Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

November 2020

 

 

Søndag

1

Nøddestegt kyllingebryst med salat, kartofler og paprikasauce

Mandag

2

Fiskefrikadeller med gulerodssalat, kartofler og persillesauce

Tirsdag

3

Spareribs med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

4

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

5

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

6

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Lørdag

7

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

8

Skinkeculotte med grønsag, kartofler og sauce

Mandag

9

Forloren hare med bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

10

Mortensaften se opslag

Onsdag

11

Farseret porre med grønsager, kartofler og sauce

Torsdag

12

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

13

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Lørdag

14

Stroganoff med kartoffelmos og salat

Søndag

15

Oksesteg med gl. hvidkål, bønner, kartofler og sauce

Mandag

16

Hvidløgsmarineret kalkunbryst med kartofler og paprikasauce

Tirsdag

17

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

18

Gule ærter med flæsk, pølse, kartofler, rødbeder og sennep

Torsdag

19

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

20

Krydderstegt nakkefilet med broccoliblanding, kartofler og sauce

Lørdag

21

Græske frikadeller med grønsags saute, kartofler og sauce

Søndag

22

Jægerschnitzel med bacon, ærter, paprika kartofler og paprikasauce

Mandag

23

Svinekam som vildt med bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

24

Kalkungryde med pastapenne og salat

Onsdag

25

Baconhakkebøf med ærter, kartofler og skysauce

Torsdag

26

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

27

Kyllingebryst med estragon, grønsagsgratin, kartoffelbåde og sauce

Lørdag

28

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

29

Kastanje glaseret skinke med broccoli, gulerødder, kartofler og sauce

Mandag

30

Kogt kalvebryst med peberrodssauce, bønner og kartofler