Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 62,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Juli 2021    
     

Mandag

26

Herregårdsbøf med ærter kartofler og bearnaise

Tirsdag

27

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

28

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Torsdag

29

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

30

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder

Lørdag

31

Bankekød med gulerødder og kartofler

August 2021    
     

Søndag

1

Farseret mørbrad med bønnesalat, kartofler og skysauce

Mandag

2

Tomat/hvidløgs marineret kalkunbryst med dampet broccoli og kartofler

Tirsdag

3

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

4

Krydret nakkefilet med salatmiks, kartofler og sauce

Torsdag

5

Braiseret oksecuvette med grønsag, kartofler og sauce

Fredag

6

Glaseret skinke med spinat, gulerødder og kartofler

Lørdag

7

Mørbradgryde med salat og løse ris

Søndag

8

Nøddestegt kyllingebryst med broccolisalat, kartofler og skysauce

Mandag

9

Dansk bøf med rødbeder, bløde løg, kartofler og skysauce

Tirsdag

10

Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

11

Kalvefrikassé med rødbeder og kartofler

Torsdag

12

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

13

Krydderstegt svinekam med bønner, kartofler og sauce

Lørdag

14

Mandelstegte kødboller med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

15

Kalvesteg med blomkål, kartofler og sauce

Mandag

16

Spareribs med kartofler, coleslaw og barbecuesauce

Tirsdag

17

Baconstegt kylling med salat, kartoffelbåde og sauce Robert

Onsdag

18

Italiensk gullasch med ratatouille, pasta og salatmix

Torsdag

19

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Fredag

20

Grillkølle med salat kartofler og skysauce

Lørdag

21

Stroganoff med kartoffelmos og grønsag

Søndag

22

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og vildtsauce

Mandag

23

Kalvelever stroganoff med kartofler og grønsag

Tirsdag

24

Kotelet med ærter, kartofler og sauce Robert

Onsdag

25

Husarsteg med tomattærte, kartofler og skysauce

Torsdag

26

Rødspættefilet med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

27

Kalkunfrikadeller med majssalat, løse ris og paprikasauce

Lørdag

28

Krondyr kølle med waldorf, bacon bønner, kartofler og vildtsauce

Søndag

29

Wienerschnitzel med ærter, braiserede kartofler og wienerdreng

Mandag

30

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

31

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og rødbeder