Selskabsmenuer på Hotellet
Forretter
Fiskesymfoni med lakseroulade med spinat og rejer.
Kold hvidvinsdampet rødtungefilet på kernesalat.
Lun menunierestegt kulmule på urtecreme.
85,-
Hjemmelavet fransk løgsuppe
med paprika og ostegratineret flutes.
79,-
Rejecocktail med hummerdressing,
Hjemmebagt flutes og smør.
89,-
Røget ørredmousse på salat.
Dertil rejer, asparges, hjemmebagt flute og smør.
82,-
Luksus tarteletter med høns i asparges.
73,-
Dampet norsk laks med rejer, hummerdressing,
krebs og asparges.
Dertil hjemmebagt flutes og smør.
82,-
Røget grisemørbrad med ovnbagte cherrytomater,
rød pesto, sød syltede rødløg
samt hjemmebagt flutes og smør.
75,-
Spansk serranoskinke i papirtynde skiver,
oliven, parmesan og basilikumpesto.
Dertil butterdejssnegle med oliventapenade.
79,-
Hovedretter
Gammeldags flæskesteg med brunede og
hvide kartofler, rødkål og svesker.
Dertil ½ æble og skysauce.
135,-
Kalvesteg med tre slags årstidens grøntsager,
kartofler og skysauce.
139,-
Kalvesteg som vildt med waldorfsalat, tyttebær,
agurkesalat, ½ bagt æble.
Dertil brunede og hvide kartofler og vildtsauce.
139,-
Gammeldags oksesteg med sønderjysk hvidkål,
bønner og rødbeder.
Dertil hvide kartofler og oksestegssauce.
135,-
Baconstegt kyllingefilet med salatmix og
krydderurtedressing. Ovnbagte kartoffelbåde,
dampet gulerødder samt sauce Robert.
135,-
Grisemørbrad i soufflefars, barderet med landskinke.
Babyblade salatmix med krydderurtedressing,
baconbønner, paprikasauce, ovnbagte kartoffelbåde og
sødsyltede rødløg.
145,-
Barbecuestegt grisekam med majskolber og halve grill tomater.
Små stegte kartofler, coleslaw samt barbecuesauce.
135,-
Rosastegt kalvefilet med pommes rissolles,
årstidens souflè, baconbønner, ristede champignin og rødvinsglace.
Hertil årstidens salat og krydderurtedressing.
210,-
Rosastegt krondyrfilet
barderet med landskinke og basilikum.
Svampe-kartoffelkage, baconbønner,
waldorfsalat og årstidens grøntsag.
Dertil svampe-vildtsauce tilsmagt med portvin.
310,-
Krondyrkølle med tilbehør som ovenstående.
198,-
Rosastegt oksemørbrad, barderet med serrano og basilikum.
Hertil kartoffel/champignonkage, baconbønner, sæsonens souffle,
ovnbagt fyldt tomat og svampevildt-sauce.
230,-
Rosastegt oksefilet med ristede champignons
og årstidens grøntsagssauté,
ovnbagte kartoffelbåde og sød syltede rødløg.
Hertil sauce bearnaise.
199,-
Desserter
Hotellets hjemmelavede isbombe med sorbet.
(eks. nødde/choko og appelsinsorbet)
70,-
Rubinstein på makronbund og og hindbærpuré
pyntet med profiteroles.
70,-
Rødding-fromage med rommarinerede svesker
på makroner, nødde og chokoladeflager.
70,-
Fromage efter årstidens råvarer
64,-
Klassiske pandekager med hjemmelavet vaniljeis,
frugtpynt og chokoladegitter
79,-
Pæredansk:
Dampet udhulet pære, fyldt med marcipan
og overtrukket med mørk chokolade.
Hertil hotellets hjemmelavede flødeis.
73,-
Creme brulée
med choconøddekage, frugtpuré og frisk frugt.
78,-
Engledrøm: appelsinfromage på makroner,
øverst orangegelé.
72,-
Chokoladefondant med flydende indre,
hjemmelavet vaniljeis, frisk frugt og frugtpuré.
82,-
Sprød og friskbagt nøddekurv
med frugter, hotellets is og chokoladesejl.
76,-
Hjemmebagt mazarin muffin med hindbærpuré,
hotellets flødeis og frisk frugt.
78,-
Hotellets desserttallerken med hjemmebagt
dessertkage, friske frugter og is.
84,-
Alle desserter er smukt pyntede.
Natmad
Diverse supper.
(klar, asparges, porre, gullasch osv.)
77,-
Hjemmebagt kartoffelflute med tre
slags pålæg og ost.
77,-
Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.
77,-
Hjemmebagte boller med 3 slags
røget pålæg og ost.
77,-
3 rugbrødssnitter med pålæg.
(små stykker smørrebrød)
77,-
Æggekage med ristet bacon,
rødbeder, purløg, rugbrød og smør.
77,-