Julens Carvery - sammensæt selv:

Min. 10 couverter.

Der skal påregnes min. 5-8 retter til en frokost.

Afholdes selskabet på Hotel Rødding, tillægges kr. 30,- pr. kuvert for lokale, tjenere, duge osv.

Lune juleretter:

Luksustartelet med høns i asparges 36,-
Pandestegt rødspættefilet med remolade og citron 40,-
Julemedister med rødkål 40,-
Gammeldags æbleflæsk med løg og bacon 34,-
Frikadeller med sønderjydsk hvidkål 40,-
Kålpølse med sennep, grønlangkål og rødbeder 40,-
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål 40,-
Hamburgryg med grønlangkål og sennep 40,-
Lun leverpostej med ristede champignon og bacon 40,-
Mørbradbøf med bløde løg og a la creme 40,-
1/6 andesteg med rødkål 55,-

Kolde juleretter:

Dampet norsk laks m/rejer og cocktaildressing 40.-
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat og løg             36,-
½ æg med rejer og mayonaise 36,-
Sylte med sennep og rødbeder 34,-
Rullepølse og flæskesteg som pålæg med tilbehør 34,-
Roastbeef med remolade, ristet løg og peberrod 34,-
Surrib med sennep og rødbeder 34,-
Røget ørred med æggestand 40,-
Røget laks med asparges 40,-
Graved laks med sennepsdressing 40,-
Rejer med mayonaise og citron 49,-

Desserter:

3 forskellige oste (Ribehus, brie og marquis) Dertil kiks og druer 59,-
Hjemmebagt dessertkage med havre, chokolade, ricotta og mascarpone, serveres med clemmentionsalat med tranebær og nødder.  49,-
Klassisk æblekage med makroner og flødeskum 45,-
Toscatærte med hjemmelavet vaniljeiscreme. Dertil syltede pærer 49,-
Gammeldags ostelagkage med kirsebær 49,-
Ris a la mande med kirsebærsauce 45,-
Hjemmebagt svensk julekage med frugter og knas 48,-
Rugbrød og smør 25,-
Kiks og grov flute til oste 25,-