Reception Hotel Rødding

 Vælg mellem følgende:

 

-          Hjemmebagt flute med hvidvinsdampet lakseroulade og pynt.

-          Små hjemmebagte olivenbutterdejssnegle, Derpå Spansk serranoskinke, basilikumpesto og oliven.

-          Marineret tigerreje på hjemmebagt crouton med hummermayo.

-          Hjemmebagte minivandbakkelser med gorgonzolacreme og karse.

-          Små nye kartofler med ramsløgspesto og røget mørbrad på pind.

-          Små sprøde kurve med laksemousse og dild.

-          Tigerrejer på hjemmebagt brød med ramsløgs”mayo”.

-          Små vandbakkelser med kaviarcreme og grønt.

-          Spansk serranoskinke(papirtynd) på hjemmebagt  olivenbutterdejssnegle.

-          Canapeer med olivenpesto og røget lakseroset.

-          Pind med Choriziopølse og melon.

-          Lille sandwich med røget ørredmousse og radise.

-          Tre små lune hjemmelavede frikadeller.

-          Varmrøget laks rørt med krydderurter, på hjemmebagt crouton.

-          Tigerreje marineret i chilli.

-          Stegte kammuslinger med asparges.

-          Hjemmelavet sushi med røget laks eller hellefisk.

-          Små indbagte pølsehorn.

-          Hjemmebagte grove knækbrød med dansk brie og drue.

-          Sesamvendt kylling med cherrytomat.

-          Elmegaardens valdnøddeost med bynke, på hjemmebagt knækbrød.

-          Forårets trifli med rabarber og flødeskum.

-          Friske danske jordbær dyppet i mørk chokolde og hasselnødder.

-          Gammeldags æblekage( laves i små glas, ca 1 deciliter) med makroner og flødeskum.( husk ekstra teskeer)

-          Mørdejsbunde med chokolade og frisk frugt.

-          Makroner md chokoladeganache.

-          Små hjemmebagte kransekagestykker med nougat og mørk chokolade.

-          Mini nøddechokoladekage med flødeskum.

-          Blinis med basilikum-marinerede ananas.

-          Fragelite`-toppe med chokoladestykker.

 

 6 enheder: 156,- pr couvert

 

Det gøres opmærksom på at nogle ting er sæson men kan udskiftes med årstidens råvarer.