Buffet
BUFFET 1
Frokostbuffet. (kun til frokost)
Let og lækkert!
Røget ørredmousse på salat.
Halvt æg pyntet med mayonnaise, rejer,
kaviar og citron.
Papirtyndt røget landskinke med melon.
Kyllingefilet med årstidens pastasalat.
Oksetyksteg med sæsonens kartoffelsalat.
Husets fire oste med frugt og kiks.
Brødbuffet og smør.
249,- pr. kuvert på hotellet.
198,- pr. kuvert ud af huset.
BUFFET 2
Hvidvinsdampet lakseroulade med
flødeostespinat og dild-sauce.
Spansk serranoskinke på rucola,
basilikumpesto, parmesan og oliven.
Rosastegt oksefilet med kartoffelsalat.
Glaseret skinke med salatfade.
Dertil hotellets krydderurte-dressing.
Mørbradbøf sauce-gorgonzola med
halve ovnbagte kartofler.
Husets fire oste med frugt og kiks.
Brødbuffet og smør.
298,- pr. kuvert på hotellet
268,- pr. kuvert ud af huset
BUFFET 3
Dampet rødspættefilet på salat
med rejer og karrydressing.
Helstegt svinemørbrad, barderet med bacon.
Hertil champignon a la creme og
ovnbagte kartoffelbåde.
Glaseret skinke med hotellets tomattærter
i grov bund.
Saftigt kalkunbryst, braiseret i tomat og hvidløg.
Hertil salatfade og hotellets krydderurtedressing.
Guldbrie med druer og kiks.
Brødbuffet og smør.
269,- pr. kuvert på hotellet
239,- pr. kuvert ud af huset.
BUFFET 4
Hvidvinsdampet laks på vilde ris,
dertil citronpesto.
Rødtunge på kernesalat med rejer.
Kalkunbryst stegt med bacon, dertil
årstidens salat i striber og
hotellets krydderurtedressing.
Rosastegt oksefilet med flødekartofler.
Svinemørbrad i soufflefars, barderet
med røget landskinke,
dertil ovnbagte ½ kartofler.
Mørdejstærte med frugt, kransekage og
vanilje cremefraiche,
Brødbuffet og smør.
328,- pr. kuvert på hotellet.
298,- pr. kuvert ud af huset.
BUFFET 5
Hvidvinsdampet laks på farverig bulgursalat.
Chilimarinerede tigerrejer med
asiatisk inspireret salat.
Papirtyndt serrano på rucola.
Dertil olivenfyldte mini-butterdejssnegle,
basilikumpesto og frisk parmesan.
Sesamvendt gorgonzola-kyllingefilet
med nudelsalat.
Rosastegt oksefilet med
kartoffel/champignonkage og sauce bordelaise.
Gratinerede pandekager, fyldt med
krydret oksekød.
Dertil tomatsalat med feta og oliven.
Årstidens grønne salat og dressing.
Fire slags luksus oste og kiks.
Brødbuffet og smør.
355,- pr. kuvert på hotellet
345,- pr. kuvert ud af huset
Priserne på Hotellet er inklusiv
lokale, duge, blomster, tjenere, opvask m.m.