Selskabsmenuer på Hotellet 

 

Forretter

Hotellets suppe (karry, gullasch, klar og asparges)

Hertil hjemmebagt kartoffelflute.

79,- 

       

Rejecocktail med hummerdressing,

Hjemmebagt flute og smør.

89,- 

   

 Hvidvinsdampet lakseroulade med spinat,

hjemmebagt flute og dilddressing.

84,-

 

Røget ørredmousse på salat.

Dertil rejer, asparges, hjemmebagt flute og smør.

82,-

 

Luksus tarteletter med høns i asparges.

73,-

   

Dampet norsk laks med rejer, hummerdressing,

krebs og asparges.

Dertil hjemmebagt flute og smør.

82,-

 

Spansk serranoskinke i papirtynde skiver,

oliven, parmesan og basilikumpesto.

Dertil butterdejssnegle med oliventapenade.

79,-

 

 

Hovedretter

Gammeldags flæskesteg med brunede og

hvide kartofler, rødkål og svesker.

Dertil ½ æble og skysauce.

135,-

 

Kalvesteg med tre slags årstidens grøntsager,

kartofler og skysauce.

139,-

 

Kalvesteg som vildt med waldorfsalat, tyttebær,

agurkesalat, ½ bagt æble.

Dertil brunede og hvide kartofler og vildtsauce.

135,-

 

Gammeldags oksesteg med sønderjysk hvidkål,

bønner og rødbeder.

Dertil hvide kartofler og oksestegssauce.

135,-

 

Sprængt eller fyldt kalkun med tre slags

årstidens grøntsager. Dertil tomat med

flødepeberrod, kartofler og senneps-bearnaise.

127,-

 

Rosastegt kalvefilet med pommes rissolles,

nøddesouflè, baconbønner og rødvinsglace.

Hertil årstidens salat og krydderurtedressing.

203,-

 

Rosastegt krondyrfilet

barderet med landskinke og basilikum.

Svampe-kartoffelkage, baconbønner,

 waldorfsalat og årstidens grøntsag.

Dertil svampe-vildtsauce tilsmagt med portvin.

303,-

 

Krondyrkølle med tilbehør som ovenstående.

194,-

 

Rosastegt oksemørbrad, barderet

med serrano og basilikum.

Hertil kartoffel/champignonkage,

baconbønner, sæsonens souffle,

ovnbagt fyldt tomat og svampevildt-sauce.

225,-

 

Rosastegt oksefilet med ristede champignons

og årstidens grøntsagssauté,

 ovnbagte kartoffelbåde og sød syltede rødløg.

Hertil sauce bearnaise.

199,-

 

 

Desserter

Hotellets hjemmelavede isbombe med sorbet.

(eks. nødde/choko og appelsinsorbet)

70,-

 

Rubinstein på makronbund og profiteroles.

67,-

 

Rødding-fromage med rommarinerede svesker

på makroner, nødde og chokoladeflager.

70,-

 

Fromage efter årstidens råvarer

64,-

 

Pæredansk:

Dampet udhulet pære, fyldt med marcipan

og overtrukket med mørk chokolade.

Hertil hotellets hjemmelavede flødeis.

73,-

 

Creme brulée

med choconøddekage, frugtpuré og frisk frugt.

 76,-

 

Hotellets hjemmelavede flødeis

 med årstidens råvarer (bær)

67,-

 

Engledrøm: appelsinfromage på makroner,

 øverst orangegelé.

71,-

 

Sprød og friskbagt nøddekurv

 med frugter, hotellets is og chokoladesejl.

74,-

 

Hjemmebagt mazarin muffin med hindbærpuré,

hotellets flødeis og frisk frugt.

77,-

 

    Hotellets desserttallerken med hjemmebagt

dessertkage, friske frugter og is.

84,-

 

Alle desserter er smukt pyntede.

 

 

Natmad

Diverse supper.

(klar, asparges, porre, gullasch osv.)

77,-

 

Hjemmebagt kartoffelflute med tre

slags pålæg og ost.

77,-

 

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.

77,-

 

Hjemmebagte boller med 3 slags

røget pålæg og ost.

77,-

 

3 rugbrødssnitter med pålæg.

 (små stykker smørrebrød)

77,-

 

Æggekage med ristet bacon,

rødbeder, purløg, rugbrød og smør.

77,-