Daglig mad til pensionister

Det er muligt for pensionister og andre med interesse deri, dagligt eller efter ønsker, at få leveret en frisklavet varm ret af bedste kvalitet i mindre portioner.

Vi er meget fleksible med hensyn til specielle ønsker og eventuel gæsteportioner. Det er også muligt at få leveret smurte rugbrød.

Maden bringes ud i tidsrummet ca. 10.30 - 12.30 på middagsruterne samt ca. 16.30 - 18.30 på aften ruterne. 

Vi leverer som udgangspunkt i områderne:

Middag:

6600 Vejen, 6630 Rødding, 6510 Gram, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Aften:

6100 Haderslev, 6500 Hammelev, 6560 Sommersted, 6600 Vejen, 6630 Rødding, 6650 Brørup, 6660 Lintrup, 6670 Holsted, 6683 Føvling, 6690 Gørding, 6740 Bramming, 6760 Ribe, 6771 Gredstedbro.

Ring og hør om vi kører hvor du bor. 

 

Priser incl. emballage og levering. 

Lille / pensionist portion     kr. 62,- pr. portion/dag

Stor / almindelig portion     kr. 79,- pr. portion/dag

½ smurt rugbrød    kr. 10,- pr. stk.

Salat   kr. 15,- pr. portion/dag

 

Afregning sker månedsvis ved modtagelse af faktura. Aftalen kan opsiges med en uges varsel. Ændringer i den daglige levering sker skriftligt til chaufførerne eller ved at ringe til hotellet senest dagen før. 

Er man interesseret kontakt Hotel Rødding for nærmere information på 

Tlf. 74 84 14 04.

April 2021

 

 

Torsdag

1

Medister med blomkål, kartofler og skysauce

Fredag

2

Krydderstegt svinemørbrad med baconærter, kartofler og sauce

Lørdag

3

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

4

Lammekølle med rodfrugter, kartofler og lammesky

Mandag

5

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

6

Grillkølle med barbecue, salat, kartoffelbåde og sauce

Onsdag

7

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

8

Kalvefløde gullasch med broccoli, solbær og kartofler

Fredag

9

Flæskesteg med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

10

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og agurkesalat

Søndag

11

Sprængt kalkunbryst med grønsager, kartofler og sennepsbearnaise

Mandag

12

Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag

13

Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce

Onsdag

14

Gyros krydret svinekam med baconbønner, kartofler og sauce

Torsdag

15

Rødspættefilet med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Fredag

16

Tomat/hvidløgs marineret kyllingefilet med grønsagssaute, kartofler og sauce

Lørdag

17

Glaseret skinke med flødekartofler og broccoli

Søndag

18

Farseret mørbrad med salat, kartoffelbåde og champignonsauce

Mandag

19

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Tirsdag

20

Farsbrød med provence, bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

21

Benløse fugle med gulerødder, kartoffelmos og sauce

Torsdag

22

Boller i selleri med kartofler og rødbeder

Fredag

23

Spareribs med coleslaw, kartoffelbåde og barbecuesauce

Lørdag

24

Bacon hakkebøf med ærter, kartofler og sauce Robert

Søndag

25

Oksesteg med bønner, kartofler og sauce

Mandag

26

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

27

Forloren hare med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

28

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Torsdag

29

Rullesteg med svesker, blomkål, kartofler og sauce

Fredag

30

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og spidskålssalat