Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Juli 2020

 

 

Onsdag

1

Okseroulade med spinat, grønsag, kartofler og skysauce

Torsdag

2

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

3

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og sauce

Lørdag

4

Stroganoff med gulerødder og kartofler

Søndag

5

Glaseret skinke med salat, persillekartofler og bordelaise

Mandag

6

Forloren hare med waldorf, bønner, kartofler og vildtsauce

Tirsdag

7

Svinekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Onsdag

8

Kyllingelår med agurkesalat kartofler og sauce

Torsdag

9

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

10

Sprængt oksebryst med stuvet spidskål og rødbeder

Lørdag

11

Svinekam stegt som vildt med waldorf, grøntsag, kartofler og sauce

Søndag

12

Oksesteg med glaseret løg, bønner, kartofler og sauce

Mandag

13

Farsbrød med majs/tomat salat, kartofler og sauce

Tirsdag

14

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

15

Grillkøller med salat, kartofler og barbecue

Torsdag

16

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

17

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og grønsag

Lørdag

18

Marineret oksesteg med grønsager, kartofler og sauce

Søndag

19

Baconstegt svinemørbrad med salat, kartoffelbåde og champignon. a la creme

Mandag

20

Medister med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

21

Fløde gullasch med tyttebær, bønner og kartofler

Onsdag

22

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

23

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

24

Kalkunfrikadelle med majskolbe, pasta og paprikasauce

Lørdag

25

Hamburgerryg med grønsag, kartofler og asparges sauce

Søndag

26

Fyldt svinekam med bacon, bønner, kartofler og sauce

Mandag

27

Herregårdsbøf med ærter kartofler og bearnaise

Tirsdag

28

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

29

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Torsdag

30

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

31

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder