Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - Onsdag kr. 85,-

Torsdag - Lørdag kr. 95,-       

Levering af dagens ret, se madservice

 Marts 2024

 

 

Mandag

25

Provencekrydret svinekam med tomatsalat, kartofler og skysauce

Tirsdag

26

Fyldt peberfrugt med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

27

Frikadeller med grønsager, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Krydderstegt svinemørbrad med ærter, kartofler og sauce Robert

Lørdag

30

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

31

Lukket

 

 April 2024

 

 

Mandag

1

Kalvesteg som vildt med Waldorfsalat, bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

2

Grillkølle med barbecue, salat, kartofler og sauce

Onsdag

3

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

4

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

5

Marineret kyllingefilet med grøntsaute, kartofler og sauce

Lørdag

6

Glaseret skinke med grønkålssalat, kartofler og rødvinssauce

Søndag

7

Lukket

Mandag

8

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Tirsdag

9

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

10

Gyros krydret svinekam med baconbønner, kartofler og sauce

Torsdag

11

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

12

Hvidkålsfarsbrød med glaserede gulerødder, kartofler og sauce

Lørdag

13

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og agurkesalat

Søndag

14

Lukket

Mandag

15

Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag

16

Farsbrød med Provence, bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

17

Benløse fugle med gulerødder, kartoffelmos og sauce

Torsdag

18

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

19

Spareribs med coleslaw, kartoffelbåde og barbecuesauce

Lørdag

20

Bacon hakkebøf med ærter, kartofler og sauce Robert

Søndag

21

Lukket

Mandag

22

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

23

Forloren hare med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

24

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Torsdag

25

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

26

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og spidskålssalat

Lørdag

27

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargesssauce

Søndag

28

Lukket

Mandag

29

Peber hakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

30

Kalkungryde med champignon, pasta og salat