Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den 15 i måneden. Regning modtages med posten i slutningen af månden. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

Januar 2022    
     

Lørdag

1

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

2

Farseret mørbrad med salat, kartofler og champignonsauce

Mandag

3

Baconstegt kalkun med blomkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

4

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, rødbeder og kartofler

Onsdag

5

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

6

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Italiensk gullasch med pasta og salatmix

Lørdag

8

Benløse fugle med kartoffelmos og grøntsag

Søndag

9

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

10

Karrygryde af svinebov med kål, løse ris og broccoli

Tirsdag

11

Svinekotelet med ærter, kartofler og paprikasauce

Onsdag

12

Forloren hare med kartofler og grøntsag

Torsdag

13

Brændende kærlighed med bacon, løg og rødbeder

Fredag

14

Oksebryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Lørdag

15

Krydderstegt nakkefilet med grøntsager, kartofler og sauce

Søndag

16

Oksesteg med gulerødder, glaseret løg, kartofler og sauce

Mandag

17

Paprikastegt kyllingefilet med salat, pasta og tomatsauce

Tirsdag

18

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

19

Laksesteak med salat, kartofler og sauce

Torsdag

20

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og broccoli

Fredag

21

Frikadeller med stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder

Lørdag

22

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

23

Farseret svinemørbrad med champignon a la creme, salat og kartoffelbåde

Mandag

24

Svinekam som vildt med grøntsag, kartofler og sauce

Tirsdag

25

Baconstegt kalkun med grøntsag, kartofler og skysauce

Onsdag

26

Mandelstegt kødbolle med ris og karry og gulerodssalat

Torsdag

27

Biksemad med rødbeder og bearnaisesauce

Fredag

28

Kalveflødegullasch med bønner og kartofler

Lørdag

29

Bacon hakkebøf med gulerødder, kartofler og skysauce

Søndag

30

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og wienerdreng

Mandag

31

Marineret svinekam med tomatsalat, kartofler og sauce