Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til ønsker om eventuelle gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering pr. 1. januar 2025 

Lille / pensionist portion     kr. 68,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 90,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Februar 2025

Lørdag

1

Peber hakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Søndag

2

Skinkesteg med ovnbagte rodfrugter, kartofler og bordelaise

Mandag

3

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Tirsdag

4

Revelsben med coleslaw, kartofler og sauce

Onsdag

5

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Torsdag

6

Boller i karry med løse ris og gulerodssalat

Fredag

7

Husarsteg med bacon, broccoli, kartofler og skysauce

Lørdag

8

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise

Søndag

9

Kalvesteg stegt som vildt med bønner, kartofler og sauce

Mandag

10

Græsk Farsbrød med feta-tomat salat, kartofler og skysauce

Tirsdag

11

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og gulerødder

Onsdag

12

Æblefyldt grisekam med kartofler, grøntsag og sauce

Torsdag

13

Medisterpølse med stuvet ærter og gulerødder og kartofler

Fredag

14

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og bønnesalat

Lørdag

15

Oksesteg med bønner, kartofler og skysauce

Søndag

16

Grisekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Mandag

17

Barbecue marineret kyllingebryst med salat, kartoffelbåde og sauce

Tirsdag

18

Brunkål med røget flæsk, sennep, rødbeder og kartofler

Onsdag

19

Baconstegt kalkunbryst med grønsager, kartofler og sauce

Torsdag

20

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

21

Kyllingefrikadeller med spidskålssalat, kartofler og sauce

Lørdag

22

Indbagt mørbrad med salatmix, kartofler og champignonsauce

Søndag

23

Grillkølle med grønsagssaute, kartofler og sauce

Mandag

24

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

25

Kalvegullasch med kartofler og tomat / squash salat

Onsdag

26

Krydderstegt grisekam med grønsager, kartofler og sauce

Torsdag

27

Frikadeller med rødkål, kartofler og sauce

Fredag

28

Kotelet med salat, løse ris og karrysauce

Marts 2025

Lørdag

1

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

2

Nøddestegt kyllingefilet med salat, ristede kartofler og paprikasauce

Mandag

3

Sprængt nakkefilet med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Tirsdag

4

Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce

Onsdag

5

Forloren hare med bønner, kartofler og sauce

Torsdag

6

Fiskefrikadeller med broccoli, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Forårsspyd med kylling, frikadelle, pølse dertil salat, løse ris og paprikasauce