Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag  samt helligdage
kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

     
                                     Januar 2020    

Onsdag

1

 

Torsdag

2

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

3

Svinekotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Lørdag

4

Baconstegt kalkun med blomkål, kartofler og skysauce (Lukket fra kl. 14.00)

Søndag

5

Farseret mørbrad med løgsaute, salat, kartofler og champignonsauce

Mandag

6

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, rødbeder og kartofler

Tirsdag

7

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

8

Klar suppe med boller, oksekød, bønner og peberrodssauce

Torsdag

9

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

10

Italiensk gullasch med pasta og salatmix

Lørdag

11

Benløse fugle med kartoffelmos og grøntsag

Søndag

12

Kalvesteg med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Mandag

13

Karrygryde af svinebov med kål, løse ris og broccoli

Tirsdag

14

Svinekotelet med ærter, brasede kartofler og paprikasauce

Onsdag

15

Forloren hare med solbær, kartofler og grøntsag

Torsdag

16

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

17

Oksebryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Lørdag

18

Krydderstegt nakkefilet med grøntsager, kartofler og sauce

Søndag

19

Oksesteg med gulerødder, glaseret løg, kartofler og sauce

Mandag

20

Paprikastegt kyllingefilet med salat, pasta og tomatsauce

Tirsdag

21

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

22

Laksesteak med salat, kartoffelbåde og sauce

Torsdag

23

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

24

Frikadeller med stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder

Lørdag

25

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Søndag

26

Farseret svinemørbrad med champignon a la creme, salat og kartoffelbåde

Mandag

27

Svinekam som vildt med waldorf, grøntsag, kartofler og sauce

Tirsdag

28

Baconstegt kalkun med kartofler og skysauce

Onsdag

29

Mandelstegt kødbolle med ris og karry og gulerodssalat

Torsdag

30

Paneret stegt flæsk med kålrabi, rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

31

Kalveflødegullasch med waldorf, bønner, kartofler og sauce