

September 2019

Søndag

1

Wienerschnitzel med ærter, braiserede kartofler og wienerdreng

Mandag

2

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

3

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og rødbeder

Onsdag

4

Farseret porre med squash, peberfrugt saute, kartofler og skysauce

Torsdag

5

Medister med grønsager, kartofler og sauce

Fredag

6

Kalkungryde med paprika, blomkål og løse ris

Lørdag

7

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Søndag

8

Glaseret skinke med grønsager, kartofler og bordelaise

Mandag

9

Provence krydret farsbrød med broccoligratin kartofler og skysauce

Tirsdag

10

Brændende kærlighed med bacon, løg og salatmix

Onsdag

11

Stegt makrelfilet med stuvede kartofler og gulerodssalat

Torsdag

12

Frikadeller med grønsager, kartofler og persillesauce

Fredag

13

Krydderstegt svinekam med broccoli, kartofler og sauce

Lørdag

14

Kyllingefilet med frugt saute, løse ris og karrysauce

Søndag

15

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

16

Spareribs med grønsager, kartofler og barbecuesauce

Tirsdag

17

Benløse fugle med grønsag og kartoffelmos

Onsdag

18

Dansk bøf med rødbeder, bløde løg, kartofler og skysauce

Torsdag

19

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Fredag

20

Svinekotelet med blomkål, ærter, kartofler og skysauce

Lørdag

21

Butterdejsindbagt svinemørbrad med salat, kartofler og champignon. a la creme

Søndag

22

Flæskesteg med rødkål, kartofler, brunede og sauce

Mandag

23

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Tirsdag

24

Brunkål med kogt røget flæsk, sennep, kartofler og rødbeder

Onsdag

25

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

26

Laksesteak med grønsager, kartofler og porrecreme

Fredag

27

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Lørdag

28

Baconhakkebøf med tomat salat, kartofler og sauce

Søndag

29

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler, smørsauce og wienerdreng

Mandag

30

Bankekød med gulerødder og kartofler