Aftenkort

Kan også bestilles til frokost

 

Forretter

Hvidvinsdampet lakseroulade i spinat,

dildcreme, rejer, citron og kaviar, hjemmebagt

kartoffelflute og smør.         

84,-

 

Dagens suppe (spørg Tjeneren)

med hjemmebagt sprød flute.

79,-

( som hovedret: 110,-)

 

Spansk serranoskinke med hjemmelavet

basilikumpesto, frisk parmesan og rucola.

Dertil hjemmebagt brød.

84,-

 

Klassisk rejecocktail

med hummerdressing, flute og smør.

89,-

 

 

Hovedretter

Sesam-paneret kyllingebryst med årstidens

sauterede grøntsager, dagens salat og kartoffel,

samt sauce robert (hvidvin, fransk sennep).

169,-

 

Wienerschnitzel af svinemørbrad eller kalv

med ærter, pommes sauté og smørsauce.

159,- / (kalv 185,-)

 

Dansk bøf 300g med bløde løg, kartofler,

bøfsauce og rødbeder.

142,- / (ud af huset 130,-)

 

Herregårdsbøf med pommes frites,

ærter og sauce bearnaise.

159,- 

 

Steak bearnaise med bagt kartoffel,

ristede champignon, grill-tomat mix salat og

hjemmelavet krydderdressing.

182,- / (ud af huset 159,-)

 

Steak gorgonzola med kartoffelchampignonkage,

årstidens sauterede grøntsager,

baconbønner og gorgonzolasauce.

199,-

 

Oksemørbrad barderet med serranoskinke

dagens grønsagssouffle` Champignon/kartoffelkage,

salat med pandekage, ostetapenade

 og sprøde kerner. Dertil sauce bearnaise.

245,-

 

Jægerschnitzel med pommes sauté,

ærter, ristet bacon, champignon og tomat.

Dertil paprikasauce.

189,-

 

Frisk fisk fra Vesterhavet

Ovnbagt laksesteak, maskeret med mandel og

citronpesto. Bagt kartoffel, fiskepynt og dagens

salat med krydderurtedressing.

 169,-

 

En lækkerbisken for fiskeelskeren.

Hvidvinsdampede rødspættepaupietter med

piment-porrecreme tilsmagt med hummerfond,

lækkert gratineret med mozzarella,

hjemmebagt sprød flute og smør.

185,-

 

Ovnbagt rødtungefilet

på sæsonens håndskårne grønne sager,

pyntet med trøffel og rejer.

Dertil hotellets kartoffelchampignonkage

og sauce vin blanche.

189,-

 

Dessert

Hotellets lækre desserttallerken med

hjemmelavede specialiteter.

Chokoladenødde brownie, sorbet,

samt årstidens frugter.

89,-

 

Pandekager med hjemmelavet flødeis,

frugtpynt og choko.

79,-

 

Nymalet kaffe og klassisk æblekage

med makron og flødeskum.

64,-

 

Hjemmelavet mokka nøddeis roulade.

Dertil frisk frugt.

84,-

 

Nymalet kaffe og hjemmebagt kage.

64,-