Buffet ud af huset

 

BUFFET 1

Frokostbuffet. (kun til frokost)

Let og lækkert!

Røget ørredmousse på salat.

Halvt æg pyntet med mayonnaise, rejer,

kaviar og citron.

Papirtyndt røget landskinke med melon.

Kyllingefilet med årstidens pastasalat.

Oksefilet med sæsonens kartoffelsalat.

Husets fire oste med frugt og kiks.

Brødbuffet og smør.

198,- pr. couvert ud af huset.

 

 

BUFFET 2

Lakseroulade med

flødeostespinat og dild-sauce.

Serranoskinke på rucola,

basilikumpesto, parmesan og oliven.

Rosastegt oksefilet med kartoffelsalat.

Glaseret skinke med salatfade.

Dertil hotellets krydderurte-dressing.

Mørbradbøf sauce-gorgonzola med

halve ovnbagte kartofler.

Husets fire oste med frugt og kiks.

Brødbuffet og smør.

268,- pr. couvert ud af huset

 

 

BUFFET 3

Rødspættepaupiette fyldt m/laksesoufflefars,

dilddressing og rejer.

Helstegt grisemørbrad, barderet med bacon.

Hertil champignon a la creme og

ovnbagte kartoffelbåde.

Glaseret skinke med hotellets tomattærter

i grov bund.

Braiseret kalkunbryst i tomat og hvidløg.

Hertil salatfade og hotellets krydderurtedressing.

2 slags oste med druer og kiks.

Brødbuffet og smør.

239,- pr. couvert ud af huset.

 

BUFFET 4

Hvidvinsdampet laks på vilde ris,

dertil citronpesto.

Rødtunge på kernesalat med rejer.

baconstegt kalkunbryst 

m/årstidens salat i striber og

hotellets krydderurtedressing.

Rosastegt oksefilet med flødekartofler.

Grisemørbrad i soufflefars, barderet

med røget landskinke,

dertil ovnbagte ½ kartofler.

Mørdejstærte med frugt, kransekage og

vanilje cremefraiche,

Brødbuffet og smør.

298,- pr. couvert ud af huset.

 

 

BUFFET 5

Hvidvinsdampet laks på farverig bulgursalat.

Chilimarinerede tigerrejer med

asiatisk inspireret salat.

Papirtyndt serrano på rucola.

Dertil olivenfyldte mini-butterdejssnegle,

basilikumpesto og frisk parmesan.

Sesamvendt gorgonzola-kyllingefilet.

Rosastegt oksefilet med

kartoffel/champignonkage og sauce bordelaise.

Gratinerede pandekager, fyldt med

krydret oksekød.

Dertil tomatsalat med salatost og oliven.

Årstidens grønne salat og dressing.

Fire slags luksus oste og kiks.

Brødbuffet og smør.

345,- pr. couvert ud af huset