Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-

Lørdag/søndag/helligdage kr. 89,-       

Levering af dagens ret, se madservice

Maj 2021

 

 

Lørdag

1

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargesssauce

Søndag

2

Nøddestegt kyllingefilet med tomatsalat, kartofler og skysauce

Mandag

3

Peber hakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

4

Kalkungryde med champignon, pasta og salat

Onsdag

5

Bankekød med gulerødder og kartoffelmos

Torsdag

6

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Kotelet med ærter, løse ris og paprikasauce

Lørdag

8

Svinekam stegt som vildt med bønner, kartofler og sauce

Søndag

9

Baconstegt mørbrad med sennep, salat, kartoffelbåde og sauce Robert

Mandag

10

Kalkun cuvette Provence med majssalat, kartofler og tomatsauce

Tirsdag

11

Husarsteg med bacon, grønsager, kartofler og sauce

Onsdag

12

Farsbrød med blomkål, kartofler og skysauce

Torsdag

13

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

14

Krydderstegt svinekam med tomattærte, kartofler og skysauce

Lørdag

15

Fløde gullasch med kartofler og broccoliblanding

Søndag

16

Kalvesteg med solbær, gulerødder, kartofler og skysauce

Mandag

17

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Tirsdag

18

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder,

Onsdag

19

Brændende kærlighed med bacon, løg og rødbeder

Torsdag

20

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

21

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Lørdag

22

Grillkølle med barbecue, salat og kartofler

Søndag

23

Oksesteg med glaserede løg, gulerødder, kartofler og sauce

Mandag

24

Butterdejs indbagt svinemørbrad med grønsager, kartofler og champignonsauce

Tirsdag

25

Hakkebøf Lindstrøm med blomkål, kartofler og skysauce

Onsdag

26

Kyllingefilet med salat, kartofler og estragon/senneps sauce

Torsdag

27

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

28

Stroganoff med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

29

Ribbensteg med grøntsager, kartofler og sauce

Søndag

30

Wienerschnitzel med ærter, wienerdreng og brasede kartofler

Mandag

31

Forloren hare med waldorf, kartofler og sauce