Menuer til Revyen ved Kongeåen 2016

Torsdag 3 og fredag 4. november – Vinter buffet

  • Dampet laks med rejer, hummerdressing og citron
  • Fyldt kyllingebryst med ricotta og spinat
  • Frikadeller med klassisk kartoffelsalat
  • Rødvinsbraiseret oksecuvette med sauce bordelaise
  • Salatfade med krydderurtedressing
  • Ovnbagte rustikke rodfrugter
  • Krydrede kartoffelbåde
  • Brødbuffet med kryddersmør
  • Til pausen kan der bestilles kaffe med hjemmebagt kringle eller lagkage til kr. 65,- kuvert.

 

Lørdag 5. november – Gourmet buffet

  • Dampet laks med rejer, hummerdressing og citron
  • Serrano på rucola med oliven og parmesan
  • Fyldt kyllingebryst med ricotta og spinat
  • Svinemørbrad i soufflefars med landskinke
  • Frikadeller med klassisk kartoffelsalat
  • Helstegt oksefilet med bearnaise sauce
  • Rødvinsbraiseret oksecuvette med sauce bordelaise
  • Salatfade med krydderurtedressing
  • Ovnbagte rustikke rodfrugter
  • Krydrede kartoffelbåde
  • Italienske oste med tilbehør
  • Chokolademousse
  • Fromage med appelsingele
  • Brødbuffet med kryddersmør
  • Til pausen kan der bestilles kaffe med hjemmebagt kringle eller lagkage til kr. 65,- kuvert.