Aftenkort

Kan også bestilles til frokost

 

Forretter
 

Hvidvinsdampet lakseroulade i spinat, dildcreme, rejer,
citron og kaviar, hjemmebagt kartoffelflute og smør.
84,-


Oksekødssuppe med kød- og melboller
og hjemmebagt sprød flute.
79,-
(som hovedret: 115,-)


Spansk serranoskinke med hjemmelavet basilikumpesto,
frisk parmesan og rucola. Dertil hjemmebagt brød.
84,-


Klassisk rejecocktail med hummerdressing, flute og smør.
89,-


Hovedretter
Alle retter kan tages med hjem.


Wienerschnitzel af svinemørbrad eller kalv med ærter,
pommes sauté og smørsauce.
159,- / (kalv 189,-)


Dansk bøf 300 g med bløde løg, kartofler,
bøfsauce og rødbeder.
142,- / (ud af huset 130,-)

Herregårdsbøf med pommes frites,
ærter og sauce bearnaise.
159,-


Steak bearnaise med bagt kartoffel, ristede champignon,
grill-tomat, mix salat og hjemmelavet krydderdressing.
189,- / (ud af huset 159,-)


Oksemørbrad barderet med serranoskinke,
dagens grønsagssoufflé, champignon/kartoffelkage og
salat, baconbønner. Dertil sauce bearnaise.
245,-


Jægerschnitzel med pommes sauté, ærter, ristet bacon,
champignon og tomat. Dertil paprikasauce.
189,-


Frisk fisk fra vesterhavet
Ovnbagt laksesteak, maskeret med mandel og citronpesto.
Bagt kartoffel, fiskepynt og dagens salat med krydderurtedressing.
175,-


Ovnbagt rødtungefilet på sæsonens håndskårne ovnbagte
grønne sager, pyntet med rejer og asparges.
Dertil hotellets kartoffelchampignonkage og hvidvinsflødesauce.
198,-


Dessert
Hotellets lækre desserttallerken med hjemmelavede vaniljeis.
Chokoladenødde brownie, sorbet, samt årstidens frugter.
89,-


Pandekager med hjemmelavet flødeis, frugtpynt og choko.
79,-


Nymalet kaffe og klassisk æblekage med makron og flødeskum.
64,-


Nymalet kaffe og hjemmebagt kringle.
64,-