Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - Onsdag kr. 85,-

Torsdag - Lørdag samt helligdage kr. 95,-       

Levering af dagens ret, se madservice

 Oktober 2025

 

 

Onsdag

1

Provence krydret grisekam med ærter, kartofler og sauce

Torsdag

2

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

3

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Lørdag

4

Grillkølle med salat, kartofler og barbecue sauce

Søndag

5

Lukket

Mandag

6

Baconstegt kyllingebryst med salat, pasta og paprikasauce

Tirsdag

7

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

8

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Torsdag

9

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

10

Glaseret skinke med broccoli salat, kartofler og champignonsauce

Lørdag

11

Kyllingelår med salat, kartofler og sauce

Søndag

12

Lukket

Mandag

13

Kalkungryde med løse ris og majs salat

Tirsdag

14

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

15

Farsbrød med tomat salat, kartofler og skysauce

Torsdag

16

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

17

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og grønsag

Lørdag

18

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Søndag

19

Lukket

Mandag

20

Medisterpølse med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

21

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Onsdag

22

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce

Torsdag

23

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

24

Bankekød med kartofler og blomkål

Lørdag

25

Baconstegt mørbradbøf med ærter, kartofler og sauce Robert

Søndag

26

Lukket

Mandag

27

Hvidkålsroulette med grønsag, kartofler og skysauce

Tirsdag

28

Revelsben med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

29

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

30

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

31

Grisekotelet med salat, løse ris og karrysauce