Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer i områderne:

Middag:

Rødding, Langetved, Københoved, Skodborg, Skodborghus, Askov og Vejen

Jels, Gram, Vester Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Gørding og Holsted St.

Folding, Tobøl, Brørup, Holsted, Vejrup, Vibæk, Nørå og Bramming

Aften:

Ribe, Kalvslund, Harreby, Sdr. Hygum, Vejrup, Gørding, Gredstedbro, Bramming

Rødding, Skodborg, Københoved, Vejen, Askov, Brørup, Folding, Holsted, Vejrup og Bramming.

Haderslev, Sommersted og Mølby

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

Diæt mad / specielle ønsker  kr. 65,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

Juni 2019

Fredag

28

Husarsteg med grøntsager, kartofler og sauce

Lørdag

29

Baconstegt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce Robert

Søndag

30

Flæskesteg med grøntsager, kartofler og sauce

  

Juli 2019

Mandag

1

Provence krydret farsbrød med feta/tomat salat, kartofler og skysauce

Tirsdag

2

Kalkungryde med paprika, løse ris og grøntsager

Onsdag

3

Okseroulade med spinat, grøntsag, kartofler og skysauce

Torsdag

4

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

5

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og sauce

Lørdag

6

Stroganoff med gulerødder og kartofler

Søndag

7

Glaseret skinke med salat, persillekartofler og bordelaise

Mandag

8

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og vildtsauce

Tirsdag

9

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Onsdag

10

Svinekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Torsdag

11

Laksesteak med salat, kartofler og porresauce

Fredag

12

Sprængt oksebryst med stuvet spidskål og rødbeder

Lørdag

13

Svinekam stegt som vildt med waldorf, grøntsag, kartofler og sauce

Søndag

14

Oksesteg med glaseret løg, bønner, kartofler og sauce

Mandag

15

Farsbrød med majs/tomat salat, kartofler og sauce

Tirsdag

16

Bacon hakkebøf med gulerødder, kartofler og sauce

Onsdag

17

Grillkøller med salat, kartofler og barbecue

Torsdag

18

Boller i selleri med kartofler og rødbeder

Fredag

19

Ungarsk gullasch med kartoffelmos, surt og grønsag

Lørdag

20

Marineret oksesteg med ovnbagte rodfrugter, kartofler og sauce

Søndag

21

Baconstegt svinemørbrad med salat, kartoffelbåde og champignon. a la creme

Mandag

22

Medister med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

23

Fløde gullasch med tyttebær, bønner og kartofler

Onsdag

24

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

25

Fyldt peberfrugt med tomatsalat, kartofler og skysauce

Fredag

26

Kalkunfrikadelle med majssalat, pasta og paprikasauce

Lørdag

27

Hamburgerryg med grøntsag, kartofler og asparges sauce

Søndag

28

Svinekam med bacon, bønner, kartofler og sauce

Mandag

29

Herregårdsbøf med ærter kartofler og bearnaise

Tirsdag

30

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

31

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder