Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 84,-

Lørdag/søndag/helligdage kr. 94,-       

Levering af dagens ret, se madservice

Marts 2023

 

 

Mandag

27

Provencekrydret svinekam med tomatsalat, kartofler og skysauce

Tirsdag

28

Fyldt peberfrugt med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

29

Frikadeller med grønsager, kartofler og skysauce

Torsdag

30

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

31

Marineret kyllingefilet med grøntsaute, kartofler og sauce

 

April 2023

 

 

Lørdag

1

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Søndag

2

Lukket

Mandag

3

Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og rugbrød

Tirsdag

4

Grillkølle med barbecue, salat, kartofler og sauce

Onsdag

5

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Torsdag

6

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

7

Krydderstegt svinemørbrad med ærter, kartofler og sauce Robert

Lørdag

8

Glaseret skinke med grønkålssalat, kartofler og rødvinssauce

Søndag

9

Lukket

Mandag

10

Kalvesteg som vildt med waldorf, bønner, kartofler og sauce

Tirsdag

11

Dansk bøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce

Onsdag

12

Gyros krydret svinekam med baconbønner, kartofler og sauce

Torsdag

13

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

14

Hvidkålsfarsbrød med glaserede gulerødder, kartofler og sauce

Lørdag

15

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og agurkesalat

Søndag

16

Lukket

Mandag

17

Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag

18

Farsbrød med Provence, bønnesalat, kartofler og sauce

Onsdag

19

Benløse fugle med gulerødder, kartoffelmos og sauce

Torsdag

20

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

21

Spareribs med coleslaw, kartoffelbåde og barbecuesauce

Lørdag

22

Bacon hakkebøf med ærter, kartofler og sauce Robert

Søndag

23

Lukket

Mandag

24

Svinekotelet med rødkål, kartofler og sauce

Tirsdag

25

Forloren hare med ærter, kartofler og sauce

Onsdag

26

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Torsdag

27

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

28

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og spidskålssalat

Lørdag

29

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargesssauce

Søndag

30

Lukket