Julens Carvery - sammensæt selv:
Min. 10 couverter.
Der skal påregnes min. 5-8 retter til en frokost.
Afholdes selskabet på Hotel Rødding, tillægges kr. 30,- pr. kuvert for lokale, tjenere, duge osv.
Lune juleretter:
Julens Carvery - sammensæt selv:
Min. 10 couverter.
Der skal påregnes min. 5-8 retter til en frokost.
Afholdes selskabet på Hotel Rødding, tillægges kr. 30,- pr. kuvert for lokale, tjenere, duge osv.
Lune juleretter:
Luksustartelet med høns i asparges | 34,- |
Pandestegt rødspættefilet med remolade og citron | 34,- |
Julemedister med rødkål | 34,- |
Gammeldags æbleflæsk med løg og bacon | 34,- |
Frikadeller med sønderjydsk hvidkål | 34,- |
Kålpølse med sennep, grønlangkål og rødbeder | 34,- |
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål | 34,- |
Hamburgryg med grønlangkål og sennep | 34,- |
Lun leverpostej med ristede champignon og bacon | 34,- |
Mørbradbøf med bløde løg og a la creme | 34,- |
1/6 andesteg med rødkål | 50,- |
Kolde juleretter:
Dampet norsk laks m/rejer og cocktaildressing | 34.- |
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat og løg | 34,- |
½ æg med rejer og mayonaise | 34,- |
Sylte med sennep og rødbeder | 34,- |
Rullepølse og flæskesteg som pålæg med tilbehør | 34,- |
Roastbeef med remolade, ristet løg og peberrod | 34,- |
Surrib med sennep og rødbeder | 34,- |
Røget ørred med æggestand | 34,- |
Røget laks med asparges | 34,- |
Graved laks med sennepsdressing | 34,- |
Rejer med mayonaise og citron | 49,- |
Desserter:
3 forskellige oste (Ribehus, brie og marquis) Dertil kiks og druer | 54,- |
Hjemmebagt dessertkage med havre, chokolade, ricotta og mascarpone, serveres med clemmentionsalat med tranebær og nødder. | 49,- |
Klassisk æblekage med makroner og flødeskum | 30,- |
Toscatærte med hjemmelavet vaniljeiscreme. Dertil syltede pærer | 49,- |
Gammeldags ostelagkage med kirsebær | 49,- |
Ris a la mande med kirsebærsauce | 36,- |
Hjemmebagt svensk julekage med frugter og knas | 48,- |
Rugbrød og smør | 20,- |
Kiks og grov flute til oste | 20,- |