FROKOST: kl. 11.30-16.00

 Håndlavet, friskhakket og stolt!

Vi får frisk fisk fra Esbjerg!

 

Kroplatte med klassisk og nyt
(min. 2 couv.)
Sild og hjemmelavet karrysalat, spansk serranoskinke
med pesto og frisk parmesan, hvidvinsdampet lakseroulade
med rejer og dildcreme, lun mørbradbøf med bløde løg,
3 slags oste. Dertil rugbrød og flute.
192,-

 

Pariserbøf af friskhakket oksekød på ristet brød
med klassisk tilbehør.
155,-


Stjerneskud på ristet brød med røget laks, hvidvinsdampet
pandestegt rødspættefilet, rejer og hummerdressing.
Denne ret kan også bestilles aften.
162,-


Gammeldags æggekage med bacon, tomat,
purløg, rugbrød og smør.
120,-


Hjemmebagt sprød kartoffelflute med spansk serranoskinke,
hjemmelavet pesto og frisk parmesan.
85,-


Hjemmebagt sprød kartoffelflute med røget laks,
rejer og hummerdressing.
89,-


Hjemmebagt sprød kartoffelflute med friskstegt kylling,
bacon og karrydressing.
92,-

 

Hotellets biksemad
(et rigtigt herremåltid)
med 2 spejlæg, rugbrød og rødbeder.
105,-


2/2 stk. rugbrød med marineret sild, løg og
hjemmelavet karrysalat.
69,-


Pandestegte rødspættefileter med remoulade,
citron og rugbrød.
84,-