Fastpris menu

   

Velkomstdrink:

Økologisk æblecider tilsmagt med granatæble.
Mousserende uden alkohol

 

Forrets-tallerken:

Lime-marinerede rejer og krydderurt

Roulade af norsk laks og spinat

Rødtungefilet på kernesalat

Vore lækre brød og smør

 

Hovedret:

Rosastegt kalvefilet

Årstidens garniture

Ovnbagte kartoffelbåde

Svampevildtsauce tilsmagt med portvin

 

Dessert:

Hotellets nøddekurv med frisk frugt og hjemmelavet vaniljeis pyntet med chokoladesejl.

 

Vin ad libitum:

Hvidvin:  Casa Mayer, Chile. Chardonnay, cremet og fyldig med god balance med fin frugtsødme og læskende tørstof.
 

Rødvin: Casa Mayer, Chile. Cabernet Sauvignon. Flot rød i glasset.Blød fylde i munden og kraftfuld eftersmag afslutter vinen.!

 

Kaffe og te med hjemmebagte småkager.

 

Cognac eller likør bydes en gang.

 

Drikkebuffet med øl, vand og vin. 

 

Natmad:

Porrecremesuppe med sprøde croutons og bacon

 

inkl.: blomster, duge, servietter, tjenere, lokaleleje osv.

 

Fast pris Kr. 599,- pr. Kuvert

 

Ovenstående er et 7 timers arrangement 

 

_____________________________________________________________________________

 

Forslag til fastpris fest/arrangement på Hotel Rødding

   

Klassisk:

 

Velkomstdrink:

Charles Bailly Blanc de Blanc,mousserende fra borgogne
tilsmagt med  hindbær eller brombær cassis.

 

Forret:

Luksus tarteletter med høns i asparges. 2 stk.

 

Hovedret:

Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær,

hjemmesyltede agurker og kalveskysauce.

 

Dessert:

Hotellets flødeis med chokolade og nødder, pyntet med flødeskum og frugt.

 

 Vin ad libitum:

Hvidvin:  Casa Mayer, Chile. Chardonnay, cremet og fyldig med god balance med fin frugtsødme og læskende tørstof.

Rødvin: Casa Mayer, Chile. Cabernet Sauvignon. Flot rød i glasset.Blød fylde i munden og kraftfuld eftersmag afslutter vinen.

 

Kaffe eller te med chokoladebrownies eller anden kage efter aftale.

 

Cognac eller likør bydes en gang.

 

Drikkebuffet med øl, vand og vin.

 

Natmad:

Suppe efter frit valg. (eks. porrecremesuppe, tomatsuppe eller klar suppe)

 

inkl.: blomster, duge, servietter, tjenere, lokaleleje, osv.

 

Fast pris Kr. 579,- pr. kuvert

 

Ovenstående er et 7 timers arrangement 

 


 

Fest/arrangement forslag 2018:

 

Velkomstdrink:

Charles Bailly Blanc de Blanc,mousserende fra borgogne
Vælg mellem Brut, semibrut eller Rosé.

 

Forret:

Tallerkenanrettet norsk hvidvinsdampet laks med frisk asparges og fiskepynt.

Dertil rød hummerdressing, hjemmebagt kartoffelbrød og smør.

 

Hovedret:

Rosestegt oksefilet, barderet med spansk serranoskinke og frisk basilikum.

Kartoffelkage med svampecreme, baconbønner, gulerødder og broccolisouffle.

(eller årstidens råvarer efter ønske)

Dertil serveres svampevildtsauce tilsmagt portvin.

 

 Dessert:

Hotellets desserttallerken med kage, frugt og is.

 

Vin ad libitum:

Hvidvin:  Casa Mayer, Chile. Chardonnay, cremet og fyldig med god balance med fin frugtsødme og læskende tørstof.

Rødvin: Casa Mayer, Chile. Cabernet Sauvignon. Flot rød i glasset.Blød fylde i munden og kraftfuld eftersmag afslutter vinen.!

Dessertvin: Vælg frit fra vinkortet.
F.eks. Moscato d'asti, Piemonte Italien. Klassisk let perlende vin. 

 

Drikkebuffet med øl, vand og vin.

 

Kaffe/te med hotellets hjemmebagt kransekage.

 

 Cognac eller likør bydes en gang.

 

Natmad:

Rugbrødssnitte. Fine små stykker smørebrød til natmad.

 

inkl.: blomster, duge, servietter, tjenere, lokaleleje, osv. 

 

Fastpris tilbud: 669,- pr. kuvert

 

Ovenstående er et 7 timers arrangement