Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer pt. i områderne:

Middag:

Vejen og Rødding

Hjerting, Lintrup, Folding, Dover, Holsted, Holsted St., Vejrup, Vibæk, Nørå, Bramming, Sdr. Hoe og Tobøl

Brørup, Malt, Maltbæk, Askov, Skodborghus, Københoved, Langetved og Skodborg

Jels, Troldkjær, Gram, Kastrup, Vester Lindet, Øster Lindet og Brændstrup

Sdr. Hygum, Harreby, Fæsted, Obbekær, Ribe, Varming, Seem, Høm, Gredsted, Gredstedbro, Sejstrup, Jernvedlund, Hunderup og Gørding

 

Aften:

Ribe, Gredstedbro, Gredsted, Hunderup, Bramming, Gørding, Bjerndrup, Føvling, Kalvslund, Harreby og Sdr. Hygum, 

Haderslev, Hammelev, Kastvrå, Sommersted, Mølby og Jels

Københoved, Langetved, Askov, Vejen, Skodborg

Brørup, Holsted, Holsted St., Rødding

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 61,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på Tlf. 74 84 14 04.

           

September 2020

 

 

Tirsdag

1

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og rødbeder

Onsdag

2

Farseret porre med squash/peberfrugt saute, kartofler og skysauce

Torsdag

3

Ribbensteg med grønsager, kartofler og sauce

Fredag

4

Kalkungryde med paprika, blomkål og løse ris

Lørdag

5

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Søndag

6

Glaseret skinke med grønsager, kartofler og bordelaise

Mandag

7

Provence krydret farsbrød med broccoligratin kartofler og skysauce

Tirsdag

8

Brændende kærlighed med bacon, løg og salatmix

Onsdag

9

Frikadeller med grønsager, kartofler og persillesauce

Torsdag

10

Sprængt oksekød med bouillonkartofler

Fredag

11

Krydderstegt svinekam med broccoli, kartofler og sauce

Lørdag

12

Kyllingefilet med frugt saute, løse ris og karrysauce

Søndag

13

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

14

Spareribs med grønsager, kartofler og barbecuesauce

Tirsdag

15

Benløse fugle med grønsag og kartoffelmos

Onsdag

16

Dansk bøf med rødbeder, bløde løg, kartofler og skysauce

Torsdag

17

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Fredag

18

Svinekotelet med blomkål, ærter, kartofler og skysauce

Lørdag

19

Butterdejsindbagt svinemørbrad med salat, kartofler og champignon. a la creme

Søndag

20

Flæskesteg med rødkål, kartofler, brunede og sauce

Mandag

21

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Tirsdag

22

Brunkål med kogt røget flæsk, sennep, kartofler og rødbeder

Onsdag

23

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

24

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Fredag

25

Laksesteak med grønsager, kartofler og porrecreme

Lørdag

26

Baconhakkebøf med tomat salat, kartofler og sauce

Søndag

27

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler, smørsauce og wienerdreng

Mandag

28

Bankekød med gulerødder og kartofler

Tirsdag

29

Forloren hare med waldorf, grønsag, kartofler og sauce

Onsdag

30

Efterårsspyd med salat, løse ris og paprikasauce