Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - Onsdag kr. 85,-

Torsdag - Lørdag samt helligdage kr. 95,-       

Levering af dagens ret, se madservice

 April 2025

 

 

Mandag

28

Peber hakkebøf med ærter, kartofler og sauce

Tirsdag

29

Kalkungryde med champignon, pasta og salat

Onsdag

30

Bankekød med gulerødder og kartoffelmos

 

 

 Maj 2025

 

 

Torsdag

1

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

2

Kotelet med ærter, kartofler og paprikasauce

Lørdag

3

Grisekam stegt som vildt med bønner, kartofler og sauce

Søndag

4

Lukket

Mandag

5

Kalkun cuvette Provence med majssalat, kartofler og tomatsauce

Tirsdag

6

Husarsteg med bacon, grønsager, kartofler og sauce

Onsdag

7

Farsbrød med blomkål, kartofler og skysauce

Torsdag

8

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

9

Frikadeller med kartofler og stuvet bønner

Lørdag

10

Kalvesteg med gulerødder, kartofler og skysauce

Søndag

11

Lukket

Mandag

12

Kyllingelår med agurkesalat, kartofler og sauce

Tirsdag

13

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder,

Onsdag

14

Brændende kærlighed med bacon, løg og rødbeder

Torsdag

15

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

16

Fløde gullasch med kartofler og broccoliblanding

Lørdag

17

Grillkølle med barbecue, salat og kartofler

Søndag

18

Lukket

Mandag

19

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce

Tirsdag

20

Hakkebøf Lindstrøm med blomkål, kartofler og skysauce

Onsdag

21

Baconkyllingefilet med salat, kartofler og paprikasauce

Torsdag

22

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

23

Stroganoff med kartoffelmos og gulerødder

Lørdag

24

Butterdejs indbagte grisemørbrad med grønsager, kartofler og champignonsauce

Søndag

25

Lukket

Mandag

26

Ribbensteg med grøntsager, kartofler og sauce

Tirsdag

27

Kalvespidsbryst med bønner, kartofler og peberrodssauce

Onsdag

28

Kalvefrikassé med rødbeder og kartofler

Torsdag

29

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

30

Marineret nakkefilet med salat, kartofler og skysauce

Lørdag

31

Benløse fugle med kartofler, bønner og sauce