Menuer til Revyen ved Kongeåen 2016
Torsdag 3 og fredag 4. november – Vinter buffet
- Dampet laks med rejer, hummerdressing og citron
- Fyldt kyllingebryst med ricotta og spinat
- Frikadeller med klassisk kartoffelsalat
- Rødvinsbraiseret oksecuvette med sauce bordelaise
- Salatfade med krydderurtedressing
- Ovnbagte rustikke rodfrugter
- Krydrede kartoffelbåde
- Brødbuffet med kryddersmør
- Til pausen kan der bestilles kaffe med hjemmebagt kringle eller lagkage til kr. 65,- kuvert.
Lørdag 5. november – Gourmet buffet
- Dampet laks med rejer, hummerdressing og citron
- Serrano på rucola med oliven og parmesan
- Fyldt kyllingebryst med ricotta og spinat
- Svinemørbrad i soufflefars med landskinke
- Frikadeller med klassisk kartoffelsalat
- Helstegt oksefilet med bearnaise sauce
- Rødvinsbraiseret oksecuvette med sauce bordelaise
- Salatfade med krydderurtedressing
- Ovnbagte rustikke rodfrugter
- Krydrede kartoffelbåde
- Italienske oste med tilbehør
- Chokolademousse
- Fromage med appelsingele
- Brødbuffet med kryddersmør
- Til pausen kan der bestilles kaffe med hjemmebagt kringle eller lagkage til kr. 65,- kuvert.