Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - Onsdag kr. 85,-

Torsdag - Lørdag samt helligdage kr. 95,-       

Levering af dagens ret, se madservice

 Oktober 2024

 

 

Tirsdag

1

Kyllingebryst i asparges sauce, kartofler og broccoli

Onsdag

2

Provence krydret grisekam med ærter, kartofler og sauce

Torsdag

3

Paneret stegt flæs med kartofler, rødbeder og persillesauce

Fredag

4

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt

Lørdag

5

Grillkølle med salat, kartofler og barbecue sauce

Søndag

6

Lukket

Mandag

7

Baconstegt kyllingebryst med salat, pasta og paprikasauce

Tirsdag

8

Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

Onsdag

9

Hamburgerryg med grønsager, kartofler og aspargessauce

Torsdag

10

Paneret stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce

Fredag

11

Glaseret skinke med broccoli salat, kartofler og champignonsauce

Lørdag

12

Kyllingelår med salat, kartofler og sauce

Søndag

13

Lukket

Mandag

14

Kalkungryde med løse ris og majs salat

Tirsdag

15

Ribbensteg med rødkål, kartofler og sauce

Onsdag

16

Farsbrød med tomat salat, kartofler og skysauce

Torsdag

17

Paneret stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce

Fredag

18

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og grønsag

Lørdag

19

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, skysauce og surt

Søndag

20

Lukket

Mandag

21

Medisterpølse med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

22

Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og bearnaisesauce

Onsdag

23

Husarsteg med bønnesalat, kartofler og skysauce

Torsdag

24

Paneret stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce

Fredag

25

Bankekød med kartofler og blomkål

Lørdag

26

Baconstegt mørbradbøf med ærter, kartofler og sauce Robert

Søndag

27

Lukket

Mandag

28

Hvidkålsroulette med grønsag, kartofler og skysauce

Tirsdag

29

Revelsben med barbecue, ovnbagte rodfrugter og kartofler

Onsdag

30

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

31

Paneret steg flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce