Ægte sønderjysk jul

Marineret sild m/hotellets hjemmelavet karrysalat.

Sønderjysk æbleflæsk m/ bacon og løg.

Frikadeller m/ sønderjysk hvidkål.

Pandestegt frisk rødspættefilet med remoulade og citron.

Kogt Hamburgerryg, sennep og rødbeder.

Slagterens kålpølse m/ grønlangkål.

Lun leverpostej m/ champignon og bacon.

Gl. dags Ris a la mande m/ kirsebærsauce.

Brød og smør.

Pris ud af huset: 229,- pr. couvert.

Pris på Hotel Rødding: 279,-pr. couvert

(minimum 10 kuverter)

 

Eksklusiv julemenu

Røget lakse "tatar" med rødløg og dild.

Fyldt kalvefilet med feta, spinat og soltørret tomat.

Lun linsesalat med kikærter og løg.

Bambusbåd m/serrano og røget grisemørbrad m/ovnbagte cherrytomater, sødsyltede rødløg, parmesan og pesto.

Vandbakkelse med kylling, salat, bacon og aioli.

Brødbuffet med smør.

Panna cotta i glas med gløggele.

Pris ud af huset: 229,- pr. couvert

Pris på Hotellet: 269,- pr. couvert

(minimum 10 kuverter)

 

Platten

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.

½ æg med rejer, mayonnaise, kaviar og citron.

Hvidvinsdampet lakseroulade med asparges og dilddressing.

Pandestegt frisk rødspættefilet med remoulade og citron.

Frikadeller med sønderjysk hvidkål og rødbeder.

Ost med frugt og kiks.

Brødbuffet og smør.

(Minimum 2 kuverter.)

Pris ud af huset: Kr. 175,- pr. couvert

Pris på Hotellet: Kr. 199,- pr. couvert

 

Vores skåle, fade osv. tilbageleveres fuldtalligt, rengjorte og senest 2 dage efter arrangementet.

Afholdes arrangementet på Hotellet, dækkes der smukt op, gerne i julens farver.

Lokale, tjenere, duge blomster mv. er inkluderet i prisen.  

Hotellets julebuffeter leveres helt klar, lige til at sætte på dit julebord. Dog skal flute varmes til det er sprødt.