Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.00 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 15.15 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 66,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 84,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 12,- pr. stk.

Salat   kr. 16,- pr. portion/dag

 

Afregning sker pr. den sidste dag i en måned. Der tillægges kr. 10,- pr. regning. Regning modtages med posten i slutningen af næste måned. Kan tilmeldes betalingsservice. Aftalen kan opsiges med en dags varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

September 2023    
     

Fredag

1

Kalkungryde med paprika, blomkål og løse ris

Lørdag

2

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Søndag

3

Glaseret skinke med grønsager, kartofler og bordelaise

Mandag

4

Provence krydret farsbrød med grønsagsgratin kartofler og skysauce

Tirsdag

5

Brændende kærlighed med bacon, løg og salatmix

Onsdag

6

Frikadeller med grønsager, kartofler og sauce

Torsdag

7

Sprængt oksekød med bouillonkartofler og rødbeder

Fredag

8

Krydderstegt svinekam med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

9

Kyllingefilet med salat, løse ris og karrysauce

Søndag

10

Kalvesteg som vildt med bønner, kartofler og sauce

Mandag

11

Revselsben med grønsager, kartofler og barbecuesauce

Tirsdag

12

Benløse fugle med gulerødder og kartoffelmos

Onsdag

13

Dansk bøf med rødbeder, bløde løg, kartofler og skysauce

Torsdag

14

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Fredag

15

Svinekotelet med blomkål, kartofler og skysauce

Lørdag

16

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Søndag

17

Flæskesteg med rødkål, kartofler og sauce

Mandag

18

Indbagt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce

Tirsdag

19

Brunkål med kogt røget flæsk, sennep, kartofler og rødbeder

Onsdag

20

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder og kartofler

Torsdag

21

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Fredag

22

Laksesteak med grønsager, kartofler og porrecreme

Lørdag

23

Baconhakkebøf med tomat salat, kartofler og sauce

Søndag

24

Farseret mørbrad med salat, kartoffelbåde og champignonsauce

Mandag

25

Bankekød med gulerødder og kartofler

Tirsdag

26

Forloren hare med grønsag, kartofler og sauce

Onsdag

27

Efterårsspyd med salat, løse ris og paprikasauce

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Stroganoff med gulerødder og kartoffelmos

Lørdag

30

Baconstegt kalkun med grønsag, kartofler og skysauce