Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 84,-

Lørdag/søndag/helligdage kr. 94,-       

Levering af dagens ret, se madservice

Januar 2022

 

 

Lørdag

1

 

Søndag

2

 

Mandag

3

Baconstegt kalkun med blomkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

4

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, rødbeder og kartofler

Onsdag

5

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Torsdag

6

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Italiensk gullasch med pasta og salatmix

Lørdag

8

Benløse fugle med kartoffelmos og grøntsag

Søndag

9

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

10

Karrygryde af svinebov med kål, løse ris og broccoli

Tirsdag

11

Svinekotelet med ærter, kartofler og paprikasauce

Onsdag

12

Forloren hare med kartofler og grøntsag

Torsdag

13

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

14

Oksebryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Lørdag

15

Krydderstegt nakkefilet med grøntsager, kartofler og sauce

Søndag

16

Oksesteg med gulerødder, glaseret løg, kartofler og sauce

Mandag

17

Paprikastegt kyllingefilet med salat, pasta og tomatsauce

Tirsdag

18

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

19

Laksesteak med salat, kartofler og sauce

Torsdag

20

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

21

Frikadeller med stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder

Lørdag

22

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

23

Farseret svinemørbrad med champignon a la creme, salat og kartoffelbåde

Mandag

24

Svinekam som vildt med grøntsag, kartofler og sauce

Tirsdag

25

Baconstegt kalkun med grøntsag, kartofler og skysauce

Onsdag

26

Mandelstegt kødbolle med ris og karry og gulerodssalat

Torsdag

27

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

28

Kalveflødegullasch med bønner og kartofler

Lørdag

29

Bacon hakkebøf med gulerødder, kartofler og skysauce

Søndag

30

Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og wienerdreng

Mandag

31

Marineret svinekam med tomatsalat, kartofler og sauce