Fredag
|
1
|
Grisekotelet med salat, løse ris og karrysauce
|
Lørdag
|
2
|
Dansk bøf med bløde løg, kartofler og skysauce
|
Søndag
|
3
|
Lukket
|
Mandag
|
4
|
Forloren hare med bønner, kartofler og sauce
|
Tirsdag
|
5
|
Farseret porre med grønsager, kartofler og sauce
|
Onsdag
|
6
|
Frikadeller med grønsager, kartofler og persillesauce
|
Torsdag
|
7
|
Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce
|
Fredag
|
8
|
Stroganoff med kartoffelmos og salat
|
Lørdag
|
9
|
Oksesteg med bønner, kartofler og sauce
|
Søndag
|
10
|
Mortensaften se menu
|
Mandag
|
11
|
Hvidløgsmarineret kalkunbryst med kartofler og paprikasauce
|
Tirsdag
|
12
|
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder
|
Onsdag
|
13
|
Æblefyldt grisefilet med rosenkål, kartofler og sauce
|
Torsdag
|
14
|
Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce
|
Fredag
|
15
|
Krydderstegt nakkefilet med broccoliblanding, kartofler og sauce
|
Lørdag
|
16
|
Grisekam som vildt med bønner, kartofler og sauce
|
Søndag
|
17
|
Lukket
|
Mandag
|
18
|
Frikadeller med grønsagssaute, kartofler og sauce
|
Tirsdag
|
19
|
Kalkungryde med pastapenne og salat
|
Onsdag
|
20
|
Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce
|
Torsdag
|
21
|
Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce
|
Fredag
|
22
|
Kyllingebryst med estragon, grøntsag, kartoffelbåde og sauce
|
Lørdag
|
23
|
Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce
|
Søndag
|
24
|
Lukket
|
Mandag
|
25
|
Kogt kalvebryst med peberrodssauce, bønner og kartofler
|
Tirsdag
|
26
|
Flødegullasch med persillekartofler og grøntsag
|
Onsdag
|
27
|
Brunkål med røget flæsk, kartofler, sennep og rødbeder
|
Torsdag
|
28
|
Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce
|
Fredag
|
29
|
Mørbradgryde med kartofler og ovnbagte rodfrugter
|
Lørdag
|
30
|
Kalvesteg som vildt med waldorf, kartofler, bønner og sauce
|