Mortensaften 2025
Mandag den 10. november
Kvalitet, stil og hygge.
Er du til saftig og sprød andesteg i rigelige mængder?
Dertil et godt glas vin og evt. ris a la mande?
Så flyver fjerene atter om ørerne på Hotel Røddings kokke og kokkeelever.
Der vil blive stegt og braset al det traditionelle tilbehør til denne aften, som indbyder til lækker mad i hyggelige lokaler Hotel Rødding.
Vi dækker smukt op og glæder os til denne hyggelige og festlige tradition.
Saftig og sprød Mortensand
med brune og hvide kartofler,
rødkål, ½ æble med tyttebær,
sønderjysk hvidkål, svesker og sauce.
Kr. 235,- pr kuvert (Kr. 215,- ud af huset)
Hotellets Ris a la mande
Med kirsebærsauce
Kr. 65,- pr kuvert (Kr. 55,- ud af huset)
Bestil venligst i god tid - både bord og ud af huset.
Tlf. 7484 1404
(kun imod forudbestilling)