Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - Onsdag kr. 85,-

Torsdag - Lørdag samt helligdage kr. 95,-       

Levering af dagens ret, se madservice

 Oktober 2024

 

 

Mandag

28

Hvidkålsroulette med grønsag, kartofler og skysauce

Tirsdag

29

Revelsben med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

30

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

31

Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce

 

 November 2024

 

 

Fredag

1

Grisekotelet med salat, løse ris og karrysauce

Lørdag

2

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Søndag

3

Lukket

Mandag

4

Forloren hare med bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

5

Farseret porre med grønsager, kartofler og sauce

Onsdag

6

Frikadeller med grønsager, kartofler og persillesauce

Torsdag

7

Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce

Fredag

8

Stroganoff med kartoffelmos og salat

Lørdag

9

Oksesteg med bønner, kartofler og sauce

Søndag

10

Mortensaften se menu

Mandag

11

Hvidløgsmarineret kalkunbryst med kartofler og paprikasauce

Tirsdag

12

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

13

Æblefyldt grisefilet med rosenkål, kartofler og sauce

Torsdag

14

Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce

Fredag

15

Krydderstegt nakkefilet med broccoliblanding, kartofler og sauce

Lørdag

16

Grisekam som vildt med bønner, kartofler og sauce

Søndag

17

Lukket

Mandag

18

Frikadeller med grønsagssaute, kartofler og sauce

Tirsdag

19

Kalkungryde med pastapenne og salat

Onsdag

20

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

21

Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce

Fredag

22

Kyllingebryst med estragon, grøntsag, kartoffelbåde og sauce

Lørdag

23

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

24

Lukket

Mandag

25

Kogt kalvebryst med peberrodssauce, bønner og kartofler

Tirsdag

26

Flødegullasch med persillekartofler og grøntsag

Onsdag

27

Brunkål med røget flæsk, kartofler, sennep og rødbeder

Torsdag

28

Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce

Fredag

29

Mørbradgryde med kartofler og ovnbagte rodfrugter

Lørdag

30

Kalvesteg som vildt med waldorf, kartofler, bønner og sauce