Buffet 

 

BUFFET 1

Frokostbuffet. (kun til frokost)

Let og lækkert!

Røget ørredmousse på salat.

Halvt æg pyntet med mayonnaise, rejer,

kaviar og citron.

Papirtyndt røget landskinke med melon.

Kyllingefilet med årstidens pastasalat.

Oksefilet med sæsonens kartoffelsalat.

Husets fire oste med frugt og kiks.

Brødbuffet og smør.

249,- pr. kuvert på hotellet.

198,- pr. kuvert ud af huset.

 

 

BUFFET 2

Lakseroulade med

flødeostespinat og dildcreme.

Serranoskinke på rucola,

basilikumpesto, parmesan og oliven.

Rosastegt oksefilet med kartoffelsalat.

Glaseret skinke med salatfade.

Dertil hotellets krydderurte-dressing.

Mørbradbøf sauce-gorgonzola med

halve ovnbagte kartofler.

Husets fire oste med frugt og kiks.

Brødbuffet og smør.

298,- pr. kuvert på hotellet

268,- pr. kuvert ud af huset

 

 

BUFFET 3

Rødspættepaupiette fyldt m/laksesoufflefars

dilddressing og rejer.

Helstegt grisemørbrad, barderet med bacon.

Hertil champignon a la creme og

ovnbagte kartoffelbåde.

Glaseret skinke med hotellets tomattærter

i grov bund.

Braiseret kalkunbryst i tomat og hvidløg.

Hertil salatfade og hotellets krydderurtedressing.

2 slags oste med druer og kiks.

Brødbuffet og smør.

269,- pr. kuvert på hotellet

239,- pr. kuvert ud af huset.

 

BUFFET 4

Hvidvinsdampet laks på vilde ris,

dertil citronpesto.

Rødtunge på kernesalat med rejer.

Baconstegt kalkunbryst

m/årstidens salat i striber og

hotellets krydderurtedressing.

Rosastegt oksefilet med flødekartofler.

Grisemørbrad i soufflefars, barderet

med røget landskinke,

dertil ovnbagte ½ kartofler.

Mørdejstærte med frugt, kransekage og

vanilje cremefraiche,

Brødbuffet og smør.

328,- pr. kuvert på hotellet.

298,- pr. kuvert ud af huset.

 

 

BUFFET 5

Hvidvinsdampet laks på farverig bulgursalat.

Chilimarinerede tigerrejer med

asiatisk inspireret salat.

Papirtyndt serrano på rucola.

Dertil olivenfyldte mini-butterdejssnegle,

basilikumpesto og frisk parmesan.

Sesamvendt gorgonzola-kyllingefilet

Rosastegt oksefilet med

kartoffel/champignonkage og sauce bordelaise.

Gratinerede pandekager, fyldt med

krydret oksekød.

Dertil tomatsalat med feta og oliven.

Årstidens grønne salat og dressing.

Fire slags luksus oste og kiks.

Brødbuffet og smør.

355,- pr. kuvert på hotellet

345,- pr. kuvert ud af huset

 

Priserne på Hotellet er inklusiv

lokale, duge, blomster, tjenere, opvask m.m.