Selskabsmenuer på Hotellet

 

Forretter

Fiskesymfoni med lakseroulade med spinat og rejer.

Kold hvidvinsdampet rødtungefilet på kernesalat.

Lun menunierestegt kulmule på urtecreme.

89,- 

       

Hjemmelavet fransk løgsuppe

med paprika og ostegratineret flutes.

79,-

 

 Rejecocktail med hummerdressing,

Hjemmebagt flutes og smør.

89,- 

   

Røget ørredmousse på salat.

Dertil rejer, asparges, hjemmebagt flute og smør.

82,-

 

Tarteletter med høns i asparges.

75,-

   

Dampet norsk laks med rejer, hummerdressing,

krebs og asparges.

Dertil hjemmebagt flutes og smør.

82,-

 

Røget grisemørbrad med ovnbagte cherrytomater,

rød pesto, sød syltede rødløg

samt hjemmebagt flutes og smør.

75,-

 

Spansk serranoskinke i papirtynde skiver,

oliven, parmesan og basilikumpesto.

Dertil butterdejssnegle med oliventapenade.

79,-

 

 

Hovedretter

Gammeldags flæskesteg med brunede og

hvide kartofler, rødkål og svesker.

Dertil ½ æble og skysauce.

145,-

 

Kalvesteg med tre slags årstidens grøntsager,

kartofler og skysauce.

149,-

 

Kalvesteg som vildt med waldorfsalat, tyttebær,

agurkesalat, ½ bagt æble.

Dertil brunede og hvide kartofler og vildtsauce.

149,-

 

Gammeldags oksesteg med sønderjysk hvidkål,

bønner og rødbeder.

Dertil hvide kartofler og oksestegssauce.

149,-

 

Baconstegt kyllingefilet med salatmix og

krydderurtedressing. Ovnbagte kartoffelbåde,

dampet gulerødder samt sauce Robert.

145,-

 

 Grisemørbrad i soufflefars, barderet med landskinke.

Babyblade salatmix med krydderurtedressing,

baconbønner, paprikasauce, ovnbagte kartoffelbåde og

sødsyltede rødløg.

155,-

 

Barbecuestegt grisekam med majskolber og halve grill tomater.

Små stegte kartofler, coleslaw samt barbecuesauce.

145,-

 

Rosastegt kalvefilet med pommes rissolles,

årstidens souflè, baconbønner, ristede champignin og rødvinsglace.

Hertil årstidens salat og krydderurtedressing.

215,-

 

Rosastegt krondyrfilet

barderet med landskinke og basilikum.

Svampe-kartoffelkage, baconbønner,

 waldorfsalat og årstidens grøntsag.

Dertil svampe-vildtsauce tilsmagt med portvin.

310,-

 

Krondyrkølle med tilbehør som ovenstående.

198,-

 

Rosastegt oksemørbrad, barderet med serrano og basilikum.

Hertil kartoffel/champignonkage, baconbønner, sæsonens souffle,

ovnbagt fyldt tomat og svampevildt-sauce.

230,-

 

Rosastegt oksefilet med ristede champignons

og årstidens grøntsagssauté,

 ovnbagte kartoffelbåde og sød syltede rødløg.

Hertil sauce bearnaise.

215,-

 

 

Desserter

Hotellets hjemmelavede isbombe med sorbet.

(eks. nødde/choko og appelsinsorbet)

75,-

 

Rubinstein på makronbund og og hindbærpuré

pyntet med profiteroles.

75,-

 

Rødding-fromage med rommarinerede svesker

på makroner, nødde og chokoladeflager.

75,-

 

Fromage efter årstidens råvarer

69,-

 

 Klassiske pandekager med hjemmelavet vaniljeis,

frugtpynt og chokoladegitter

84,-

 

Pæredansk:

Dampet udhulet pære, fyldt med marcipan

og overtrukket med mørk chokolade.

Hertil hotellets hjemmelavede flødeis.

75,-

 

Creme brulée

med choconøddekage, frugtpuré og frisk frugt.

 78,-

 

Engledrøm: appelsinfromage på makroner,

 øverst orangegelé.

72,-

 

 Chokoladefondant med flydende indre,

hjemmelavet vaniljeis, frisk frugt og frugtpuré.

82,-

 

Sprød og friskbagt nøddekurv

 med frugter, hotellets is og chokoladesejl.

76,-

 

Hjemmebagt mazarin muffin med hindbærpuré,

hotellets flødeis og frisk frugt.

78,-

 

    Hotellets desserttallerken med hjemmebagt

dessertkage, friske frugter og is.

84,-

 

Alle desserter er smukt pyntede.

 

 

Natmad

Diverse supper.

(klar, asparges, porre, gullasch osv.)

77,-

 

Hjemmebagt kartoffelflute med tre

slags pålæg og ost.

77,-

 

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.

77,-

 

Hjemmebagte boller med 3 slags

røget pålæg og ost.

77,-

 

3 rugbrødssnitter med pålæg.

 (små stykker smørrebrød)

77,-

 

Æggekage med ristet bacon,

rødbeder, purløg, rugbrød og smør.

77,-