Fastpris menu

   

Velkomstdrink:

Kir. royal

 

Forrets-tallerken:

Lime-marinerede rejer og krydderurt

Roulade af norsk laks og spinat

Rødtungefilet på kernesalat

Vore lækre brød og smør

 

Hovedret:

Rosastegt kalveculotte

Årstidens garniture

Svampevildtsauce tilsmagt med portvin

 

Dessert:

Hotellets islagkage med rugbrød, karamel og appelsinsorbet

 

Vin:

Rød: Californisk Ruby Carbernet, Medium fylde, flot rød!

Hvid: Australsk Chardonnay, strågul, flot fylde!

 

Kaffe og avec.

 

Natmad:

Porrecremesuppe med sprøde croutons og bacon

 

Fast pris pr. couvert, inkl.: blomster, duge, servietter, tjenere osv.

 

579,- pr. couvert

 

Ovenstående er et 7 timers arrangement 

 

_____________________________________________________________________________

 

Forslag til fastpris fest/arrangement på Hotel Rødding

   

Klassisk:

 

Velkomstdrink:

Mousserende ferskenbrut med lille frugt.

 

Forret:

Luksus tarteletter med høns i asparges. 2 stk.

 

Hovedret:

Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær,

hjemmesyltede agurker og kalveskysauce.

 

Dessert:

Hotellets flødeis med chokolade og nødder, pyntet med flødeskum og frugt.

 

Kaffe/te med chokoladebrownies eller anden kage efter aftale.

 

Cocnac eller Baileys bydes en gang.

 

Drikkebuffet med øl, vand og husets gode vine. (Vinen skænkes under middagen)

 

Natmad:

Suppe efter frit valg. (eks. porrecremesuppe, tomatsuppe eller klar suppe)

 

Fast pris pr. couvert, inkl.: blomster, duge, servietter, tjenere osv.

 

579,- pr. couvert

 

Ovenstående er et 7 timers arrangement 

 


 

Fest/arrangement forslag 2016:

 

Velkomstdrink:

Frisk mousserende brut med hyldeblomst og drue.

 

Forret:

Tallerkenanrettet norsk hvidvinsdampet laks med frisk asparges og fiskepynt.

Dertil rød hummerdressing, hjemmebagt kartoffelbrød og smør.

 

Hovedret:

Rosestegt oksefilet, barderet med spansk serranoskinke og frisk basilikum.

Kartoffelkage med svampecreme, baconbønner, gulerødder og broccolisouffle.

(eller årstidens råvarer efter ønske)

Dertil serveres svampevildtsauce tilsmagt portvin.

 

Vi stiller postevand på bordene.

 

Dessert:

Hotellets desserttallerken med kage, frugt og is.

Hertil serveres et glas boblende dessertvin.

 

Kaffe/te med hotellets kransekage.

 

Natmad:

Rugbrødssnitte. Fine små stykker smørebrød til natmad.

 

Dækkes stilfuldt og smukt med sølvtallerkner, blomsterdekorationer fra

blomsterhandler, duge og servietter efter værtens valg.

  

Fastpris tilbud: 669,- pr. kuvert

 

Ovenstående er et 7 timers arrangement