Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

November 2019

 

Fredag

1

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

2

Baconstegt mørbradbøf med ærter francaise, kartofler og sauce Robert

Søndag

3

Nøddestegt kyllingebryst med salat, kartofler og paprikasauce

Mandag

4

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Tirsdag

5

Spareribs med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

6

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

7

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

8

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Lørdag

9

Stroganoff med kartoffelmos og grønsag

Søndag

10

 

Mandag

11

Skinkeculotte med grønsag, kartofler og sauce

Tirsdag

12

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Onsdag

13

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

14

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

15

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Lørdag

16

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

17

Oksesteg med gl. hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

18

Hvidløgsmarineret kalkunbryst med kartoffelbåde og paprikasauce

Tirsdag

19

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

20

Gule ærter med flæsk, pølse, kartofler, rødbeder og sennep

Torsdag

21

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

22

Krydderstegt nakkefilet med broccoliblanding, kartofler og sauce

Lørdag

23

Græske frikadeller med squash saute, kartofler og sauce

Søndag

24

Jægerschnitzel med bacon, ærter, brasede kartofler og paprikasauce

Mandag

25

Svinekam som vildt med waldorf, kartofler og sauce

Tirsdag

26

Kalkungryde med pastapenne og salat

Onsdag

27

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Kyllingebryst med estragon, grønsagsgratin, kartoffelbåde og sauce

Lørdag

30

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce