Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 62,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Januar 2021

 

 

Mandag

25

Svinekam som vildt med grøntsag, kartofler og sauce

Tirsdag

26

Baconstegt kalkun med grøntsag, kartofler og skysauce

Onsdag

27

Mandelstegt kødbolle med ris og karry og gulerodssalat

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Kalveflødegullasch med waldorf, bønner og kartofler

Lørdag

30

Bacon hakkebøf med gulerødder, kartofler og skysauce

Søndag

31

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og wienerdreng

 

Februar 2021

 

 

Mandag

1

Marineret svinekam med tomatsalat, kartofler og paprikasauce

Tirsdag

2

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Onsdag

3

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

4

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

5

Krydret kalkun cuvette med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

6

Peber hakkebøf med ærter, grillet tomat, kartofler og sauce

Søndag

7

Skinkesteg med ovnbagte rodfrugter, kartofler og bordelaise

Mandag

8

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Tirsdag

9

Spareribs med coleslaw, kartoffelbåde og sauce

Onsdag

10

Hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler, sennep og rødbeder

Torsdag

11

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

12

Husarsteg med bacon, broccoli, kartofler og skysauce

Lørdag

13

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise

Søndag

14

Kalvesteg stegt som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

15

Græsk Farsbrød med feta-tomat salat, kartoffelbåde og skysauce

Tirsdag

16

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og gulerødder

Onsdag

17

Æblefyldt svinekam med kartofler, grøntsag og sauce

Torsdag

18

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

19

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og bønnesalat

Lørdag

20

Svinekotelet med rødkål, kartofler og skysauce

Søndag

21

Oksesteg med gl. dags hvidkål, bønner, kartofler og skysauce

Mandag

22

Barbecue marineret kyllingebryst med salat, ½ kartoffel og sauce

Tirsdag

23

Brunkål med røget flæsk, sennep, rødbeder og kartofler

Onsdag

24

Baconstegt kalkunbryst med grøntsager, kartofler og sauce

Torsdag

25

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

26

Kylling frikadeller med spidskålssalat, kartofler og sauce

Lørdag

27

Lasagne med flute og salat

Søndag

28

Indbagt mørbrad med salatmix, kartofler og champignonsauce