Aftenkort

Kan også bestilles til frokost

 

Forretter
 

Hvidvinsdampet lakseroulade i spinat, dildcreme, rejer,
citron og kaviar, hjemmebagt kartoffelflute og smør.
84,-


Oksekødssuppe med kød- og melboller
og hjemmebagt sprød flute.
84,-
(som hovedret: 115,-)


Spansk serranoskinke med hjemmelavet basilikumpesto,
frisk parmesan og rucola. Dertil hjemmebagt brød.
84,-


Klassisk rejecocktail med hummerdressing, flute og smør.
89,-


Hovedretter


Wienerschnitzel af svinemørbrad eller kalv med ærter,
pommes sauté og smørsauce.
169,- / (kalv 199,-)


Dansk bøf 300 g med bløde løg, kartofler,
bøfsauce og rødbeder.
155,-

Herregårdsbøf med pommes frites,
ærter og sauce bearnaise.
165,-


Steak bearnaise med bagt kartoffel, ristede champignon,
grill-tomat, mix salat og hjemmelavet krydderdressing.
189,-

 

Jægerschnitzel (af kalv) med pommes sauté, ærter, ristet bacon,
champignon og tomat. Dertil paprikasauce.
205,-

 

Sesampaneret Feta-Steak
på årstidens grøntsager og dagens kartoffel
Dertil bailikumpeste og hjemmebagt brød.

(Al brug af olie er vegetabilsk)
179,-


Ovnbagt laksesteak, maskeret med mandel og citronpesto.
Bagt kartoffel, fiskepynt og dagens salat med krydderurtedressing.
195,-


 

Dessert
Hotellets lækre desserttallerken med hjemmelavede vaniljeis.
Chokoladenødde brownie, sorbet, samt årstidens frugter.
89,-


Pandekager med hjemmelavet flødeis, frugtpynt og choko.
84,-


Nymalet kaffe og klassisk æblekage med makron og flødeskum.
64,-


Nymalet kaffe og hjemmebagt kringle.
64,-