Buffet 

 

BUFFET 1

Frokostbuffet. (kun til frokost)

Let og lækkert!

Røget ørredmousse på salat.

Halvt æg pyntet med mayonnaise, rejer,

kaviar og citron.

Papirtyndt røget landskinke med melon.

Kyllingefilet med årstidens pastasalat.

Oksetyksteg med sæsonens kartoffelsalat.

Husets fire oste med frugt og kiks.

249,- pr. couvert på hotellet.

198,- pr. couvert ud af huset.

 

 

BUFFET 2

Hvidvinsdampet lakseroulade med

flødeostespinat og dild-sauce.

Spansk serranoskinke på rucola,

basilikumpesto, parmesan og oliven.

Oksetyndsteg med årstidens kartoffelsalat.

Glaseret skinke med salatfade.

Dertil hotellets krydderurte-dressing.

Mørbradbøf sauce-gorgonzola med

halve ovnbagte kartofler.

Husets fire oste med frugt og kiks.

Hjemmebagt kartoffelbrød og smør.

298,- pr. couvert på hotellet

268,- pr. couvert ud af huset

 

 

BUFFET 3

Dampet rødspættefilet på salat

med rejer og karrydressing.

Helstegt svinemørbrad, barderet med bacon.

Hertil champignon a la creme og

ovnbagte kartoffelbåde.

Glaseret skinke med hotellets tomattærter

i grov bund.

Saftigt kalkunbryst, braiseret i tomat og hvidløg.

Hertil salatfade og hotellets krydderurtedressing.

Guldbrie med druer og kiks.

Hjemmebagt kartoffelbrød og smør.

269,- pr. couvert på hotellet

239,- pr. couvert ud af huset.

 

BUFFET 4

Hvidvinsdampet laks på vilde ris,

dertil citronpesto.

Rødtunge på kernesalat med rejer.

Kalkunbryst stegt med bacon, dertil

årstidens salat i striber og

hotellets krydderurtedressing.

Rosastegt oksefilet med flødekartofler.

Svinemørbrad i soufflefars, barderet

med røget landskinke,

dertil ovnbagte ½ kartofler.

Mørdejstærte med frugt, kransekage og

vanilje cremefraiche,

dertil hotellets kartoffelflute og smør.

328,- pr. couvert på hotellet.

298,- pr. couvert ud af huset.

 

 

BUFFET 5

Hvidvinsdampet laks på farverig bulgursalat.

Chilimarinerede tigerrejer med

asiatisk inspireret salat.

Papirtyndt serrano på rucola.

Dertil olivenfyldte mini-butterdejssnegle,

basilikumpesto og frisk parmesan.

Sesamvendt gorgonzola-kyllingefilet

med nudelsalat.

Rosastegt oksefilet med

kartoffel/champignonkage og sauce bordelaise.

Gratinerede pandekager, fyldt med

krydret oksekød.

Dertil tomatsalat med feta og oliven.

Årstidens grønne salat og dressing.

Fire slags luksus oste og kiks.

355,- pr. couvert på hotellet

345,- pr. couvert ud af huset

 

Priserne på Hotellet er inklusiv

lokale, duge, blomster, tjenere, opvask m.m.