Juleaften 2018

Slip for besværet, lad os lave maden

Er du til saftig og sprød andesteg i rigelige mængde?
Så flyver fjerene atter om ørerne
på Hotel Røddings kokke og kokkeelever.

 

¼ saftig og sprød juleand
med brune og hvide kartofler,
hjemmelavet rødkål, ½ æble med tyttebær
og sønderjysk hvidkål, svesker og sauce.
 Kr.180,00 pr. kuvert

1/1 And uden tilbehør (m/sauce)
Deles i 1/4 stykker.
Kr. 210,00 pr. and

Hotellets Ris a la mande
 Med kirsebærsauce
62,- pr kuvert       

 

Afhentes på hotellet mellem kl. 12.00 og 13.00
Maden er færdiglavet, men skal varmes.
(vejledning til opvarmning medfølger) 

Bestilles på tlf. 74841404 eller mail. info@hotelroedding.dk

Sidste bestilling senest den 22. december.