Reception Hotel Rødding
Vælg mellem følgende:
- Hjemmebagt flute med hvidvinsdampet lakseroulade og pynt.
- Små hjemmebagte olivenbutterdejssnegle, Derpå Spansk serranoskinke, basilikumpesto og oliven.
- Marineret tigerreje på hjemmebagt crouton med hummermayo.
- Hjemmebagte minivandbakkelser med gorgonzolacreme og karse.
- Små nye kartofler med ramsløgspesto og røget mørbrad på pind.
- Små sprøde kurve med laksemousse og dild.
- Tigerrejer på hjemmebagt brød med ramsløgs”mayo”.
- Små vandbakkelser med kaviarcreme og grønt.
- Spansk serranoskinke(papirtynd) på hjemmebagt olivenbutterdejssnegle.
- Canapeer med olivenpesto og røget lakseroset.
- Pind med Choriziopølse og melon.
- Lille sandwich med røget ørredmousse og radise.
- Tre små lune hjemmelavede frikadeller.
- Varmrøget laks rørt med krydderurter, på hjemmebagt crouton.
- Tigerreje marineret i chilli.
- Stegte kammuslinger med asparges.
- Hjemmelavet sushi med røget laks eller hellefisk.
- Små indbagte pølsehorn.
- Hjemmebagte grove knækbrød med dansk brie og drue.
- Sesamvendt kylling med cherrytomat.
- Elmegaardens valdnøddeost med bynke, på hjemmebagt knækbrød.
- Forårets trifli med rabarber og flødeskum.
- Friske danske jordbær dyppet i mørk chokolde og hasselnødder.
- Gammeldags æblekage( laves i små glas, ca 1 deciliter) med makroner og flødeskum.( husk ekstra teskeer)
- Mørdejsbunde med chokolade og frisk frugt.
- Makroner md chokoladeganache.
- Små hjemmebagte kransekagestykker med nougat og mørk chokolade.
- Mini nøddechokoladekage med flødeskum.
- Blinis med basilikum-marinerede ananas.
- Fragelite`-toppe med chokoladestykker.
6 enheder: 156,- pr couvert
Det gøres opmærksom på at nogle ting er sæson men kan udskiftes med årstidens råvarer.