Fastpris menuforslag nr. 1
Velkomstdrink:
Økologisk æblecider tilsmagt med granatæble.
Mousserende uden alkohol
Forrets-tallerken:
Lime-marinerede rejer og krydderurt
Roulade af norsk laks og spinat
Rødtungefilet på kernesalat
Vore lækre brød og smør
Hovedret:
Rosastegt kalvefilet
Årstidens garniture
Ovnbagte kartoffelbåde
Svampevildtsauce tilsmagt med portvin
Dessert:
Hotellets nøddekurv med frisk frugt og hjemmelavet vaniljeis pyntet med chokoladesejl.
Vin ad libitum:
Hvidvin: Casa Mayor, Chile. Chardonnay, cremet og fyldig med god balance med fin frugtsødme og læskende tørstof.
Rødvin: Casa Mayor, Chile. Cabernet Sauvignon. Flot rød i glasset.Blød fylde i munden og kraftfuld eftersmag afslutter vinen.!
Kaffe og te med hjemmebagte småkager.
Cognac, Bailey eller likør bydes en gang.
Drikkebuffet med øl, sodavand og vin.
Natmad:
Porrecremesuppe med sprøde croutons og bacon
inkl.: blomster, duge, servietter, tjenere, lokaleleje osv.
Fast pris Kr. 799,- pr. Kuvert
Ovenstående er et 7 timers arrangement
Fastpris menuforslag nr. 2
Klassisk:
Velkomstdrink:
Charles Bailly Blanc de Blanc,mousserende fra borgogne
tilsmagt med hindbær eller brombær cassis.
Forret:
Luksus tarteletter med høns i asparges. 2 stk.
Hovedret:
Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær, ½ æble, agurkesalat og vildtsauce.
Dessert:
Isbombe, hjemmelavet vanilieis m/kerne af sorbet, pyntet m/flødeskum og frisk frugt.
Vin ad libitum:
Hvidvin: Casa Mayor, Chile. Chardonnay, cremet og fyldig med god balance med fin frugtsødme og læskende tørstof.
Rødvin: Casa Mayor, Chile. Cabernet Sauvignon. Flot rød i glasset. Blød fylde i munden og kraftfuld eftersmag afslutter vinen.
Kaffe eller te med chokolade/nøddekage eller anden kage efter aftale.
Cognac, Bailey eller likør bydes en gang.
Drikkebuffet med øl, sodavand og vin.
Natmad:
Suppe efter frit valg. (eks. porrecremesuppe, tomatsuppe eller klar suppe)
inkl.: blomster, duge, servietter, tjenere, lokaleleje, osv.
Fast pris Kr. 749,- pr. kuvert
Ovenstående er et 7 timers arrangement
Fastpris menuforslag nr. 3
Velkomstdrink:
Charles Bailly Blanc de Blanc,mousserende fra borgogne
Forret:
Tallerkenanrettet norsk hvidvinsdampet laks med frisk asparges og fiskepynt.
Dertil rød hummerdressing, hjemmebagt kartoffelbrød og smør.
Hovedret:
Rosestegt oksefilet, barderet med spansk serranoskinke og frisk basilikum.
Kartoffelkage med svampecreme, baconbønner, gulerødder og broccolisouffle.
(eller årstidens råvarer efter ønske)
Dertil serveres svampevildtsauce tilsmagt portvin.
Dessert:
Hotellets desserttallerken med choko/nøddekage, frugt og is.
Vin ad libitum:
Hvidvin: Casa Mayor, Chile. Chardonnay, cremet og fyldig med god balance med fin frugtsødme og læskende tørstof.
Rødvin: Casa Mayor, Chile. Cabernet Sauvignon. Flot rød i glasset.Blød fylde i munden og kraftfuld eftersmag afslutter vinen.!
Dessertvin: Vælg frit fra vinkortet.
F.eks. Moscato d'asti, Piemonte Italien. Klassisk let perlende vin.
Drikkebuffet med øl, sodavand og vin.
Kaffe/te med hotellets hjemmebagt kransekage.
Cognac, Bailey eller likør bydes en gang.
Natmad:
Rugbrødssnitte. Fine små stykker smørebrød til natmad.
inkl.: blomster, duge, servietter, tjenere, lokaleleje, osv.
Fastpris tilbud: 875,- pr. kuvert
Ovenstående er et 7 timers arrangement