Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - Onsdag kr. 85,-

Torsdag - Lørdag samt helligdage kr. 95,-       

Levering af dagens ret, se madservice

 August 2025

 

 

Mandag

25

Rullesteg med svesker, rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

26

Hamburgerkotelet med stuvet spinat, kartofler og rødbeder

Onsdag

27

Farseret porre med romanesco grønt, kartofler og skysauce

Torsdag

28

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

29

Kalkungryde med paprika, blomkål og løse ris

Lørdag

30

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Søndag

31

Lukket

 

 

 September 2025

 

 

Mandag

1

Provence krydret farsbrød med grønsagsgratin kartofler og skysauce

Tirsdag

2

Brændende kærlighed med bacon, løg og salatmix

Onsdag

3

Frikadeller med grønsager, kartofler og sauce

Torsdag

4

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

5

Krydderstegt grisekam med grønsager, kartofler og sauce

Lørdag

6

Kyllingefilet med salat, løse ris og karrysauce

Søndag

7

Lukket

Mandag

8

Revelsben med grønsager, kartofler og barbecuesauce

Tirsdag

9

Benløse fugle med gulerødder og kartoffelmos

Onsdag

10

Dansk bøf med rødbeder, bløde løg, kartofler og skysauce

Torsdag

11

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

12

Grisekotelet med blomkål, kartofler og skysauce

Lørdag

13

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Søndag

14

Lukket

Mandag

15

Indbagt kyllingefilet med salat, kartofler og sauce

Tirsdag

16

Brunkål med kogt røget flæsk, sennep, kartofler og rødbeder

Onsdag

17

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder og kartofler

Torsdag

18

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

19

Skinkeschnitzel med ærter, kartofler og paprikasauce

Lørdag

20

Farseret mørbrad med salat, kartoffelbåde og champignonsauce

Søndag

21

Lukket

Mandag

22

Bankekød med gulerødder og kartofler

Tirsdag

23

Forloren hare med grønsag, kartofler og sauce

Onsdag

24

Efterårsspyd med salat, løse ris og paprikasauce

Torsdag

25

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

26

Stroganoff med gulerødder og kartoffelmos

Lørdag

27

Butterdejsindbagt grisemørbrad med salat, kartofler og skysauce

Søndag

28

Lukket

Mandag

29

Grisekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

30

Kyllingebryst i asparges sauce, kartofler og broccoli