Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 84,-

Lørdag/søndag/helligdage kr. 94,-       

Levering af dagens ret, se madservice

Oktober 2021

 

 

Fredag

1

Stroganoff med gulerødder og kartoffelmos

Lørdag

2

Baconstegt kalkun med grønsag, kartofler og skysauce

Søndag

3

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og wienerdreng

Mandag

4

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

5

Kyllingebryst i asparges sauce, kartofler og broccoli

Onsdag

6

Lasagne med salat og flute

Torsdag

7

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

8

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Lørdag

9

Grill kølle med salat, kartofler og barbecue sauce

Søndag

10

Oksesteg med gl. dags hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

11

Baconstegt kyllingebryst med salat, pasta og paprikasauce

Tirsdag

12

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

13

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Torsdag

14

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

15

Glaseret skinke med broccoli salat, ½ ovnbagt kartoffel og champignonsauce

Lørdag

16

Lammekølle med tzatziki, grønsag, kartofler og sauce

Søndag

17

Svinekam som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

18

Ferielukket

Tirsdag

19

Ferielukket

Onsdag

20

Ferielukket

Torsdag

21

Ferielukket

Fredag

22

Ferielukket

Lørdag

23

Ferielukket

Søndag

24

Ferielukket

Mandag

25

Medisterpølse med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

26

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Onsdag

27

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Bankekød med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

30

Baconstegt mørbradbøf med ærter francaise, kartofler og sauce Robert

Søndag

31

Nøddestegt kyllingebryst med salat, kartofler og paprikasauce