Dagens ret kan nydes i Krostuen eller hjemtages ved afhentning i Krostuen.

Bestilles inden kl. 18.00

Pris: Mandag - fredag kr. 79,-       Lørdag - søndag kr. 89,-       Pensionist kr. 61,- (Lille portion)

Levering af dagens ret, se madservice

Dagens ret Krostuen juli 2018

Søndag

1

Flæskesteg med grøntsager, kartofler og sauce

Mandag

2

Provence krydret farsbrød med feta/tomat salat, kartofler og skysauce

Tirsdag

3

Kalkungryde med paprika, løse ris og smørsteg majskolbe

Onsdag

4

Okseroulade med spinat, grøntsag, kartofler og skysauce

Torsdag

5

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

6

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler og sauce

Lørdag

7

Stroganoff med gulerødder og kartofler

Søndag

8

Glaseret skinke med salat, persillekartofler og bordelaise

Mandag

9

Dansk bøf med agurkesalat, bløde løg, kartofler og skysauce

Tirsdag

10

Kyllingelår med salat, kartofler og skysauce

Onsdag

11

Kalvefrikassé med rødbeder og kartofler

Torsdag

12

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

13

Krydderstegt svinekam med bønner, kartofler og sauce

Lørdag

14

Mandelstegte kødboller med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Søndag

15

Kalvesteg med blomkål, kartofler og sauce

Mandag

16

Medister med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag

17

Fløde gullasch med tyttebær, bønner og kartofler

Onsdag

18

Brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos

Torsdag

19

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

20

Kalkunfrikadelle med majssalat, pasta og paprikasauce

Lørdag

21

Hamburgerryg med grøntsag, kartofler og asparges sauce

Søndag

22

Svinekam med bacon, bønner, kartofler og sauce

Mandag

23

Herregårdsbøf med ærter kartofler og bearnaise

Tirsdag

24

Kotelet med frugtsaute, løse ris og karrysauce

Onsdag

25

Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Torsdag

26

Paneret stegt flæsk med rødbeder, kartofler og persillesauce

Fredag

27

Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder

Lørdag

28

Bankekød med gulerødder og kartofler

Søndag

29

Farseret mørbrad med tomat/bønne salat, kartofler og champignon a la creme

Mandag

30

Tomat/hvidløgs marineret kalkunbryst med dampet broccoli og kartofler

Tirsdag

31

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder