Mortensaften 2025
Mandag den 10. november

 

Kvalitet, stil og hygge.

Er du til saftig og sprød andesteg i rigelige mængder?
Dertil et godt glas vin og evt. ris a la mande?

Så flyver fjerene atter om ørerne på Hotel Røddings kokke og kokkeelever.
Der vil blive stegt og braset al det traditionelle tilbehør til denne aften, som indbyder til lækker mad i hyggelige lokaler Hotel Rødding.

Vi dækker smukt op og glæder os til denne hyggelige og festlige tradition.

 

Saftig og sprød Mortensand

med brune og hvide kartofler,

 rødkål, ½ æble med tyttebær,

sønderjysk hvidkål, svesker og sauce.

Kr. 235,- pr kuvert (Kr. 215,- ud af huset)

Hotellets Ris a la mande

 Med kirsebærsauce

Kr. 65,- pr kuvert (Kr. 55,- ud af huset)

Bestil venligst i god tid - både bord og ud af huset.
Tlf. 7484 1404

(kun imod forudbestilling)