Fredag
|
1
|
Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce
|
Lørdag
|
2
|
Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og skysauce
|
Søndag
|
3
|
Lukket
|
Mandag
|
4
|
Sprængt nakkefilet med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder
|
Tirsdag
|
5
|
Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sauce
|
Onsdag
|
6
|
Forloren hare med bønner, kartofler og sauce
|
Torsdag
|
7
|
Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce
|
Fredag
|
8
|
Forårsspyd med kylling, frikadelle, pølse dertil salat, løse ris og paprikasauce
|
Lørdag
|
9
|
Glaseret skinke med tomatgratin, kartofler og sauce
|
Søndag
|
10
|
Lukket
|
Mandag
|
11
|
Husarsteg med bønnesalat, kartofler og sauce
|
Tirsdag
|
12
|
Baconstegt kyllingefilet med broccoli, kartofler og skysauce
|
Onsdag
|
13
|
Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder
|
Torsdag
|
14
|
Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce
|
Fredag
|
15
|
Forloren ”and” med bacon/bønne saute, kartofler og sauce
|
Lørdag
|
16
|
Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise
|
Søndag
|
17
|
Lukket
|
Mandag
|
18
|
Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce
|
Tirsdag
|
19
|
Kalkungryde med paprika, majssalat og pastapenne
|
Onsdag
|
20
|
Farsbrød med blomkålsblanding, kartofler og sauce
|
Torsdag
|
21
|
Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce
|
Fredag
|
22
|
Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce
|
Lørdag
|
23
|
Bankekød med kartoffelmos og gulerødder
|
Søndag
|
24
|
Lukket
|
Mandag
|
25
|
Provencekrydret svinekam med tomatsalat, kartofler og skysauce
|
Tirsdag
|
26
|
Fyldt peberfrugt med salat, kartofler og skysauce
|
Onsdag
|
27
|
Frikadeller med grønsager, kartofler og skysauce
|
Torsdag
|
28
|
Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce
|
Fredag
|
29
|
Krydderstegt svinemørbrad med ærter, kartofler og sauce Robert
|
Lørdag
|
30
|
Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce
|
Søndag
|
31
|
Lukket
|